El meu iPad està desactivat i diu 'Connecta't a iTunes'. Aquí teniu Why & the Fix.

My Ipad Is Disabled Says Connect ItunesProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Teniu un iPad desactivat i esteu completament bloquejat. Us indica que us connecteu a iTunes, però no sabeu per què. En aquest article, ho faré expliqueu per què el vostre iPad està desactivat i mostreu-vos com solucionar definitivament el problema !somiant amb lleons fora de casa teva

Per què està desactivat el meu iPad?

El vostre iPad es desactivarà si introduïu la vostra contrasenya incorrectament massa vegades seguides. Això és el que passarà si introduïu una contrasenya incorrecta de l'iPad massa vegades seguides:  • 1-5 intents: estàs bé!
  • 6 intents: el vostre iPad està desactivat durant 1 minut.
  • 7 intents: el vostre iPad està desactivat durant 5 minuts.
  • 8 intents: el vostre iPad està desactivat durant 15 minuts.
  • 9 intents: el vostre iPad està desactivat durant una hora.
  • 10 intents: el vostre iPad dirà: 'L'iPad està desactivat. Connecteu-vos a iTunes ”.És important tenir en compte que podeu introduir la mateixa contrasenya incorrecta tantes vegades com vulgueu sense desactivar el vostre iPad. Per tant, si la vostra contrasenya era 111111, podeu introduir 111112 vint-i-cinc vegades seguides sense desactivar l'iPad.

Com es va desactivar el meu iPad?

És possible que estigueu pensant per a vosaltres mateixos: 'Espera un minut! No he introduït la meva contrasenya incorrectament deu vegades. ' Probablement això sigui cert.

Moltes vegades, els iPads es desactiven perquè els nens petits que adoren tocar botons o els amics entremaliats que volen llegir els vostres textos i correus electrònics introdueixen la contrasenya incorrecta deu vegades seguides.Puc desbloquejar el meu iPad amb discapacitat?

Malauradament, el vostre iPad no es pot desbloquejar un cop s'hagi desactivat. Haureu de connectar l’iPad a iTunes i restaurar-lo.

Algunes persones creuen que els tècnics d’Apple tenen un programa de programari especial o solucions per solucionar aquest problema, però això no és cert. Si accediu a una Apple Store amb l’iPad desactivat, l’esborraran i us ajudaran a configurar-lo de nou. A continuació, us mostrarem com fer-ho des de la comoditat de casa, de manera que no hàgiu de fer cap viatge a l’Apple Store.

És massa tard per fer una còpia de seguretat del meu iPad?

Sí. No hi ha manera de fer còpies de seguretat del vostre iPad un cop s'hagi desactivat.

Com esborrar l’iPad desactivat

Hi ha dues maneres d’esborrar un iPad desactivat: mitjançant iTunes o iCloud. Us recomanem que utilitzeu iTunes perquè és un procés més senzill i es pot fer en qualsevol iPad.

Esborreu el vostre iPad mitjançant iTunes

La forma d’esborrar l’iPad amb iTunes és posar-lo en mode DFU i restaurar-lo. Aquest és el tipus més profund de restauració de l'iPad i esborrarà i recarregarà totes les línies de codi del vostre iPad. Consulteu la nostra guia pas a pas per aprendre com posar el vostre iPad en mode DFU !

Esborreu el vostre iPad mitjançant iCloud

Podeu esborrar l’iPad desactivat mitjançant l’iCloud si s’ha iniciat la sessió a l’iCloud i si el meu Find iPad s’ha activat abans de desactivar-lo. Si voleu utilitzar iCloud per esborrar el vostre iPad, aneu a iCloud.com i introduïu l'identificador i la contrasenya d'Apple.

A continuació, feu clic a Cerca iPhone . A continuació, cerqueu el vostre iPad al mapa i feu clic a Hi havia iPad .

Configuració del vostre iPad

Ara que s’ha acabat la part estressant, tornem a configurar l’iPad. La configuració del vostre iPad dependrà del tipus de còpia de seguretat de l'iPad que tingueu.

què representa l'aigua en els somnis

El menú Configura el teu iPad apareixerà un cop hàgiu completat la restauració de DFU. És el mateix menú que vau veure quan vau treure l’iPad de la caixa per primera vegada.

Després de configurar el vostre idioma i un parell de paràmetres més, accedireu al menú Aplicacions i dades. Aquí podeu restaurar la còpia de seguretat de l’iPad.

Restauració d'una còpia de seguretat d'iCloud

Si teniu una còpia de seguretat d'iCloud, toqueu Restaura de la còpia de seguretat d'iCloud . El vostre iPad no ha d’estar connectat a iTunes si esteu restaurant des d’una còpia de seguretat d’iCloud.

Restauració d'una còpia de seguretat d'iTunes

Si teniu una còpia de seguretat d'iTunes, toqueu Restaura la còpia de seguretat d'iTunes . Haureu de connectar l’iPad a l’iTunes per restaurar des d’una còpia de seguretat desada de l’iTunes. Un cop l'iPad estigui connectat, apareixerà un missatge a iTunes que us mostrarà com restaurar la còpia de seguretat.

Si no teniu cap còpia d’iTunes ni iCloud, us recomanem que desconnecteu l’iPad d’iTunes per accelerar el procés de configuració. Podeu sincronitzar l'iPad amb la biblioteca d'iTunes després de tornar-lo a configurar.

Tan bo com nou!

Heu restaurat l'iPad desactivat i el podeu tornar a utilitzar. Assegureu-vos de compartir aquest article amb amics i familiars a les xarxes socials per fer-los saber què han de fer si el seu iPad està desactivat. No dubteu a deixar qualsevol altra pregunta que tingueu sobre el vostre iPad a la secció de comentaris de més avall.

Gràcies per llegir,
David L.