Com puc reiniciar un iPhone sense el botó d'engegada? La solució!

How Do I Restart An Iphone Without Power ButtonProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Voleu reiniciar l'iPhone, però el botó d'engegada està trencat, encallat o bloquejat. Reiniciar un iPhone és un procés de dos passos a iOS 10 i, a iOS 11 (que es publicarà aquesta tardor), podeu reiniciar l'iPhone prement un botó a AssistiveTouch. En aquest article, us ho mostraré com reiniciar un iPhone sense el botó d'engegada!Si el vostre iPhone funciona amb iOS 10

Si el vostre iPhone funciona amb iOS 10, reiniciar un iPhone sense un botó d’engegada és un procés en dos passos. Primer haureu d’apagar l’iPhone i, després, tornar-lo a engegar connectant-lo a l’energia. Això no és el mateix que un restabliment complet, però aconsegueix el mateix.Això hauria de respondre a una pregunta que té molta gent: Si l’iPhone s’apaga i el botó d’engegada no funciona, sempre el podeu tornar a engegar connectant l’iPhone a qualsevol font d’alimentació.Assegureu-vos que AssistiveTouch està activat

Per reiniciar un iPhone sense el botó d’engegada, haureu d’activar AssistiveTouch. AssistiveTouch crea un botó d’inici virtual que apareix a la pantalla de l’iPhone, que proporciona a l’iPhone totes les seves funcions fins i tot quan els botons físics estan trencats, encallats o bloquejats.

Per activar AssistiveTouch, obriu el fitxer Configuració aplicació i toqueu Accessibilitat -> AssistiveTouch . A continuació, activeu l'interruptor situat al costat d'AssistentTouch (sabreu que està activat quan l'interruptor està activat) verd i situat a la dreta ).

icona de la bateria groga iphone 6Finalment, apareixerà el botó virtual AssistiveTouch Home a la pantalla del vostre iPhone, que podeu arrossegar a qualsevol lloc de la pantalla del vostre iPhone.

Com reiniciar un iPhone amb iOS 10

Per reiniciar l'iPhone amb iOS 10, toqueu el botó circular blanc AssistiveTouch a la pantalla per obrir el menú AssistiveTouch. Si no veieu el botó, torneu al pas anterior i assegureu-vos que AssistiveTouch estigui activat.

A continuació, toqueu Dispositiu , i llavors manteniu premut el botó de bloqueig de la pantalla a AssistiveTouch de la mateixa manera que mantindríeu el botó d'engegada físic situat al lateral de l'iPhone. Després de diversos segons de mantenir premut el botó de bloqueig de la pantalla, veureu llisqueu fins a apagar-lo apareixerà a la pantalla. Feu servir el dit per llisqueu la icona d'alimentació d'esquerra a dreta a la pantalla i espereu que l’iPhone s’apagui.

Per tornar a engegar l'iPhone, connecteu-lo a qualsevol font d'alimentació , igual que ho feu per carregar-lo. El logotip d’Apple apareixerà a la pantalla al cap d’un segon o dos i el vostre iPhone s’encendrà.

Si heu actualitzat l’iPhone a iOS 11

La possibilitat de reiniciar un iPhone sense el botó d’engegada es va introduir amb l’actualització de programari d’iOS 11. Per actualitzar iOS al vostre iPhone, obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Actualització de programari . Si hi ha una actualització disponible, toqueu Baixeu-lo i instal·leu-lo . El procés d'actualització pot trigar una estona, així que tingueu paciència.

Com reiniciar un iPhone sense el botó d’engegada a iOS 11

  1. Toqueu el botó virtual AssistiveTouch.
  2. Toqueu el botó Dispositiu icona .
  3. Toqueu el botó Més icona .
  4. Toqueu el botó Reinicia icona .
  5. Aixeta Reinicia quan l’alerta aparegui a la pantalla del vostre iPhone.
  6. L'iPhone s'apaga i es torna a engegar al cap d'uns 30 segons.

Tinc el poder!

Ara ja sabeu com reiniciar un iPhone sense el botó d’engegada. Si el botó d’engegada està trencat, comproveu-ho el nostre article sobre els botons d’engegada de l’iPhone per obtenir informació sobre les millors opcions de reparació. No dubteu a deixar-nos un comentari a continuació si teniu cap més pregunta sobre el vostre iPhone i no oblideu compartir aquest article a les xarxes socials.

Gràcies per llegir,
David L.