El meu iPhone no envia fotos! Aquí trobaràs una solució efectiva!

Mi Iphone No Envia FotosProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

l'iPhone 7 plus no es carregarà

Estàs tractant d'enviar imatges des del teu iPhone, però no s'envien. No importa si feu servir Missatges, Fotos o una altra aplicació, res no funciona. En canvi, el teu iPhone diu no lliurat amb el signe d'exclamació vermell dins el cercle, o les teves fotos s'embussen a la meitat de l'enviament i mai acaben de carregar-se. En aquest sentit, li explicaré per què el teu iPhone no envia imatges i com diagnosticar i solucionar el problema per sempre.El que cal saber abans de començar

El primer que hem de fer per descobrir per què el teu iPhone no envia imatges és respondre aquestes dues preguntes, i t'ajudaré amb totes dues.Quan intentes enviar la imatge per missatge ho fas com un missatge d'iMessage o missatges de text normal?

Cada vegada que envies o reps un missatge de text o imatge al teu iPhone, s'envia com un missatge de text normal o com un iMessage. En l'aplicació Missatges, els missatges de iMessage que envies apareixen en bombolles blaves i els missatges de text que envieu apareixen en verd.Tot i que treballen junts sense problemes en l'aplicació de missatges, l us missatges de text i iMessage utilitzen diferents tecnologies per enviar imatges. Els iMessages s'envien via Wi-Fi o el pla de dades sense fil que compres a través del teu proveïdor de serveis sense fil. Els missatges de text / imatge regulars s'envien utilitzant el pla de missatges de text que compres a través del teu proveïdor de serveis sense fil.Quan el teu iPhone no envia imatges, el problema sol ser amb missatges de text o iMessages, no amb tots dos. En altres paraules, caundo les imatges s'envien utilitzant iMessages, no s'enviaran utilitzant missatges de text / imatge, i viceversa. Fins i tot si el teu tinguis problemes amb tots dos, hem de solucionar cada problema per separat.

Per saber si el teu iPhone té problemes per enviar missatges amb iMessages o missatges de text, obre l'aplicació de missatges i obre una conversa amb algú a qui no pots enviar fotos. Si els altres missatges que li vas enviar a aquesta persona estan en blau, el teu iPhone no enviarà imatges usant iMessage. Si els altres missatges estan en verd, el teu iPhone no envia imatges usant el teu pla de missatges de text.

No pots enviar imatges a una persona en específic o ningú?

Ara que saps si el problema és amb iMessages o amb els missatges de text / imatge, és hora de determinar si tens problemes per enviar fotos a tots o només a una persona. Per fer això, intenta enviar una imatge a una altra persona com a prova, però llegeix això primer:

Abans d'enviar una imatge de prova, assegura't enviar-la a algú que estigui fent servir la mateixa tecnologia (iMessage o missatges de text / imatge) que la persona a la qual no pots enviar fotos . Això és el que vull dir:

Si les imatges no s'envien a algú que fa servir iMessage, envia una imatge de prova a una altra persona que utilitzi iMessage (bombolles blaves). Si les teves imatges no s'envien utilitzant el teu pla de missatges de text / imatge, envia una imatge de prova a una altra persona els missatges s'enviïn com a missatges de text (en bombolles verdes).

Com a regla general, si una imatge no s'envia a una sola persona, el problema està relacionat amb aquesta persona i el teu telèfon i que pot haver de canviar alguna cosa en el seu iPhone o amb el proveïdor de serveis sense fil per solucionar el problema. Si el teu iPhone no envia fotos a ningú , El problema és amb el teu telèfon o proveïdor de serveis. Et donaré solucions per a tots dos escenaris a continuació.

Si el teu iPhone no envia imatges usant iMessage

1. Prova la teva connexió a Internet

Els iMessages s'envien a través de la connexió del teu iPhone a Internet, de manera que, el primer que farem serà provar la connexió del teu iPhone a Internet. La forma més fàcil de fer això és intentar deixar un missatge utilitzant el teu pla de dades sense fil i després intentar enviar un missatge quan el teu iPhone estigui connectat a Wi-Fi.

Si el teu iPhone està connectat a Wi-Fi i el teu iPhone no envia imatges, dirigeix-te a Configuració> Wi-Fi i deshabiliteu-lo. El teu iPhone es connectarà a la xarxa de dades mòbils i hauria d'aparèixer LTE, 4G o 3G a la cantonada superior esquerra de la pantalla.

Intenta enviar-les novament. Si un cop connectat a les dades mòbils la foto s'envia, llavors el problema rau en la connexió Wi-Fi, i he escrit un article que t'explica què fer quan el teu iPhone no es connecta a Wi-Fi . No oblidis tornar a encendre el Wi-Fi quan hagis acabat!

Si el teu iPhone no envia imatges quan aquestes utilitzant les dades mòbils, dirigeix-te a un lloc que tingui Wi-Fi, connecta't a la xarxa Wi-Fi Configuració> Wi-Fi i intenta enviar el missatge de nou. Si el missatge s'envia, el problema probablement sigui amb la connexió de dades mòbils del teu iPhone.

quant costa una prova de paternitat

2. Assegura't que les dades mòbils estiguin activats

dirigeix-te a Configuració> Dades Mòbils i assegura't que l'interruptor al costat de dades mòbils estigui activat. Quan no estàs connectat a Wi-Fi, els iMessages s'envien utilitzant el teu pla de dades sense fil, no el teu pla de missatges de text. Si les Dades Moviles estan desactivats, les imatges que enviïs com a missatges de text / imatge arribessin al seu destí, però les imatges que enviïs com iMessages no ho faran.

assegura

3. L'altra persona ha activat iMessage?

Recentment vaig treballar amb una amiga els missatges no li arribaven al seu fill després que va rebre un telèfon nou que no era d'Apple. És un problema comú que passa quan algú canvia de telèfon i tria un telèfon que fa servir Android però no tanca sessió a iMessage.

Aquí està la situació: el teu iPhone i el servidor de iMessage pensen que aquesta persona encara té un iPhone, de manera que el servidor enviar imatges usant iMessage, però mai s'aconsegueixen enviar. Afortunadament, hi ha una manera simple de tancament de sessió en iMessage i resoldre el problema definitivament. Digueu-li que segueixin aquest enllaç al la pàgina de suport d'Apple on poden desactivar iMessage enviant-se un missatge de text i escrivint un codi de confirmació en línia.

4. Restablir la configuració de xarxa

Un canvi inadvertit en l'aplicació de configuració pot causar problemes de connexió que poden ser difícils de diagnosticar, però hi ha una bona manera de solucionar-los d'una vegada. Restablir la configuració de xarxa és una excel·lent manera de restablir només aquelles configuracions que afecten la forma en que el teu iPhone es connecta a Wi-Fi i a la xarxa mòbil, sense afectar la teva informació personal. Hauràs de tornar a connectar-te a la teva xarxa Wi-Fi novament, així que assegura't de conèixer la contrasenya abans de continuar.

Per restablir la configuració de xarxa en el teu iPhone, ingressa a Paràmetres> General> Restablir> Restablir ajustos de xarxa Entreu la contrasenya i toca Restablir ajustos de xarxa . Intenta enviar un altre missatge de prova després que el teu iPhone es reiniciï per veure si es va resoldre el problema.

Si encara tens problemes després d'haver seguit aquests passos, inngresa a la secció anomenada Si el teu iPhone encara no envia imatges .

Si el teu iPhone no envia imatges usant el teu pla de missatgeria de text / imatge

1. Assegura't que la missatgeria MMS estigui activada

Ja hem discutit els dos tipus de missatges que s'envien fent servir l'aplicació de missatges: iMessages i missatges de text / imatge. I, per fer les coses més complicades, també hi ha dos tipus de missatges de text / imatge. SMS és la forma original de missatges de text que només envia petites quantitats de text, i MMS, que es va desenvolupar més tard, és capaç d'enviar imatges i missatges més llargs.

l'iPhone no es carregarà quan estigui connectat a l'ordinador

Si MMS està inhabilitat al teu iPhone, els missatges de text regulars (SMS) continuaran enviant-se, però les imatges no. Per assegurar-te que MMS estigui activat, ingressa a Configuració> Missatges i assegura't que l'interruptor al costat de missatges MMS estigui activat.

activar l

2. Restablir la configuració de xarxa

3. Posa't en contacte amb el vostre proveïdor de serveis sense fil

Desafortunadament, quan es tracta de problemes amb la connexió de la teva iPhone al teu proveïdor de serveis sense fil, és possible que hagis de contactar-per obtenir ajuda. Els problemes del compte de client i les interrupcions tècniques poden fer que els missatges MMS no es lliurin, i l'única forma de saber-ho amb certesa és trucant i preguntant.

La forma més fàcil d'esbrinar a quin número trucar és buscar al Google 'el nombre d'atenció a el client de el teu proveïdor de serveis sense fil (Verizon, AT & T, etc.) '. Per exemple, si busques a Google el 'número d'atenció a client de Verizon', trobaràs el nombre a la part superior dels resultats de cerca.

Si el teu iPhone encara no envia fotos

Si encara no pots enviar imatges amb el teu iPhone, el meu consell sobre com procedir depèn de si no pots enviar imatges a una sola persona, o no a ningú.

Si no pots enviar imatges a una sola persona, pregunteu si poden rebre iMessages o missatges de text / imatge d'algú. Recorda, els altres poden rebre missatges de iMessage però no missatges de text / imatge, o viceversa. La teva millor opció és compartir aquest article amb ells i fer que segueixin els passos de resolució de problemes.

Si creus que el problema està el té el teu Phone, això és el que has de fer a continuació: elimina la teva conversa amb ells a l'aplicació de missatges, elimini el seu contacte del teu iPhone i segueix les instruccions anteriors per restablir la configuració de xarxa. Després de reiniciar el teu iPhone, escriu el seu número de telèfon a l'aplicació de missatges i intenta enviar-los un missatge amb imatge. Si s'envia, agregua la seva informació de contacte novament i llest.

si encara no funciona, és possible que hagis de fer una còpia de seguretat del teu iPhone a iCloud o iTunes, restaurar el teu iPhone i després restaurar les teves dades des de la còpia de seguretat. La restauració del teu iPhone esborra tot i recàrrega el programari, un procés que pot resoldre tot tipus de problemes de programari. Et recomano que facis una restauració de DFU, que és un tipus especial de restauració que els tècnics d'Apple fan servir en l'Apple Store. He escrit un article que explica com fer una restauració DFU al teu iPhone .

finalitzant

Ara que el teu iPhone està enviant fotos novament, continua i envia algunes fotos als teus familiars i amics. Però vés amb compte: conec algú que va intentar enviar una foto del seu arbre de Nadal en un missatge de text grupal a tota la seva família, però accidentalment va acabar enviant una altra cosa. Va ser un Nadal incòmoda. M'agradaria saber sobre les teves experiències per descobrir per què no vas poder enviar imatges al teu iPhone a la secció de comentaris a continuació, i estaré aquí per ajudar-te en el camí.

Gràcies per llegir, i recorda tornar el favor,
David P.