iPhone 'Face ID no està disponible'? Aquí teniu la solució real (també per als iPads).

Iphone Face Id Is Not Available

Face ID no funciona al vostre iPhone o iPad i no sabeu per què. No facis el que facis, no pots desbloquejar el dispositiu ni configurar Face ID per primera vegada. En aquest article t’explicaré què cal fer quan l'iPhone 'Face ID no està disponible' . Aquests passos també us ajudaran a solucionar Face ID al vostre iPad.Reinicieu l'iPhone

Reiniciar l'iPhone o l'iPad és una solució ràpida per a un error de programari menor que podria ser el motiu pel qual Face ID no està disponible. Als iPhones, mantingueu premuts simultàniament el botó lateral i el botó de volum fins que aparegui a la pantalla el control lliscant 'lliscar per apagar'.

Feu lliscar el dit d’energia circular, blanca i vermella d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone X o una versió més recent. Mantén premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla per tornar a engegar l'iPhone.

Als iPads, manteniu premut el botó d'engegada fins que aparegui 'lliscar per apagar'. Igual que en un iPhone, llisqueu la icona d'alimentació en blanc i vermell d'esquerra a dreta per apagar l'iPad. Espereu uns instants i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada per tornar a engegar l’iPad.

Assegureu-vos que res no cobreixi la osca

Si la càmera TrueDepth del vostre iPhone o iPad està obstruïda, Face ID no us podrà reconèixer la cara, de manera que no funcionarà. La càmera TrueDepth es troba a la part superior de l’iPhone X i en els models més recents i a la part superior de l’iPad quan la manteniu en orientació vertical.Recordeu que heu d’assegurar-vos que la part superior de l’iPhone o l’iPad estigui totalment neta i clara, en cas contrari, és possible que la identificació facial no funcioni correctament. En primer lloc, agafeu un drap de microfibra i netegeu la osca de la part superior de la pantalla del vostre iPhone. A continuació, assegureu-vos que el vostre estoig no obstrueixi la càmera TrueDepth.

Assegureu-vos que res us tapi la cara

Un altre dels motius habituals pels quals és possible que la identificació de cara no estigui disponible és perquè alguna cosa us tapa la cara. Això em passa amb força freqüència, sobretot quan porto barret i ulleres de sol.

Traieu-vos el barret, la caputxa, les ulleres de sol o la màscara d’esquí abans d’intentar configurar Face ID al vostre iPhone o iPad. Si la vostra cara és clara i Face ID no està disponible, passeu al pas següent.

Mantingueu el vostre iPhone o iPad en orientació vertical

Face ID només funciona quan manteniu el vostre iPhone o iPad en orientació vertical. L’orientació vertical significa mantenir l’iPhone o l’iPad en posició vertical, en lloc de fer-ho de costat. La càmera TrueDepth estarà a la part superior de la pantalla quan mantingueu l’iPhone o l’iPad en orientació vertical.

Actualització a la darrera versió d'iOS

iOS és el sistema operatiu que s'executa al vostre iPhone o iPad. Les actualitzacions d’IOS introdueixen noves funcions i, de vegades, solucionen problemes de programari menors o majors.

Cap a Configuració -> General -> Actualització de programari per veure si hi ha disponible una nova versió d’iOS. Aixeta Baixeu-lo i instal·leu-lo si hi ha disponible una actualització de programari.

Poseu el vostre iPhone o iPad en mode DFU

El nostre pas final de resolució de problemes de programari quan l'iPad o l'iPhone diu que 'Face ID No està disponible' és posar-lo en mode DFU i restaurar-lo. La restauració de DFU (actualització del firmware del dispositiu) és la restauració més profunda que podeu realitzar en un iPhone o iPad. Esborra i recarrega totes les línies de codi del dispositiu, donant-li un començament completament nou.

Us recomano desar una còpia de seguretat de l'iPhone o l'iPad abans de posar-la en mode DFU. Quan estigueu a punt, consulteu el nostre guia de restauració de DFU pas a pas ! Si esteu resolent problemes amb el vostre iPad, consulteu el nostre vídeo a com posar els iPads en mode DFU .

Opcions de reparació d'iPhone i iPad

Probablement haureu de portar l’iPhone o l’iPad a l’Apple Store més propera si encara diu 'Face ID No està disponible'. Hi pot haver un problema de maquinari amb la càmera TrueDepth.

No tardis establir una cita al vostre Apple Store local. Apple canviarà l’iPhone o l’iPad defectuós per un de nou, si encara sou a la finestra de retorn. Apple també té un gran programa de correu per si no podeu arribar a una ubicació de maó i morter.

Identificació de la cara: torna a estar disponible.

Face ID està disponible al vostre iPhone o iPad i ara podeu desbloquejar el dispositiu només mirant-lo. La propera vegada que 'Face ID no estigui disponible' al vostre iPhone o iPad, sabreu com solucionar el problema. No dubteu a deixar qualsevol altra pregunta que tingueu sobre Face ID a la secció de comentaris.

Gràcies per llegir,
David L.