'No es pot comprovar si hi ha actualitzacions' a l'iPhone? Aquí teniu la veritable solució.

Unable Check Update Iphone

Heu baixat l'última versió d'iOS, però en lloc d'això apareix una finestra emergent que diu 'No es pot comprovar si hi ha actualitzacions' al vostre iPhone. Feu el que feu, sembla que no podeu descarregar ni instal·lar la nova actualització de programari. En aquest article t’explicaré què cal fer quan es diu 'No es pot comprovar si hi ha actualitzacions' al vostre iPhone !

per què el temps lliure no funciona

Tanca i torna a obrir la configuració

És possible que la configuració hagi experimentat un error de programari menor, cosa que impedeix que pugui comprovar si hi ha una nova actualització de programari. Tancar i tornar a obrir una aplicació és una manera ràpida de solucionar aquests problemes de programari menors.Primer, obriu el commutador d'aplicacions al vostre iPhone. Si teniu un iPhone 8 o anterior, premeu dues vegades el botó Inici. Si teniu un iPhone X, llisqueu cap amunt des de la part inferior fins al centre de la pantalla i feu-hi una pausa durant un segon per obrir el commutador d’aplicacions.En un iPhone 8 o versions anteriors, llisqueu l'aplicació Configuració de la part superior de la pantalla. A l'iPhone X, manteniu premuda la finestra Configuració fins que aparegui un petit botó negatiu negatiu. Toca aquest botó o fes lliscar el dit Configuració cap amunt i fora de la pantalla.Reinicieu l'iPhone

Fins i tot si el tancament de l'aplicació Configuració no ha funcionat, és possible que el vostre iPhone tingui problemes de programari. Proveu de començar el vostre iPhone completament de nou reiniciant-lo.

Si teniu un iPhone 8 o anterior, manteniu premut el botó d’engegada i llisqueu la icona d’engegada d’esquerra a dreta llisqueu fins a apagar-lo . Si teniu un iPhone X, manteniu premut el botó lateral i el botó de volum per accedir a llisqueu fins a apagar-lo pantalla.El vostre iPhone està congelat?

Si el teu L'iPhone es va congelar i quedat atrapat a 'No es pot comprovar si hi ha actualitzacions', recomano fer un restabliment complet que obligui l'iPhone a apagar-se i tornar-lo a engegar bruscament. A continuació, s'explica com fer un restabliment complet en funció del model d'iPhone que tingueu:

  • iPhone 8 i X: Premeu i deixeu anar ràpidament el botó per augmentar el volum, després el botó per baixar el volum i, a continuació, manteniu premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple.
  • iPhone 7: Manteniu premut el botó d’engegada i el de baixar de volum simultàniament fins que la pantalla s’apagui i el logotip d’Apple parpellegi a la pantalla.
  • iPhone SE i versions anteriors: Mantingueu premuts simultàniament el botó d'inici i el botó d'engegada fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

Assegureu-vos que esteu connectat a dades Wi-Fi o mòbils

Per comprovar, descarregar i instal·lar noves actualitzacions d’iOS, el vostre iPhone ha d’estar connectat a una xarxa Wi-Fi o de dades mòbils. A més, no sempre es poden baixar actualitzacions més grans mitjançant Cellular Data, de manera que pot ser necessària una connexió Wi-Fi.

En primer lloc, assegureu-vos ràpidament que el mode avió està desactivat. Obriu Configuració i assegureu-vos que el commutador situat al costat del mode avió està desactivat.

mode avió desactivat vs activat

A continuació, assegureu-vos que la connexió Wi-Fi estigui activada. Anar a Configuració -> Wi-Fi i assegureu-vos que l’interruptor situat al costat de Wi-Fi estigui activat i que hi hagi una marca de verificació blava al costat de la vostra xarxa Wi-Fi.

Apple també recomana intentar comprovar l'actualització d'una altra xarxa Wi-Fi diferent. Si el vostre iPhone queda bloquejat a 'No es pot comprovar si hi ha actualitzacions' a totes les xarxes Wi-Fi que proveu, consulteu el nostre Article de resolució de problemes de Wi-Fi . Us ajudarà a solucionar possibles problemes amb la vostra xarxa Wi-Fi. Si teniu problemes amb la vostra xarxa mòbil, consulteu el nostre altre article sobre què fer quan Les dades mòbils no funcionaran .

Comproveu els servidors d’Apple

És possible que el vostre iPhone digui 'No es pot comprovar si hi ha actualitzacions' simplement perquè els servidors d'Apple no funcionen. Això ocorre ocasionalment quan es publica una actualització important d’IOS o quan Apple realitza un manteniment rutinari als seus servidors.

Mireu-ho Pàgina d’estat del sistema d’Apple i assegureu-vos de veure molts cercles verds, cosa que significa que els servidors d’Apple funcionen correctament. Si veieu moltes icones grogues o vermelles, hi ha problemes amb els servidors d'Apple i és possible que no pugueu descarregar la darrera actualització d'iOS.

Poseu el vostre iPhone en mode DFU

El darrer pas de resolució de problemes quan diu 'No es pot comprovar si hi ha actualitzacions' al vostre iPhone és posar-lo en mode DFU i realitzar una restauració. Quan realitzeu una restauració de DFU, tot el codi del vostre iPhone s’esborra i es torna a carregar. El vostre iPhone també s'actualitza a la versió més recent d'iOS. Consulteu el nostre Guia de restauració de DFU per aprendre a posar el vostre iPhone en mode DFU.

Xecs i saldos

El vostre iPhone ha comprovat amb èxit la darrera actualització de programari. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials per ajudar els vostres amics i familiars quan es digui 'No es pot comprovar si hi ha actualitzacions' al seu iPhone. Si teniu alguna altra pregunta, deixeu-nos un comentari a continuació.