La presa per a auriculars iPhone no funciona? Aquí teniu la solució.

Iphone Headphone Jack Not WorkingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

La presa per a auriculars no funciona al vostre iPhone i no sabeu per què. Heu endollat ​​els auriculars i heu començat a reproduir una cançó, però no sentiu res. En aquest article t’explicaré per què el connector per a auriculars de l'iPhone no funciona i us mostra com solucionar el problema .El meu auricular iPhone està trencat?

En aquest moment, no podem estar segurs de si el connector per a auriculars de l'iPhone no funciona o no a causa d'un problema de programari o de maquinari. Tot i això, és important que sàpigueu que hi ha problemes de programari llauna evitar que el connector per a auriculars funcioni correctament. Per tant, abans de portar l’iPhone a l’Apple Store, seguiu els passos de resolució de problemes següents.Reinicieu l'iPhone

Per provar un possible problema de programari, proveu de reiniciar l'iPhone. En apagar i tornar a engegar l’iPhone, de vegades es poden solucionar petits problemes de programari perquè tots els programes que s’executen a l’iPhone es poden apagar i reiniciar de forma natural.millor corrector per al melasma al llavi superior

Per apagar l’iPhone, manteniu premut el botó d’engegada. Passats uns segons, veureu 'lliscar per apagar-se' i apareixerà una petita icona d'alimentació a la pantalla. Feu lliscar el dit d'alimentació d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone.

Espereu aproximadament entre 15 i 30 segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada de nou. Deixeu anar el botó d’engegada quan aparegui el logotip d’Apple al centre de la pantalla de l’iPhone.Augmenteu el volum del vostre iPhone

Si heu connectat uns auriculars a l’iPhone, però no sentiu cap reproducció d’àudio, és possible que el volum de l’iPhone només es redueixi.

Premeu el botó d'augmentar el volum de la part esquerra de l'iPhone per augmentar-ne el volum. Quan ho feu, apareixerà un petit quadre al centre de la pantalla de l'iPhone que indica el volum de l'iPhone.

Quan aparegui el quadre, busqueu dues coses:

oli de menta i xinxes
  1. Assegureu-vos que hi digui Auriculars a la part superior del quadre. Això confirma que el connector dels auriculars ha detectat que els auriculars estan connectats.
  2. Assegureu-vos que hi hagi una barra de volum a la part inferior del quadre. Si diu Silencia , llavors l’àudio no es reproduirà pels auriculars.

Si no apareix cap quadre quan toqueu els botons de volum, obriu l'aplicació Configuració i Sons i Hàptics . A continuació, activeu l'interruptor situat al costat Canvia amb els botons .

Proveu un altre parell d’auriculars

És possible que no hi hagi cap problema amb la presa per a auriculars del vostre iPhone. En lloc d'això, pot haver-hi un problema amb l'endoll dels auriculars.

Proveu d’endollar un altre parell d’auriculars a la presa per a auriculars del vostre iPhone. Podeu escoltar la reproducció d'àudio ara? Si l’àudio funciona amb un parell d’auriculars, però no amb l’altre, els auriculars causen el problema; el connector per a auriculars està perfectament bé.

l'iPhone 4s no s'apagarà

Comproveu si l'àudio es reprodueix en algun altre lloc

Encara que els auriculars estiguin endollats, hi ha la possibilitat que l’àudio es reprodueixi mitjançant un dispositiu diferent, com ara auriculars o altaveus Bluetooth. Si el vostre iPhone està connectat a un dispositiu Bluetooth després si heu endollat ​​els auriculars, l’àudio començaria a reproduir-se a través del dispositiu Bluetooth i no dels auriculars.

Per a iPhone que tinguin iOS 10 o versions anteriors

Si el vostre iPhone s’executa iOS 10 , obriu el Centre de control amb un dit per lliscar cap amunt des de sota de la pantalla. A continuació, llisqueu de dreta a esquerra per veure la secció de reproducció d'àudio del Centre de control.

A continuació, toqueu l'iPhone a la part inferior del Centre de control i assegureu-vos que hi hagi una marca de verificació al costat Auriculars . Si la marca de selecció es troba al costat d'una altra cosa, només cal que toqueu Auriculars canviar. Si no veieu cap opció Auriculars encara que els auriculars estiguin endollats, és possible que hi hagi un problema de maquinari amb la presa per a auriculars o el connector dels auriculars.

Per a iPhone que tinguin iOS 11 o versions posteriors

Si el vostre iPhone s’executa iOS 11 o versions posteriors , obriu el Centre de control lliscant cap amunt des de sota de la part inferior de la pantalla. A continuació, manteniu premut el quadre d'àudio a l'extrem superior dret del Centre de control.

A continuació, toqueu la icona d'AirPlay i assegureu-vos que hi hagi una marca de verificació al costat Auriculars . Si la marca de selecció es troba al costat d’un altre dispositiu, podeu canviar a auriculars tocant Auriculars.

Neteja la presa per a auriculars

Les restes de deixalles, escombraries i altres restes enganxades a la presa per a auriculars poden evitar que el vostre iPhone reconegui els auriculars connectats. Si la presa per a auriculars no funciona al vostre iPhone, agafeu un raspall antiestàtic o un raspall de dents nou i netegeu els auriculars. Jack.

No teniu un pinzell antiestàtic? Mireu Amazon on podeu comprar un paquet de sis grans pinzells antiestàtics que podeu utilitzar per netejar de manera segura els ports del vostre iPhone.

wifi wifi no es connecta

Per obtenir més consells fantàstics sobre com netejar el connector per a auriculars del vostre iPhone, consulteu el nostre article sobre què cal fer quan el vostre iPhone està bloquejat en mode auriculars? !

Reparació del connector per a auriculars

Si heu seguit els passos anteriors i el connector per a auriculars de l'iPhone no funciona, és possible que hi hagi un problema de maquinari amb l'iPhone. Si el vostre iPhone està cobert per un pla AppleCare, porteu-lo a la vostra Apple Store local. Només cal que ho assegureu marcar una cita primer !

Problemes de connexió d’auriculars: solucionats.

Heu solucionat el problema amb la presa per a auriculars del vostre iPhone i podeu tornar a gaudir de la vostra música i audiollibres preferits. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials per ajudar els vostres amics i familiars si la presa per a auriculars de l'iPhone no funciona. Si teniu alguna altra pregunta, feu-les a la secció de comentaris que hi ha a continuació.