La ubicació del meu iPhone és incorrecta. Aquí teniu la solució.

My Iphone Location Is Wrong

Poden passar coses divertides quan la ubicació de l'iPhone és incorrecta. És possible que el vostre iPhone mostri una hora incorrecta. És possible que les alarmes no funcionin. És possible que Find My iPhone no funcioni correctament.

És un autèntic ratllador de cap, però sí. Hi ha diverses raons per les quals la ubicació de l'iPhone no és correcta i hi ha maneres de solucionar-ho. Seguiu llegint per esbrinar per què el vostre iPhone creu que és en un altre lloc i quins passos podeu fer per solucionar una ubicació incorrecta de l'iPhone.Primer de tot: comproveu l'aplicació

Si la ubicació de l'iPhone és incorrecta, hauríeu de comprovar l'aplicació que us mostra aquesta informació. Si la vostra ubicació només és incorrecta en una aplicació, és probable que sigui un problema amb aquesta aplicació específica.Mireu la vostra ubicació en una altra aplicació, com ara Maps o Weather. Tots dos haurien d’utilitzar automàticament la vostra ubicació actual per proporcionar-vos informació quan els obriu.problemes amb la contrasenya d'identificació d'Apple

No us preocupeu massa si Maps us mostra que esteu a uns centenars de metres d’allà on sou realment. Si Weather us mostra informació sobre l'àrea general i Maps us té a prop, els serveis d'ubicació de l'iPhone probablement estiguin bé.

1. Tanqueu i torneu a obrir l'aplicació

Tanmateix, si l'aplicació creu que sou a Timbuktu (i no ho sou), això us heu de preocupar. Si una sola aplicació té problemes, proveu de tancar-la i reiniciar-la.Per tancar aplicacions, feu doble clic al botó Inici. Llisca cap amunt per la pantalla per tancar qualsevol aplicació oberta. A continuació, torneu a obrir l'aplicació amb una ubicació incorrecta i comproveu si creieu que esteu al lloc correcte.

2. Assegureu-vos que heu donat permís a l'aplicació per utilitzar la vostra ubicació

La majoria d’aplicacions que utilitzen la vostra ubicació us pregunten si poden tenir accés als serveis d’ubicació la primera vegada que els obriu. Si heu dit que no, l'aplicació no té permís per utilitzar la informació d'ubicació del vostre iPhone i, per tant, és possible que no funcioni correctament. Pot ser per això que el vostre iPhone mostri una ubicació incorrecta.

Podeu donar permís a una aplicació per utilitzar els vostres serveis d'ubicació fins i tot després de dir que no. Toqueu Configuració → Privadesa → Serveis d’ubicació. Hi haurà una llista de les aplicacions que han sol·licitat utilitzar la vostra ubicació. Si diu Find My iPhone Mai al costat, el programa no té permís per veure la informació de la vostra ubicació.

Aixeta Troba el meu iPhone i canvieu la configuració a Mentre utilitzeu l'aplicació . A continuació, tanqueu Configuració, tanqueu l'aplicació i torneu-la a obrir. Ara hauria de poder utilitzar la informació de la vostra ubicació.

3. Informeu del problema

Si la ubicació de l'iPhone encara és incorrecta, però només en una aplicació, és possible que hi hagi un problema amb el programari de l'aplicació. El més probable és que el grup que ha creat l’aplicació ja sigui conscient del problema i que hi hagi una actualització per solucionar-lo. Moltes aplicacions tenen l'opció de posar-se en contacte amb el desenvolupador de l'aplicació. Podeu fer-ho a l'App Store.

Obriu el fitxer per obtenir ajuda directament de les persones que fan l'aplicació o per enviar una nota per informar-los del problema Tenda d'aplicacions . Cerqueu el nom de l'aplicació que mostri la ubicació incorrecta de l'iPhone. Seleccioneu l'aplicació i toqueu Ressenyes. N’hi hauria d’haver Suport de l'aplicació enllaç en aquesta pàgina. Toqueu-lo i accedireu a la pàgina d'assistència del grup que ha creat l'aplicació. Cerqueu una opció per enviar un missatge o informar d’un problema.

Quan els serveis de bona ubicació no funcionen correctament

Si la ubicació de l'iPhone és incorrecta en més d'una aplicació, és possible que hi hagi un problema amb els serveis d'ubicació de l'iPhone. L'iPhone fa servir un sistema anomenat de posicionament global assistit (GPS assistit) per fer un seguiment de la vostra ubicació.

El GPS és un sistema de satèl·lits que orbiten al voltant del món i que reboten senyals cap a i des del vostre iPhone. Si el satèl·lit es troba a la posició correcta i pot captar el senyal del vostre iPhone, el vostre iPhone pot utilitzar aquesta informació per saber on sou. Però el GPS per satèl·lit no és perfecte i pot trigar uns quants minuts a funcionar. Per tant, els iPhones també utilitzen la vostra connexió de xarxa mòbil, connexió Wi-Fi i connexió Bluetooth per identificar on sou.

Consell professional: voleu saber la precisió dels vostres serveis d'ubicació? Obriu l'aplicació Maps i comproveu si hi ha un anell blau al voltant del punt blau que mostri la vostra ubicació actual. Com més petit sigui aquest timell, més precisa serà la informació d’ubicació actual.

Com podeu veure a l'esquerra, el quadre blau és molt petit i en realitat mostra la meva ubicació actual. A la imatge de l'escriptura, escric aquest article des del mig del bosc.

4. La Wi-Fi és culpable?

L’ús d’informació de la vostra connexió Wi-Fi, xarxa mòbil i Bluetooth permet que el vostre iPhone identifiqui la vostra ubicació molt més ràpid que no només utilitzeu informació de satèl·lit GPS. Per accelerar-lo encara més, Apple també emmagatzema informació sobre on us connecteu normalment.

la pantalla de l'iPhone 10 no funciona

Per exemple, si sempre utilitzeu la vostra xarxa Wi-Fi a casa, Apple farà un seguiment d’aquesta ubicació (amb el vostre permís). Per tant, quan esteu connectat a una xarxa Wi-Fi a casa, sap automàticament aproximadament on sou.

Sona molt bé, oi? Dret! Però si us mogueu i porteu el vostre enrutador Wi-Fi, pot ser que Apple trigui un temps a actualitzar la informació guardada que els indiqui on es troba aquesta xarxa. Això vol dir que, si us connecteu a una xarxa Wi-Fi que Apple creu que coneix la ubicació, el vostre iPhone podria pensar que sou completament un altre lloc. Finalment, Apple actualitzarà la informació de la ubicació, però pot trigar una estona.

Per esbrinar si la vostra connexió Wi-Fi causa una ubicació incorrecta a l'iPhone, desactiveu la Wi-Fi. Podeu fer-ho anant a Configuració → Wi-Fi i tocant el commutador verd al costat de Wi-Fi per apagar-lo.

També podeu ajudar a intentar accelerar l’actualització dels serveis d’ubicació demanant al vostre iPhone que oblidi les ubicacions conegudes
o simplement deixeu d’utilitzar ubicacions conegudes durant una estona. Per fer-ho, aneu a Configuració → Privadesa → Serveis d’ubicació → Serveis del sistema → Ubicacions freqüents. Aquí, toqueu la commutació verda que hi ha al costat Ubicacions freqüents per apagar-lo. També us proposo que baixeu a la part de l'historial de la pàgina i que toqueu Història clara.

És possible que hagueu d’esperar un dia més o menys perquè el vostre iPhone enviï la ubicació més recent a Apple. Si la ubicació de l'iPhone és incorrecta després d'això, encara hi ha algunes coses que podeu provar. Anima’t i segueix llegint.

5. Restabliment dels serveis d'ubicació

El programari que executa el vostre iPhone és complicat. És possible que la configuració hagi canviat i s’hagi de corregir abans de poder corregir la ubicació incorrecta de l’iPhone. Afortunadament, podeu restablir tota la configuració dels serveis d’ubicació. Simplement aneu a Configuració → General → Restableix → Restableix la ubicació i la privadesa.

Haureu d’introduir la contrasenya de l’iPhone per restablir els serveis d’ubicació. Això canviarà la vostra ubicació i la configuració de privadesa de la mateixa manera que eren quan vau obtenir el vostre iPhone per primera vegada. Feu això i torneu a provar d'utilitzar una aplicació com Maps o Weather.

6. Còpia de seguretat i restauració des d'iTunes

Si la ubicació de l'iPhone encara és incorrecta, fins i tot després de restablir els serveis d'ubicació, proveu de fer una còpia de seguretat i restaurar l'iPhone des d'iTunes. Per fer-ho:

gelmicin crema per al acne
  1. Connecteu l'iPhone a l'ordinador mitjançant un cable USB.
  2. Obert iTunes .
  3. Seleccioneu el vostre iPhone quan se sincronitzi amb iTunes.
  4. Trieu Restaurar còpia de seguretat. Trieu una còpia de seguretat abans que comencés el problema amb la vostra ubicació. Acabeu la restauració i comproveu el vostre iPhone. Ara us hauria de mostrar que esteu a la ubicació adequada.

El meu iPhone podria trobar-se malament?

Una de les coses que més m’agrada de l’iPhone és la funció Troba el meu iPhone. Això no només és útil quan perds l’iPhone per casa i necessites trobar-lo, sinó que també és una bona manera de controlar les ubicacions dels membres de la família. (Mireu el nostre article sobre fer un seguiment dels iPhones dels vostres fills per obtenir alguns consells útils sobre l’ús de Find My iPhone.)

Però, us podeu preguntar, podria trobar-se malament el meu iPhone? En realitat, pot. Perquè Find My iPhone funcioni, cal activar un iPhone i poder enviar informació d’ubicació a Apple.

Find My iPhone només pot fer un seguiment del mateix ID d’Apple en 100 dispositius diferents alhora. Si teniu un pla de negocis o compartiu el vostre ID d'Apple amb la vostra família extensa, és possible que hàgiu assolit el nombre total d'iPhones que puguin compartir un compte Find My iPhone.

Per a la majoria de nosaltres, aquest no serà el problema. És molt més probable que l’iPhone no estigui en línia, de manera que no pugueu localitzar-lo o que l’hora i la data del vostre iPhone siguin incorrectes.

Per solucionar la data i l'hora, aneu a Configuració → General → Data i hora. Estableix automàticament hauria de tenir una taca verda al costat. Si no, llavors toqueu el commutador per activar-lo . També podeu triar manualment la vostra zona horària si l’opció Estableix automàticament no soluciona el vostre Find My iPhone.

Cerca que el meu iPhone necessita una connexió per funcionar

De vegades, Find My iPhone té una ubicació incorrecta perquè no està connectat a una xarxa. Find My iPhone necessita una connexió per recollir informació d’ubicació i enviar-la a Apple. Assegureu-vos que l’iPhone tingui una xarxa mòbil o, com a mínim, una xarxa Wi-Fi. Si la culpa és la connexió de xarxa, podeu activeu i desactiveu el mode d'avió torneu a provar de restablir-lo.

Els serveis d’ubicació són coses poderoses

És fàcil oblidar la quantitat que depenem dels serveis d’ubicació dels nostres iPhones cada dia. Quan la ubicació del meu iPhone és incorrecta, pot ser realment molest.

Amb sort, un d’aquests trucs va tornar el vostre iPhone en ordre i podeu tornar a utilitzar Maps, Weather i Find My iPhone sense problemes. Tens una aplicació preferida que utilitzi la teva ubicació? Feu-nos-ho saber en els comentaris següents. Ens encantaria tenir notícies vostres.