Com connectar Google Home al vostre iPhone: la guia fàcil.

How Connect Google Home Your Iphone

Voleu connectar l'iPhone i el Google Home, però no esteu segur de com fer-ho. Connectar el vostre Google Home i l'iPhone pot ser un procés complicat, ja que primer heu de configurar algunes coses. T'ho mostraré com connectar Google Home a l'iPhone perquè pugueu començar a interactuar amb l'Assistent de Google !

Google Home funciona en iPhones?

Sí, Google Home funciona amb iPhones. Tot el que heu de fer és descarregar l’aplicació Google Home al vostre iPhone perquè pugueu connectar-la amb Google Home.Ens encanten els nostres Google Homes i us recomanem aquest fantàstic dispositiu per a la llar. Tu pots compreu el vostre propi Google Home fent clic a l'enllaç.Com connectar Google Home al vostre iPhone

Desmarqueu el vostre Google Home i connecteu-lo

Abans de connectar el vostre Google Home a l'iPhone, traieu-lo de la caixa i connecteu-lo. Cal que el vostre Google Home estigui connectat a una font d'alimentació per poder-lo emparellar amb el vostre iPhone.Baixeu 'Google Home' a l'App Store

Ara que el vostre Google Home està connectat, obriu l'App Store a l'iPhone i cerqueu el Google Home aplicació Quan ho hàgiu trobat, toqueu el botó Aconseguir del botó situat a la dreta de l'aplicació i utilitzeu la vostra contrasenya, Touch ID o Face ID per confirmar la instal·lació de l'aplicació.

Un petit cercle d'estat apareixerà a la dreta de l'aplicació quan hagi començat la instal·lació. Quan l’aplicació s’hagi acabat d’instal·lar, toqueu Obert a la dreta de l'aplicació o cerqueu la icona de l'aplicació a la pantalla d'inici de l'iPhone.Obriu l'aplicació Google Home i seguiu la guia

Heu connectat Google Home i heu instal·lat l’aplicació corresponent; ara és hora de configurar-lo i connectar-lo al vostre iPhone. Obriu l'aplicació Google Home i toqueu Començar a l'extrem inferior dret de la pantalla.

quin color de claus he de tenir

Trieu el compte de Gmail que vulgueu utilitzar per al vostre Google Home i, a continuació, toqueu D'acord . El vostre iPhone començarà a cercar dispositius propers de Google Home.

El vostre iPhone dirà 'GoogleHome trobat' quan es connecti al vostre Google Home. Aixeta Pròxim a l'extrem inferior dret de la pantalla per començar a configurar Google Home.

A continuació, trieu la xarxa Wi-Fi que vulgueu utilitzar per configurar Google Home i toqueu Pròxim a l'extrem inferior dret de la pantalla. Introduïu la contrasenya de la vostra xarxa Wi-Fi i feu clic a Connecteu .

Ara que el vostre Google Home està connectat a la Wi-Fi, és hora de configurar l'Assistent de Google. En primer lloc, assegureu-vos que seleccioneu Sí, estic dins quan Google demana informació sobre el dispositiu, activitat de veu i permisos d’activitat d’àudio. Això us permetrà treure el màxim profit de Google Home.

A continuació, podeu ensenyar a l'Assistent de Google Home com reconèixer la vostra veu única. Llegiu les instruccions en pantalla en veu alta per ensenyar la vostra veu a l'Assistent de Google. Un cop s'hagi completat Voice Match, toqueu Continua a l'extrem inferior dret de la pantalla.

Quan Google Home reconegui la vostra veu, se us demanarà que escolliu la veu de l'Assistent, que introduïu la vostra adreça i que afegiu qualsevol servei de transmissió de música al vostre Google Home.

Finalment, el vostre Google Home pot instal·lar una nova actualització si n’hi ha una disponible; només trigaran uns minuts. Un cop finalitzada l’actualització, el vostre Google Home es connectarà al vostre iPhone i podreu començar a fer cerques per veu.

Necessiteu ajuda addicional?

Si necessiteu ajuda addicional per configurar Google Home o altres dispositius intel·ligents, us recomanem els serveis de Pols , una empresa d’instal·lació de llars intel·ligents i de reparació de telèfons intel·ligents a la carta Enviaran un tècnic expert a casa per ajudar-vos a configurar i connectar tots els vostres dispositius domèstics intel·ligents.

Hola Google, t’ha agradat aquest article?

El vostre Google Home està configurat i podeu començar a gaudir del món dels assistents de veu. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials per mostrar als vostres amics i familiars com connectar un Google Home al seu iPhone. Si teniu alguna altra pregunta sobre el procés de configuració, deixeu un comentari a continuació.