El meu iPhone no sonarà. Aquí teniu el motiu real.

My Iphone Won T RingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Imagineu-ho: esteu esperant una trucada de telèfon important. Heu comprovat de nou l’iPhone per assegurar-vos que el timbre estigui activat i que hàgiu augmentat el volum. Quan sona el telèfon, ja estàs anant escoltar-lo. Passen 5 minuts i mires el teu iPhone, només per esbrinar-ho heu perdut la trucada important. No llanceu el telèfon al gat. En aquest article t’explicaré Per què el vostre iPhone no sonarà i us ho mostraré exactament com solucionar-ho.Actualització: Si teniu un iPhone 7, aquest article us funcionarà, però us recomanem que consulteu el meu nou article anomenat El meu iPhone 7 no sonarà per a un tutorial específic de l'iPhone 7. En cas contrari, seguiu llegint!Martha Aron em va inspirar a escriure aquest article quan em va preguntar: “El meu iPhone no sona en totes les trucades, perdo moltes trucades i missatges de text per això. Em pots ajudar?' Martha, estic aquí per ajudar-vos a vosaltres i a tothom que ha perdut trucades i missatges de text entrants perquè el seu iPhone no sona.Probablement ho sabreu, però comproveu-ho de totes maneres ...

Si esteu llegint aquest article, probablement ja sabeu que, perquè el vostre iPhone soni, l’interruptor de timbre / silenci del lateral de l’iPhone s’ha de configurar perquè soni.

Si l’interruptor es mou cap a la pantalla, el timbre de l’iPhone està activat. Si l’interruptor s’empeny cap a la part posterior de l’iPhone, l’iPhone està en silenci i veureu una petita franja taronja al costat de l’interruptor. També veureu la icona de l’altaveu a la pantalla de l’iPhone quan gireu l’interruptor.

per què no puc esborrar fotos del meu iPad

Un cop estigueu segur que l’interruptor de timbre / silenci està configurat per sonar, assegureu-vos que el timbre de l’iPhone estigui activat perquè pugueu sentir el vostre iPhone quan rep una trucada. Podeu augmentar el volum del timbre prement el botó d’augmentar el volum al lateral de l’iPhone.També podeu augmentar el volum del timbre obrint Configuració -> Sons i Hàptics . Arrossegueu el control lliscant cap avall Timbre i alertes a la dreta per augmentar el volum del timbre a l'iPhone. Com més arrossegueu el control lliscant cap a la dreta, més fort serà el timbre.

control lliscant del timbre de l

Si el vostre iPhone no emet cap so en absolut , el meu article sobre què fer quan un altaveu de l'iPhone deixa de funcionar us mostrarà com solucionar aquest problema. Si ja heu fet tot això, és per això que el vostre iPhone no sona:

Aquí teniu la solució: desactiveu No molesteu.

La majoria de les vegades, el motiu pel qual un iPhone no sona per a les trucades entrants és que l’usuari ha activat accidentalment la funció No molestar a Configuració. No molesteu silencia les trucades, alertes i notificacions del vostre iPhone.

Com puc saber si està activat No molestar?

La forma més senzilla de saber si l'opció No molestar està activada és mirar a l'extrem superior dret de l'iPhone, a l'esquerra de la icona de la bateria. Si l'opció No molestar està activada, hi veureu una petita icona de lluna.

La icona de no molestar indica que està activada

Si voleu aprofundir-vos en No molestar i configurar una programació automàtica, per exemple, aneu a Configuració -> No molesteu per veure totes les opcions disponibles.

Com puc desactivar No molestar?

Des que Apple va llançar iOS 7, ha estat fàcil activar i desactivar No molestar. Feu lliscar el dit cap amunt des de la part inferior de la pantalla de l'iPhone per obrir el Centre de control. Toqueu la icona de la lluna per activar o desactivar No molestar. Això és!

Això pot variar segons les versions de iOS. Si teniu un iPhone X o superior, obriu el Centre de control lliscant cap avall des de l’angle superior dret de la pantalla d’inici.

També podeu desactivar No molestar si aneu a Configuració -> No molesteu i apagueu l'interruptor que hi ha al costat No molestar . Sabreu que No molestar està desactivat quan l’interruptor és blanc.

Desactiveu 'Silenciar trucades desconegudes'

Una de les raons per les quals teniu un problema de son d'iPhone pot ser perquè el vostre bloquejar les trucades desconegudes la funció està activada. Aquesta funció és ideal per aturar els telemàrqueting i les trucades automàtiques, però, per desgràcia, també filtra algunes persones amb qui realment voleu parlar.

Per desactivar-lo, aneu a Configuració -> Telèfon i després apagueu Silencia les trucades desconegudes. Un cop ho hàgiu fet, el vostre telèfon hauria de poder sonar de nou quan algú que no estigui als vostres contactes provi de trucar-vos.

Què passa si el meu iPhone Tot i així No sonarà?

He rebut un parell de comentaris de lectors que han rebut tots els suggeriments i els iPhones dels quals encara no sonen. Si heu arribat fins aquí i el vostre iPhone no sona, és probable que tingueu un problema de maquinari.

ofertes d'iPhone at & t 2016

Sovint, quan el contingut brossa o líquid entra en un dels ports (com ara el connector per a auriculars o el connector Lightning / Dock), el vostre iPhone pensa hi ha alguna cosa endollada, quan en realitat no n’hi ha. El meu article sobre com arreglar un iPhone bloquejat en mode auriculars explica per què passa això i com solucionar el problema.

És un tret llarg, però podeu agafar un raspall antiestàtic (o un raspall de dents que mai no heu utilitzat abans) i provar de treure la trossa del connector per a auriculars o del port del connector Lightning / Dock. Els raspalls antiestàtics són útils per netejar tot tipus d’electrònics, i podeu recolliu un paquet de 3 a Amazon per menys de 5 dòlars.

Si teniu èxit, el problema s’hauria de resoldre per si mateix. Malauradament, la majoria de les vegades els danys ja s’han fet. Alguna cosa s'ha reduït a l'interior de l'iPhone, de manera que l'única solució és visitar la vostra Apple Store local o utilitzar les opcions de correu electrònic a Lloc web d'assistència d'Apple per reparar l'iPhone.

Les reparacions d’Apple Store poden ser costoses. Si busqueu una opció menys costosa, us ho recomano Pols , una empresa de reparacions que enviarà un tècnic certificat a tu qui us pot conèixer i solucionar el vostre iPhone en una hora.

Ara també pot ser un bon moment per actualitzar el vostre iPhone. Les reparacions poden ser costoses, sobretot si hi ha més d’una cosa que no funciona amb el vostre iPhone. En lloc de gastar centenars de dòlars en una reparació, podeu utilitzar aquests diners per comprar un telèfon nou. Mireu UpPhone’s eina de comparació de telèfons mòbils per trobar un bon preu en un nou iPhone!

Embolicant-ho

No molestar és una d'aquestes funcions fantàstiques que us resulta útil si el sabeu utilitzar, però pot ser molt frustrant si no ho feu. A Martha i a tothom que ha perdut trucades importants o ha cridat 'El meu iPhone no sonarà'. davant d'un espectador innocent, espero que aquest article us permeti resoldre el vostre problema silenciós d'iPhone. Si teniu preguntes de seguiment o altres experiències per compartir, publiqueu-les a la secció de comentaris de sota. Tinc ganes de rebre notícies vostres!

Tot el millor,
David P.