Com connectar Google Home al vostre iPhone: la guia fàcil.

How Connect Google Home Your IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Voleu connectar l'iPhone i el Google Home, però no esteu segur de com fer-ho. Connectar el vostre Google Home i l'iPhone pot ser un procés complicat, ja que primer heu de configurar algunes coses. T'ho mostraré com connectar Google Home a l'iPhone perquè pugueu començar a interactuar amb l'Assistent de Google !Google Home funciona en iPhones?

Sí, Google Home funciona amb iPhones. Tot el que heu de fer és descarregar l’aplicació Google Home al vostre iPhone perquè pugueu connectar-la amb Google Home.Ens encanten els nostres Google Homes i us recomanem aquest fantàstic dispositiu per a la llar. Tu pots compreu el vostre propi Google Home fent clic a l'enllaç.Com connectar Google Home al vostre iPhone

Desmarqueu el vostre Google Home i connecteu-lo

Abans de connectar el vostre Google Home a l'iPhone, traieu-lo de la caixa i connecteu-lo. Cal que el vostre Google Home estigui connectat a una font d'alimentació per poder-lo emparellar amb el vostre iPhone.

Baixeu 'Google Home' a l'App Store

Ara que el vostre Google Home està connectat, obriu l'App Store a l'iPhone i cerqueu el Google Home aplicació Quan ho hàgiu trobat, toqueu el botó Aconseguir del botó situat a la dreta de l'aplicació i utilitzeu la vostra contrasenya, Touch ID o Face ID per confirmar la instal·lació de l'aplicació.

Un petit cercle d'estat apareixerà a la dreta de l'aplicació quan hagi començat la instal·lació. Quan l’aplicació s’hagi acabat d’instal·lar, toqueu Obert a la dreta de l'aplicació o cerqueu la icona de l'aplicació a la pantalla d'inici de l'iPhone.Obriu l'aplicació Google Home i seguiu la guia

Heu connectat Google Home i heu instal·lat l’aplicació corresponent; ara és hora de configurar-lo i connectar-lo al vostre iPhone. Obriu l'aplicació Google Home i toqueu Començar a l'extrem inferior dret de la pantalla.

Trieu el compte de Gmail que vulgueu utilitzar per al vostre Google Home i, a continuació, toqueu D'acord . El vostre iPhone començarà a cercar dispositius propers de Google Home.

El vostre iPhone dirà 'GoogleHome trobat' quan es connecti al vostre Google Home. Aixeta Pròxim a l'extrem inferior dret de la pantalla per començar a configurar Google Home.

A continuació, trieu la xarxa Wi-Fi que vulgueu utilitzar per configurar Google Home i toqueu Pròxim a l'extrem inferior dret de la pantalla. Introduïu la contrasenya de la vostra xarxa Wi-Fi i feu clic a Connecteu .

Ara que el vostre Google Home està connectat a la Wi-Fi, és hora de configurar l'Assistent de Google. En primer lloc, assegureu-vos que seleccioneu Sí, estic dins quan Google demana informació sobre el dispositiu, activitat de veu i permisos d’activitat d’àudio. Això us permetrà treure el màxim profit de Google Home.

A continuació, podeu ensenyar a l'Assistent de Google Home com reconèixer la vostra veu única. Llegiu les instruccions en pantalla en veu alta per ensenyar la vostra veu a l'Assistent de Google. Un cop s'hagi completat Voice Match, toqueu Continua a l'extrem inferior dret de la pantalla.

quin color de claus he de tenir

Quan Google Home reconegui la vostra veu, se us demanarà que escolliu la veu de l'Assistent, que introduïu la vostra adreça i que afegiu qualsevol servei de transmissió de música al vostre Google Home.

Finalment, el vostre Google Home pot instal·lar una nova actualització si n’hi ha una disponible; només trigaran uns minuts. Un cop finalitzada l’actualització, el vostre Google Home es connectarà al vostre iPhone i podreu començar a fer cerques per veu.

Necessiteu ajuda addicional?

Si necessiteu ajuda addicional per configurar Google Home o altres dispositius intel·ligents, us recomanem els serveis de Pols , una empresa d’instal·lació de llars intel·ligents i de reparació de telèfons intel·ligents a la carta Enviaran un tècnic expert a casa per ajudar-vos a configurar i connectar tots els vostres dispositius domèstics intel·ligents.

Hola Google, t’ha agradat aquest article?

El vostre Google Home està configurat i podeu començar a gaudir del món dels assistents de veu. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials per mostrar als vostres amics i familiars com connectar un Google Home al seu iPhone. Si teniu alguna altra pregunta sobre el procés de configuració, deixeu un comentari a continuació.