El centre de control no funciona a l'iPhone? Aquí teniu la solució.

Control Center Not Working IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El Centre de control no s'obrirà a l'iPhone i no sabeu per què. Feu lliscar el dit cap amunt des de baix de la pantalla, però el vostre iPhone no respon. En aquest article, ho faré expliqueu per què Control Center no funciona al vostre iPhone i mostreu-vos com solucionar definitivament el problema !Com obrir el centre de control al vostre iPhone

Voldria començar explicant com obrir el centre de control de la manera habitual, només per aclarir qualsevol confusió. Si teniu un model d'iPhone 8 o anterior, llisqueu cap amunt des de sota de la pantalla per obrir el Centre de control.Si el Centre de control no s’obre, és possible que no passeu cap amunt des de prou baix . No tingueu por de començar a lliscar cap amunt amb el dit sobre el botó Inici.Si teniu un iPhone X, l’obertura del Centre de control és una mica diferent. Feu lliscar el dit cap avall des de l'extrem superior dret de la pantalla per obrir el Centre de control de l'iPhone X.

Una vegada més, si teniu problemes per obrir el centre de control, potser no passeu de la dreta cap amunt o prou cap amunt. Assegureu-vos que llisqueu cap avall sobre la icona de la bateria.

Reinicieu l'iPhone

Si heu intentat obrir el Centre de control de la manera normal, però encara no funciona al vostre iPhone, és hora de començar a resoldre un problema de programari. Primer, reinicieu l'iPhone. De vegades, això pot solucionar problemes tècnics menors que causen problemes al vostre iPhone.Per reiniciar l'iPhone 8 o un model anterior, manteniu premut el botó d'engegada fins que apareguin a la pantalla les paraules 'lliscar per apagar'. Feu lliscar el control lliscant d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone. Espereu uns segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada fins que vegeu el logotip d’Apple a la pantalla. L'iPhone es tornarà a engegar poc després.

Si teniu un iPhone X, manteniu premut qualsevol dels botons de volum i el botó lateral fins que aparegui a la pantalla el control lliscant 'lliscar per apagar'. A continuació, llisqueu la icona d’alimentació d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone X. Al cap d’uns segons, manteniu premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d’Apple al centre de l’iPhone X.

Activeu l'accés a les aplicacions

Moltes vegades, la gent tindrà problemes per obrir el Centre de control des de les aplicacions. Si teniu aquest problema, és possible que hagueu desactivat accidentalment Accés a les aplicacions . Quan aquesta funció estigui desactivada, només podreu obrir el Centre de control des de la pantalla d'inici.

Obriu l'aplicació Configuració i toqueu control Center . Assegureu-vos que el commutador situat al costat de Accés a les aplicacions està activat. Podreu dir que Access Within Apps està activat quan el commutador és verd.

Feu servir VoiceOver?

Si utilitzeu VoiceOver, pot ser el motiu pel qual Control Center no funciona al vostre iPhone. Per obrir el Centre de control mentre utilitzeu VoiceOver, toqueu l’hora a la part superior de la pantalla de l’iPhone. Sabreu que està seleccionat quan hi ha una petita caixa negra al llarg del temps. A continuació, llisqueu cap amunt des de sota de la part inferior de la pantalla fent servir tres dits per obrir el Centre de control.

pantalla negra de l'iPhone 6 però encès

Si normalment no utilitzeu VoiceOver, podeu desactivar-lo Configuració -> Accessibilitat -> VoiceOver . Si VoiceOver s'ha activat accidentalment, haureu de tocar dues vegades cadascuna d'aquestes opcions de menú per tornar a la configuració de VoiceOver.

Neteja la pantalla del teu iPhone

La brutícia, la brossa o el líquid a la pantalla del vostre iPhone poden ser el motiu pel qual el Centre de control no funciona. Qualsevol substància de la pantalla podria enganyar el vostre iPhone perquè cregués que toqueu en un altre lloc.

Agafeu un drap de microfibra i netegeu la pantalla de l'iPhone. Després de netejar la pantalla, proveu d'obrir de nou el Centre de control.

Treu el cas o el protector de pantalla

Les fundes i els protectors de pantalla de vegades poden fer que la pantalla del vostre iPhone sigui menys sensible al tacte. Si manteniu el vostre iPhone en una funda o protector de pantalla, proveu d’obrir el Centre de control després de treure’l.

Opcions de reparació de l'iPhone

Si el Centre de control encara no funciona al vostre iPhone, és possible que hi hagi un problema amb la pantalla del vostre iPhone. Mireu el nostre article sobre què cal fer quan la pantalla del vostre iPhone no respon .

Si esteu segur que hi ha un problema amb la pantalla del vostre iPhone, programa una cita a la teva Apple Store local i feu-los fer una ullada. Si AppleCare no cobreix el vostre iPhone, us recomanem que el feu Pols , un servei de reparació a la carta que ve a tu i soluciona el vostre iPhone.

Tens el control!

Heu solucionat el Centre de control al vostre iPhone i podeu accedir ràpidament a les funcions preferides una vegada més. La propera vegada que Control Center no funcioni al vostre iPhone, sabreu exactament com solucionar el problema. Gràcies per llegir i no dubteu a deixar qualsevol altra pregunta que tingueu a continuació a la secció de comentaris a continuació.