La millor aplicació Apple Reader PDF el 2021

Best Apple Pdf Reader App 2021Proveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Ja sigui a la feina o a l’escola, haureu de tractar els formats de documents portàtils o els PDF. No sempre és fàcil llegir o marcar PDF, però hi ha algunes aplicacions que poden millorar la vostra experiència. En aquest article, us explicarem el millor lector de PDF d'Apple el 2021 .He d’utilitzar un lector de PDF nadiu o de tercers?

Apple ha fet un treball excel·lent en integrar un lector de PDF en aplicacions natives. Podeu utilitzar Llibres per llegir i marcar PDF en el vostre iPhone i iPad i podeu fer servir Preview per fer el mateix al vostre Mac.la pantalla tàctil de l'iPhone 6 no funciona

Per a molta gent, els lectors de PDF natius d’Apple seran la millor opció. Són completament gratuïts i tenen moltes de les mateixes funcions que les aplicacions de lectors de PDF de tercers.Si no sou fan dels lectors de PDF natius d'Apple, us recomanem la nostra aplicació de lectors de PDF de tercers preferida per a iPhone, iPad i Mac.

Com utilitzar els llibres com a lector de PDF

Per obrir un PDF a Llibres a l'iPhone o l'iPad, toqueu el botó Comparteix (busqueu el quadre amb una fletxa cap amunt). Cerqueu la icona de Llibres a la fila d'aplicacions i toqueu-la per enviar el PDF a l'aplicació Llibres.Un cop a l'aplicació Llibres, toqueu el PDF per mostrar la barra d'eines. Veureu uns quants botons diferents a la barra d'eines.

Toqueu el botó Marcatge de botó (busqueu la punta del marcador a l'interior d'un cercle) per anotar el PDF. A partir d’aquí podeu ressaltar text, escriure notes i molt més. Toqueu el botó més a l'extrem inferior dret de la pantalla per escriure text, afegir una signatura, ampliar una part determinada del PDF o afegir formes al document.

El botó AA us permet augmentar la brillantor del PDF i canviar entre el desplaçament horitzontal o vertical. Toqueu el botó Cerca per cercar una paraula específica al PDF. Si es tracta d’una paraula o frase que no coneixeu, podeu tocar Cerca al web o bé Cerca a la Viquipèdia a la part inferior de la pantalla per obtenir més informació.

Deseu el vostre progrés

Si esteu llegint un PDF especialment llarg i voleu desar el vostre progrés, toqueu el botó Marcador a l'extrem superior dret de la pantalla.

Podeu veure tots els vostres PDF a l’aplicació Llibres si aneu a Biblioteca i toqueu Col·leccions -> PDF .

Vegeu PDF de tots els dispositius Apple

L'activació de Llibres a iCloud Drive us permet veure els vostres PDF a tots els vostres dispositius Apple. A iPhone i iPad, obriu Configuració i toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla. A continuació, toqueu iCloud i engegueu els interruptors que hi ha al costat iCloud Drive i Llibres .

Finalment, torneu a la pàgina principal de Configuració i desplaceu-vos cap avall fins a Llibres. Activeu l'interruptor situat al costat de iCloud Drive per sincronitzar els vostres fitxers PDF als vostres dispositius Apple.

Com s'utilitza la vista prèvia com a lector de PDF al Mac

Apple ha incorporat un excel·lent lector de PDF i eines de marcatge a Preview en Macs. Hi ha alguns llocs diferents des dels quals podeu obrir PDF.

Podeu obrir un PDF des de Llibres fent clic a la pestanya Biblioteca a la part superior de la pantalla. A continuació, feu clic a PDFs a sota Biblioteca al costat esquerre de l'aplicació i feu doble clic al PDF que vulgueu obrir.

Si esteu visualitzant un PDF a Safari, desplaceu-vos amb el ratolí fins al centre de la part inferior de la pàgina web. Apareixerà una barra d’eines que us donarà l’opció d’apropar el zoom, obrir el PDF a Vista prèvia o desar-lo a Descàrregues.

Per obrir un PDF a Vista prèvia de les descàrregues, feu doble clic al nom del fitxer i desplaceu-vos per sobre Obert amb . A continuació, feu clic a Vista prèvia .

com solucionar els danys causats per l'aigua de l'iPhone

Ressalteu i deixeu notes

Feu clic a Destaca a l'extrem superior dret de la pantalla i utilitzeu el cursor per seleccionar el text que vulgueu ressaltar. Podeu fer clic amb dos dits al text ressaltat per canviar el color, afegir una nota, subratllar el text o ratllar el text.

Anotació del PDF en previsualització

Les eines de marcatge són força similars a les que trobareu a l’iPhone i l’iPad. Per obrir la barra d’eines Marcatge, toqueu Marcatge a l'extrem superior dret de la pantalla.

D'esquerra a dreta, la barra d'eines de marcatge us permet:

  • Destaqueu el text
  • Seleccioneu una àrea del PDF per retallar, suprimir o copiar
  • Esbós
  • Dibuixar
  • Afegiu formes com a quadres, cercles, fletxes i estrelles
  • Afegiu un quadre de text
  • Afegiu una signatura
  • Afegiu una nota

A la dreta d’aquestes eines, podeu seleccionar el gruix i el tipus de línies que voleu utilitzar per esbossar, dibuixar o afegir formes. A més, podeu ajustar els colors de les línies i omplir els colors, així com canviar el tipus de lletra i la tipografia que s'utilitzen als quadres de text.

Si cometeu un error en marcar el PDF, simplement escriviu ordre + z o aneu a la barra de menú i feu clic a Edita -> Desfés .

Cerca de paraules i frases específiques

Feu clic a Cerca a l'extrem superior dret de la pantalla i escriviu la paraula o frase que vulgueu trobar en un PDF. Els resultats es mostraran a la part esquerra de Vista prèvia.

Millor lector de PDF de tercers per a iPhone i iPad

Adobe Acrobat Reader per a PDF s'ha instal·lat a més de 600 milions de dispositius a tot el món. És una gran eina per gestionar els vostres documents i tasques en una plataforma amb tot inclòs.

Adobe Acrobat Reader és gratuït, cosa que significa que podreu beneficiar-vos de les excel·lents funcions independentment de la vostra situació financera. Les compres des de l'aplicació estan disponibles si voleu desbloquejar funcions premium.

Vista personalitzable

Aquesta aplicació us ajudarà a obrir i visualitzar PDF amb un sol clic. Juntament amb una visualització fàcil, podeu cercar al PDF una paraula o frase específica. A més, podeu ampliar i reduir la imatge per trobar la vista més còmoda per als vostres ulls.

Podeu triar la manera de desplaçar-vos pels documents seleccionant entre els modes 'Pàgina única' o 'Continu'. Això us ajudarà a obtenir l’experiència que s’adapti a les vostres preferències personals.

Anotació del PDF

Amb Adobe Acrobat Reader, podeu compartir PDF amb companys, companys de feina o professors i obtenir comentaris immediats. Podeu comentar directament el text sense anar a cap altra aplicació ni haver de malgastar paper.

Voleu destacar els vostres comentaris? Proveu les notes ancorades o les eines de dibuix per cridar l'atenció sobre els vostres comentaris.

A més, podeu ressaltar una paraula o secció del text i deixar una nota breu, com ara 'Què voleu dir?', 'Una elecció incorrecta de la paraula', 'Explicar' o altres suggeriments per ajudar els vostres companys a millorar la seva redacció. Els lectors podran veure ràpidament les vostres anotacions i respondre-hi a la secció de comentaris.

Compartir el PDF

Adobe Acrobat Reader és particularment ideal per treballar en col·laboració. Podeu compartir documents amb els vostres companys per visualitzar-los, revisar-los i signar-los. Rebreu notificacions de fitxers que hàgiu compartit amb altres usuaris, cosa que us permetrà mantenir-vos al dia de la feina i estar al corrent dels canvis que es produeixen al document.

Omplir i signar

Acrobat Reader és fantàstic per emplenar formularis i signar-los. Tot el que heu de fer és escriure el text als camps buits. A continuació, només cal que utilitzeu un Apple Pencil o el vostre propi dit per signar electrònicament documents PDF amb el mínim esforç possible.

Emmagatzemar documents

Aquesta aplicació us permet emmagatzemar fitxers PDF en una plataforma segura i de fàcil accés. Només cal que inicieu la sessió al vostre compte d’Adobe Document Cloud per emmagatzemar els vostres documents i accedir als vostres fitxers en diversos dispositius sempre que ho necessiteu. Si preferiu treballar amb còpies en paper, podeu imprimir documents directament des del dispositiu amb l'ajuda d'Adobe Acrobat Reader.

Marqueu fitxers importants

Si teniu documents o fitxers de gran importància o que sofreixen canvis freqüents, podeu emmagatzemar-los en una carpeta independent per accedir-hi ràpidament. Despediu-vos d’haver de desplaçar-vos per tots els vostres documents per trobar el que necessiteu. Simplement utilitzeu el fitxer Estrella característica per diferenciar els documents importants de la resta.

Mode fosc

El mode fosc és una excel·lent característica per reduir la tensió dels ulls i estalvieu una mica de vida de la bateria . Creiem que també sembla força maco.

Adobe Acrobat Mode fosc

el meu temps lliure no va a funcionar

Millor lector de PDF de tercers per a Mac

PDF Reader Pro és un excel·lent fabricant de tercers per a Mac. Igual que Adobe Acrobat Reader, hi ha una versió gratuïta i de pagament d’aquesta aplicació.

A diferència d'altres lectors de PDF de Mac, PDF Reader Pro pot exportar a diversos tipus de fitxers, inclosos Word, PowerPoint, HTML i CSV.

Text a veu

PDF Reader Pro pot llegir el vostre PDF en veu alta en més de quaranta idiomes. Podeu triar la velocitat de lectura i el gènere preferits per obtenir una experiència òptima.

Anotacions completes

PDF Reader Pro us proporciona moltes maneres diferents d’anotar el vostre document. Feu clic al botó Eines del menú per accedir al ressaltador, inserir quadres de text, afegir formes i molt més.

També podeu afegir filigranes i canviar el fons del PDF a editor secció.

Personalitzeu la barra d'eines

Si hi ha funcions que utilitzeu amb més freqüència, podeu personalitzar la barra d'eines i fer-les fàcilment accessibles. Simplement feu clic amb dos dits a qualsevol lloc de la barra d'eines i feu clic Personalitzeu els controls .

PDF Reader Pro mostrarà totes les eines que podeu afegir a la barra d'eines. Seleccioneu els vostres preferits i feu clic a Fet .

Gaudeix de la teva lectura!

Ara sou un expert en aplicacions de lectors de PDF d’Apple i teniu una opció fantàstica per al vostre dispositiu. Hi ha alguna altra aplicació de lector de PDF que us agradi? Feu-nos-ho saber a la secció de comentaris a continuació.