Què és el mode avió a l'iPhone? Aquí teniu La veritat!What Is Airplane Mode Iphone

El capità de vol us acaba de dir que activeu el mode avió. Com que és la ment curiosa que voleu, voleu obtenir més informació sobre aquesta funció. En aquest article, respondré a la pregunta: 'Què és el mode avió a l'iPhone?' i ensenyar-ho com activar o desactivar aquesta funció a l'aplicació Configuració i al Centre de control .Què és el mode avió a l'iPhone?

Si alguna vegada heu volat abans, coneixeu el mode avió. La majoria de les companyies aèries prohibeixen l’ús de dispositius que emeten un senyal de radiofreqüència.Quan el mode d'avió no està activat, l'iPhone, l'iPad o l'iPod podrien emetre un senyal de radiofreqüència. Per tant, en lloc de no permetre’s utilitzar els vostres dispositius iOS a l’avió, només cal que activeu el mode avió.

significat bíblic del número 27

Quan activeu el mode avió, l'iPhone es desconnecta de les xarxes mòbils i de les xarxes Wi-Fi. El Bluetooth també està desactivat al mateix temps.Com activar el mode avió a l'aplicació Configuració

Per activar el mode d'avió, obriu l'aplicació Configuració i toqueu el commutador que hi ha al costat Mode avió . Sabreu que el mode d'avió està activat quan l'interruptor és verd. També apareixerà una petita icona d'avió a l'extrem superior esquerre de la pantalla de l'iPhone.millor color de cabell per a pell vermellosa

Com activar el mode avió al centre de control

Primer, obriu el Centre de control lliscant cap amunt des de sota de la pantalla de l'iPhone. Si teniu un iPhone X, obriu el Centre de control lliscant cap avall des de la cantonada superior dreta de la pantalla.

A continuació, toqueu el logotip de l'avió per activar-lo Mode avió . Sabreu que el mode avió està activat quan la icona de l’avió es torna blanca a l’interior o fa un cercle taronja.

el meu iPhone 6 perd la bateria ràpidament

Mode avió: explicat.

Ara ja sabeu tot el que cal saber sobre el mode avió al vostre iPhone. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials amb algú que conegueu que està a punt d’agafar un vol. Si teniu alguna altra pregunta que vulgueu fer, deixeu un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.