El format de la càmera ha canviat a alta eficiència a l'iPhone? La solució!

Camera Format Changed High Efficiency IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Feu servir la vostra aplicació preferida quan, de sobte, el vostre iPhone va dir 'Format de càmera canviat a alta eficiència'. Es tracta d’una nova funció d’iOS 11 que redueix lleugerament la qualitat de les fotos de l’iPhone per estalviar espai d’emmagatzematge. En aquest article t’explicaré per què el format de la càmera del vostre iPhone va canviar a alta eficiència , Què Els avantatges del format d'alta eficiència són , i com es pot canviar !apareix que el telèfon té virus

Per què diu 'El format de la càmera ha canviat a alta eficiència' al meu iPhone?

El vostre iPhone diu 'El format de la càmera ha canviat a alta eficiència' perquè ha canviat automàticament el format de captura de la càmera de Més compatible a Alta eficiència. A continuació, es mostra la diferència entre aquests dos formats:  • Alta eficiència : Les fotos i els vídeos es guarden com a fitxers HEIF (High Efficiency Image File) i HEVC (High Efficiency Video Coding). Aquests formats de fitxer tenen una qualitat lleugerament inferior, però estalviaran el vostre iPhone molts d'espai d'emmagatzematge.
  • Més compatible : Les fotos i els vídeos es desen com a fitxers JPEG i H.264. Aquests formats de fitxer són de major qualitat que HEIF i HEVC, però ocuparan molt més espai d’emmagatzematge al vostre iPhone.

Com puc tornar a canviar el format de la càmera de l'iPhone al més compatible?

Si diu 'Format de la càmera canviat a alta eficiència' al vostre iPhone, però voleu tornar a canviar les fotos i els vídeos al format més compatible, obriu l'aplicació Configuració i toqueu Càmera -> Formats . A continuació, toqueu Més compatible. Sabreu que l'opció Most Compatible està seleccionada quan hi ha una petita marca de verificació al costat.Quin format de càmera he d'utilitzar al meu iPhone?

El tipus d’imatges i vídeos que feu i la freqüència amb què els feu us ajudarà a determinar quin format de càmera us convé més. Si sou fotògraf o videògraf professional, probablement voldreu triar Més compatible format perquè el vostre iPhone agafarà imatges i vídeos de més qualitat.

Tanmateix, si us agrada fer fotografies del vostre gat per al vostre gaudi, us recomanaria que escolliu Alta eficiència . Les imatges i els vídeos només són lleugerament de qualitat inferior (probablement no notareu la diferència) i estalviareu molt d'espai d'emmagatzematge!el telèfon diu que es carrega, però no ho és

Formats de la càmera de l'iPhone: explicats.

Ara ja sabeu per què diu 'Format de càmera canviat a alta eficiència' al vostre iPhone. Us animo a compartir aquest article a les xarxes socials per ensenyar als vostres amics els diferents formats de càmera de l'iPhone. Si teniu més preguntes sobre el vostre iPhone, deixeu-les a la secció de comentaris que hi ha a continuació.

Els millors desitjos,
David L.