Falten restriccions al meu iPhone. Aquí és on va anar.

Restrictions Is Missing My IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

1965 any de la serp

Acabeu d’actualitzar a iOS 12, però ara no podeu trobar restriccions. No us preocupeu, les restriccions no falten, s’acaben de moure. En aquest article, ho faré expliqueu on s’han mogut les restriccions i com podeu fer servir Screen Time per restringir allò que algú pot fer o no al vostre iPhone !On són les restriccions de l'iPhone?

Quan actualitzeu l’iPhone a iOS 12, veureu que les restriccions s’han mogut a la secció Temps de pantalla de l’app Configuració. Podeu trobar el temps de pantalla obrint Configuració i tocant Temps de pantalla .Si encara no ho heu fet, toqueu Activa el temps de pantalla i configureu una contrasenya de temps de pantalla. Al menú Time Screen, veureu Restriccions de contingut i privadesa - és allà on s’han mogut les restriccions.Què és el temps de pantalla?

Screen Time és una nova característica introduïda amb el llançament d’iOS 12. Està dissenyat per ajudar els usuaris a gestionar el temps que miren a la pantalla del seu iPhone i, en alguns casos, a limitar el que poden veure. Podeu obtenir més informació sobre Screen Time al nostre article sobre noves funcions d'iOS 12 !

com activar l'iPhone 6 de correcció automàtica

Com es configuren les restriccions de contingut i privadesa

Per configurar les restriccions de contingut i privadesa a l'iPhone, aneu a Configuració -> Temps de pantalla i toqueu Restriccions de contingut i privadesa .En primer lloc, haureu d’establir una contrasenya de temps de pantalla. Es tracta d’una contrasenya diferent de la que utilitzeu per desbloquejar l’iPhone. A continuació, activeu l'interruptor situat al costat Contingut i privadesa a la part superior de la pantalla.

activeu el contingut i la privadesa a l

Ara que s'ha activat Contingut i privadesa, podeu controlar el que es pot accedir o no al vostre iPhone. A continuació, es detallen les principals funcions de les restriccions de contingut i privadesa:

  • Compres d'iTunes i d'App Store : Us permet desactivar la possibilitat d'instal·lar aplicacions, suprimir-les i fer compres a les aplicacions.
  • Aplicacions permeses : Us permet desactivar determinades aplicacions integrades com Safari, FaceTime i Wallet.
  • Restriccions de contingut : Permet evitar descàrregues de música, pel·lícules, llibres i programes de televisió en funció de la seva puntuació. També podeu filtrar llocs web explícits i ajustar alguns paràmetres de la vostra Game Center.
  • Compartir la ubicació : Us permet desactivar Comparteix la meva ubicació, una funció que comparteix la vostra ubicació precisa amb amics i familiars a l'aplicació Missatges.
  • Privadesa : Us permet desactivar els serveis d'ubicació i ajustar la configuració de privadesa d'aplicacions específiques. Aquestes opcions també es poden trobar a Configuració -> Privadesa .

Les restriccions de contingut i privadesa també us permeten fer canvis a moltes coses diferents, com ara la vostra contrasenya, el volum, els comptes, el proveïdor de TV, les activitats de l'aplicació en segon pla (Actualització d'aplicacions en segon pla), la configuració de dades mòbils i la configuració No molesteu mentre conduïu.

què fer quan l'iPhone no diu servei

Puc desactivar les restriccions després de configurar-les?

Sí, podeu desactivar les restriccions de contingut i privadesa en qualsevol moment. Però aquí teniu el problema: per desactivar-los, heu de conèixer la contrasenya Time Screen. D’aquesta manera, el vostre fill o filla no pot simplement desactivar la configuració de privadesa i restriccions de contingut just després d’haver-los configurat.

Per desactivar les restriccions de contingut i privadesa, obriu Configuració i toqueu Temps de pantalla . A continuació, toqueu Restriccions de contingut i privadesa i introduïu la vostra contrasenya Time Screen. Finalment, desactiveu l'interruptor situat a la part superior de la pantalla, a la dreta de Restriccions de contingut i privadesa. Sabreu que està apagat quan l’interruptor és blanc.

Heu trobat restriccions.

Ara que ja sabeu que no falten les restriccions, podeu continuar supervisant i controlant allò que la gent pot i no pot fer al vostre iPhone. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials quan la vostra família o amics creguin que falten Restriccions al seu iPhone. Si teniu alguna altra pregunta sobre el vostre iPhone o iOS 12, no dubteu a deixar un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.

versos bíblics per al cor trencat