Per què Facebook continua funcionant al meu iPhone i iPad? La solució!

Why Does Facebook Keep Crashing My IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Quan toqueu aobriu l'aplicació de Facebook al vostre iPhone, es tanca immediatament. O potser esteu desplaçant-vos pel flux de notícies, la pantalla de l’iPhone parpelleja i torneu a mirar les vostres aplicacions a la pantalla d’inici. En aquest article t’explicaré per què l'aplicació Facebook continua bloquejant-se al vostre iPhone o iPad i com evitar que el problema torni a aparèixer .Igual que qualsevol altra aplicació, l'aplicació de Facebook és susceptible a errors. Per molt bo que sigui, el programari del vostre iPhone pot bloquejar-se, cosa que pot provocar problemes tan greus com el vostre iPhone fent massa calor o bé la bateria s’esgota massa ràpidament , així com problemes menys greus, però encara molestos com aquest.La qüestió de Per què l'aplicació Facebook continua bloquejant-se al vostre iPhone és menys important que la manera de solucionar-lo, de manera que ens centrarem en la solució d'aquest article. Si tu fer vull posar-se el barret tècnic i veure els registres de bloqueig, aneu a Configuració -> Privadesa -> Analítica -> Dades d'Analytics i busqueu Facebook o LatestCrash a la llista.veure dades d

Com evitar que l'aplicació Facebook es bloquegi al vostre iPhone o iPad

Totes les solucions que parlarem funcionaran tant per a iPhone com per a iPad, perquè el problema subjacent es troba entre l’aplicació Facebook i iOS, el sistema operatiu que s’executa en ambdós dispositius. Utilitzaré un iPhone en aquest article, però si l’aplicació de Facebook es bloqueja al vostre iPad, aquesta guia també us ajudarà.

1. Reinicieu l'iPhone

Reiniciar l'iPhone pot solucionar problemes menors de programari. Tots els seus programes es tanquen de manera natural, donant-los un nou començament quan torneu a engegar l'iPhone. La manera de reiniciar l'iPhone varia en funció del model que tingueu.Reinicieu un iPhone X o més recent

Mantingueu premut el botó lateral i el botó de volum fins que llisqueu fins a apagar-lo apareix. Feu lliscar la icona d’alimentació d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone. Espereu entre 15 i 30 segons i, a continuació, manteniu premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

diferència entre àguila i falcó

Reinicieu un iPhone 8 o una versió anterior

Manteniu premut el botó d'engegada fins que llisqueu fins a apagar-lo apareix. Feu lliscar l’alimentació d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone. Espereu entre 15 i 30 segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada fins que aparegui el logotip d’Apple.

2. Actualitzeu el programari del vostre iPhone

Un dels motius més freqüents pels quals l’aplicació de Facebook es bloqueja és que el programari de l’iPhone no està actualitzat. Aquí no parlem de la pròpia aplicació de Facebook, sinó del sistema operatiu.

Per assegurar-vos que el programari del vostre iPhone estigui actualitzat, aneu a Configuració -> General -> Actualització de programari. Si hi ha una actualització disponible, instal·leu-la. Les actualitzacions d’iOS sempre contenen correccions d’errors, de manera que, amb poques excepcions, sempre és una bona idea actualitzar el vostre programari. Si el vostre programari ja està actualitzat, passeu al pas següent.

3. Actualitzeu l'aplicació Facebook

A continuació, assegurem-nos que l’aplicació de Facebook estigui actualitzada. Obriu l'App Store i toqueu la icona del compte a l'extrem superior dret de la pantalla. Desplaceu-vos cap avall fins a la llista de les vostres aplicacions amb les actualitzacions disponibles.

Si ho veieu Actualització al costat de Facebook, toqueu-lo i espereu que es baixi i s'instal·li l'actualització. També podeu tocar Actualitza-ho tot a la part superior de la llista per actualitzar totes les vostres aplicacions alhora.

Un cop finalitzada l’actualització, comproveu si el problema es resol.

4. Esborreu la memòria cau de Facebook

Esborrar la memòria cau de Facebook pot ajudar l’aplicació a funcionar de manera més eficient. Si Facebook continua fallant tan aviat com obriu l'aplicació, és possible que no pugueu completar aquest pas, però val la pena provar-ho.

Obriu Facebook i toqueu el menú Hamburger a l'extrem inferior dret de la pantalla. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Configuració i privadesa . A continuació, toqueu Configuració -> Navegador . Finalment, toqueu Clar Al costat de Les vostres dades de navegació .

la pantalla de l'iPhone 5 no s'encén

5. Suprimiu l'aplicació de Facebook i torneu-la a instal·lar

Si l'aplicació de Facebook continua fallant, és hora de posar en funcionament la vella filosofia 'desconnecteu-la i torneu-la a endollar'. Moltes vegades, podeu corregir l’aplicació de Facebook suprimint-la de l’iPhone i baixant-la de l’App Store.

Per suprimir una aplicació, manteniu premuda la icona de l'aplicació a la pantalla d'inici fins que aparegui el menú d'acció ràpida. Aixeta Elimina aplicació -> Suprimeix aplicació -> Suprimeix per desinstal·lar l'aplicació al vostre iPhone.

el meu iPhone 6s no cobrarà

A continuació, obriu el fitxer Tenda d'aplicacions , aixeta Cerca a la part inferior de la pantalla, escriviu 'Facebook' al quadre de cerca i toqueu el núvol per baixar-lo de nou.

6. Restableix tots els paràmetres de l'iPhone

No hi ha una bala màgica que solucioni tots els problemes de programari dels iPhones, però el següent millor és Restableix tots els paràmetres . Restableix tota la configuració restaura la configuració de l’iPhone als valors predeterminats de fàbrica, però no suprimeix cap aplicació ni informació personal.

Per restablir tots els paràmetres del vostre iPhone, aneu a Configuració -> General -> Restableix -> Restableix tots els paràmetres , introduïu la vostra contrasenya i toqueu Restableix tots els paràmetres .

7. Restaureu l'iPhone

Si l’aplicació de Facebook ho és encara en bloquejar-se a l'iPhone, probablement tingueu un problema de programari que només es pot solucionar restaurant l'iPhone. A diferència de Restableix tots els paràmetres , s'esborra una restauració d'iPhone tot des del vostre iPhone. El procés passa així:

En primer lloc, feu una còpia de seguretat del vostre iPhone a iCloud , iTunes , o Cercador . Prefereixo utilitzar iCloud i, si no teniu espai d’emmagatzematge a iCloud, consulteu el meu article que explica com fer còpies de seguretat del vostre iPhone sense tornar a pagar l’emmagatzematge de l’iCloud .

Després de fer una còpia de seguretat de l'iPhone, connecteu-lo a un ordinador per restaurar-lo. Recomano un tipus de restauració anomenada restauració DFU que aprofundeixi i pugui resoldre més problemes que una restauració típica. Si no ho heu fet mai, consulteu el meu article que explica com restaurar DFU el vostre iPhone .

Quan finalitzi la restauració, utilitzarà la còpia de seguretat d'iCloud o iTunes per tornar a posar la informació personal al vostre iPhone. Quan les aplicacions acabin de baixar-se, el problema de l'aplicació de Facebook ja s'haurà resolt.

Aplicació de Facebook: solucionat

Heu solucionat l'aplicació Facebook i ja no es bloqueja a l'iPhone o l'iPad. Ja sabeu que és important mantenir el programari de l’iPhone i l’aplicació de Facebook actualitzats i és probable que el problema es solucioni definitivament. A la secció de comentaris que hi ha a continuació, m’agradaria saber de les vostres experiències en arreglar l’aplicació de Facebook i, si heu tingut algun problema al llarg del camí, us estaré a l’ajuda.