El meu iPhone no farà còpies de seguretat a iCloud. Aquí teniu la solució real.

My Iphone Won T Backup IcloudProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Cada matí, us desperteu per comprovar que el vostre iPhone no s'ha fet una còpia de seguretat d'iCloud en dies o setmanes i no sabeu què fer. O potser intenteu fer una còpia de seguretat manualment de l’iPhone, però continueu rebent missatges d’error. Abans de cridar: 'El meu iPhone no farà còpies de seguretat a iCloud!' al gat, heu de saber que aquest és un problema molt comú a l'iPhone i que la solució és senzilla. En aquest article, us ho mostraré com solucionar el problema quan l’iPhone no fa còpies de seguretat a iCloud .Per què no fa una còpia de seguretat del meu iPhone a iCloud?

Hi ha diversos motius pels quals és possible que el vostre iPhone no pugui fer còpies de seguretat a iCloud. Afortunadament, la majoria són relativament fàcils de solucionar. Perquè funcioni una còpia de seguretat d’iCloud, el vostre iPhone ha d’estar connectat a una xarxa Wi-Fi i ha d’haver prou espai d’emmagatzematge a l’iCloud per emmagatzemar la còpia de seguretat, de manera que aquí començarem. Us mostraré com solucionar aquests dos problemes més habituals que interfereixen amb les còpies de seguretat d’iCloud: no hi ha connexió Wi-Fi i no hi ha prou espai d’emmagatzematge a l’iCloud.Nota: perquè les còpies de seguretat d’iCloud funcionin durant la nit, Han de passar 4 coses: l'iPhone ha d'estar connectat a Wi-Fi, ha d'haver-hi prou espai d'emmagatzematge d'iCloud disponible, l'iPhone ha d'estar endollat ​​i la pantalla ha d'estar apagada (el que significa que l'iPhone està adormit) .1. Assegureu-vos que el vostre iPhone estigui connectat a la Wi-Fi

Les còpies de seguretat d’iCloud només funcionen mitjançant una connexió Wi-Fi a causa de la quantitat de dades que es poden fer una còpia de seguretat en una única còpia de seguretat. Si el vostre iPhone no estava connectat a la Wi-Fi, podríeu gravar tot el pla de dades sense fils durant la nit. Fins i tot si teniu dades il·limitades, normalment són més lentes que la Wi-Fi i, literalment, la còpia de seguretat pot trigar dies a completar-se. A continuació, s'explica com podeu assegurar-vos que el vostre iPhone estigui connectat a la Wi-Fi:

Aseguranza per a carro sense llicència
 1. Obert Configuració al vostre iPhone.
 2. Aixeta Wi-Fi a la part superior de la pantalla.
 3. Toqueu la xarxa Wi-Fi a la qual vulgueu connectar-vos.
 4. Escriviu la contrasenya de xarxa si se us demana i premeu el botó Uneix-te a l'extrem superior dret de la pantalla.

Ara que esteu connectat a una xarxa Wi-Fi, proveu de fer una còpia de seguretat d'iCloud fent el següent: 1. Obert Configuració .
 2. Toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla.
 3. Aixeta iCloud .
 4. Aixeta Còpia de seguretat d'iCloud . Assegureu-vos que l’interruptor situat al costat de iCloud Backup estigui activat.
 5. Aixeta Feu una còpia de seguretat ara .

2. Assegureu-vos que teniu prou emmagatzematge d'iCloud

Una altra raó per la qual poden fallar les còpies de seguretat d'iCloud és la manca d'emmagatzematge d'iCloud disponible. Per comprovar l'emmagatzematge d'iCloud disponible, feu el següent:

 1. Obert Configuració al vostre iPhone.
 2. Toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla
 3. Aixeta iCloud .

A la part superior d’aquest menú, veureu l’estat de l’emmagatzematge d’iCloud. Com podeu veure, el meu emmagatzematge a iCloud està ple.

L'iPad no es carregarà

Per gestionar l’emmagatzematge de l’iCloud, toca Gestiona l’emmagatzematge . Podeu tocar una de les aplicacions següents per gestionar l’emmagatzematge de l’iCloud o bé podeu tocar més espai d’emmagatzematge de l’iCloud tocant Actualització .

Un cop hàgiu assegurat que teniu prou emmagatzematge d'iCloud, proveu de tornar a fer una còpia de seguretat de l'iPhone seguint els passos anteriors.

Tanqueu la sessió i torneu-la a accedir al vostre compte d'iCloud

Una altra solució possible quan l’iPhone no faci còpies de seguretat a iCloud és tancar la sessió i tornar a iniciar-lo a l’iCloud. Això pot solucionar qualsevol problema de verificació que pugui impedir el funcionament de les còpies de seguretat d’iCloud.

 1. Obert Configuració .
 2. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Comptes i contrasenyes .
 3. Desplaceu-vos fins a la part inferior de la pantalla i toqueu Tanca sessió.
 4. Confirmeu que voleu esborrar tota la configuració i se us tancarà la sessió i se us redirigirà a una pàgina d'inici de sessió d'iCloud.
 5. Introduïu el vostre nom d'usuari i contrasenya d'iCloud i seguiu les instruccions en pantalla. Un cop hàgiu iniciat la sessió de nou, proveu de tornar a fer una còpia de seguretat de l'iPhone.

La sessió de iCloud suprimeix definitivament els fitxers del meu iPhone?

Alguns lectors han preguntat sobre la finestra emergent que apareix al vostre iPhone quan tanqueu la sessió d'iCloud. El missatge diu que suprimireu (o suprimireu) dades de l'iPhone. Entenc completament l’aprehensió que molta gent sent quan veu, però no hi ha res de què preocupar-se.

Penseu en iCloud com un edifici de registres que guarda còpies de tots els fitxers del vostre iPhone. Tot i que els traieu de l’iPhone, tots els fitxers s’emmagatzemen a iCloud Drive per mantenir-los de manera segura. Quan torneu a iniciar la sessió amb el vostre iPhone, totes les vostres dades es tornaran a descarregar automàticament al vostre iPhone. No perdreu res en el procés.

per què el meu iPhone 6s no es carrega?

4. Restableix tots els paràmetres

Si encara teniu problemes per fer una còpia de seguretat del vostre iPhone a iCloud, és hora de restablir la configuració del vostre iPhone. Aquest procés no esborrarà cap contingut del telèfon: només la configuració del sistema, com ara contrasenyes de xarxa Wi-Fi, configuracions d’accessibilitat, etc. Al seu torn, aquest restabliment pot esborrar qualsevol configuració que interfereixi amb les còpies de seguretat d’iCloud.

 1. Obert Configuració al vostre iPhone.
 2. Aixeta General .
 3. Desplaceu-vos fins a la part inferior del menú i toqueu Restableix .
 4. Seleccioneu Restableix tots els paràmetres i confirmeu que voleu continuar. Després de reiniciar l'iPhone, proveu-lo realitzant una altra còpia de seguretat d'iCloud. Si no fa còpia de seguretat, seguiu llegint.

5. Feu una còpia de seguretat del vostre iPhone a l'iTunes o al Finder

Si les correccions anteriors no funcionaven, és possible que hàgiu de restaurar el dispositiu. Abans de fer-ho, però, connecteu l’iPhone a l’ordinador i feu-ne una còpia de seguretat mitjançant l’iTunes o el Finder (en Macs amb MacOS Catalina 10.15 o versions posteriors). Per fer una còpia de seguretat d'iTunes, seguiu aquests passos:

 1. Connecteu l'iPhone a l'ordinador mitjançant el cable USB proporcionat i obriu-lo iTunes.
 2. Feu clic al botó de l'iPhone a la part superior de la finestra d'iTunes.
 3. Mireu cap al centre de la pantalla a sota de la còpia de seguretat. Feu clic al botó etiquetat Això
  ordinador
  a la capçalera Còpia de seguretat automàtica. A continuació, feu clic a Feu una còpia de seguretat ara a la part dreta de la pantalla per fer una còpia de seguretat del vostre iPhone a iTunes.

Per fer una còpia de seguretat del vostre iPhone mitjançant Finder, connecteu-lo a un cable Lightning. A continuació, feu clic al vostre iPhone a sota Ubicacions .

A la backups , feu clic al cercle que hi ha al costat Feu una còpia de seguretat de totes les dades del vostre iPhone en aquest Mac . Finalment, feu clic a Feu una còpia de seguretat ara .

6. DFU Restaura el teu iPhone

Un cop finalitzada la còpia de seguretat, seguiu el nostre tutorial sobre com restaurar DFU el vostre iPhone. La restauració de DFU és diferent de la restauració tradicional de l’iPhone, ja que esborra tant la configuració de maquinari com el programari de l’iPhone, i neteja l’iPhone de possibles problemes i errors. Aquest tipus de restauració es considera sovint com la solució final per a problemes tècnics iOS.

per què el meu telèfon continua demanant el meu identificador de poma?

Còpia de seguretat de l'iPhone de nou a iCloud

I ja les teniu: les vostres dades són segures perquè l'iPhone torna a fer còpies de seguretat a iCloud. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials per ensenyar als vostres amics i familiars què fer quan el seu iPhone no faci còpia de seguretat a iCloud. Si teniu algun altre problema d’iCloud, feu-nos-ho saber a la secció de comentaris següent.