La meva càmera iPhone és negra. Aquí teniu la solució.My Iphone Camera Is Black

Provaves de fer aquell selfie èpic quan, de cop, la càmera es va enfosquir. Els iPhones són coneguts per tenir càmeres increïbles, però no sempre funcionen perfectament. En aquest article, ho faré expliqueu què heu de fer quan la càmera de l'iPhone és negra perquè pugueu solucionar el problema i tornar a fer bones fotos !Què va passar?

El primer que hem de fer és esbrinar si el problema o el maquinari el causa amb la càmera de l’iPhone. Tot i que molta gent creu que la càmera de l’iPhone està trencada, un simple bloqueig de programari podria causar el problema.Seguiu els passos de resolució de problemes següents per diagnosticar si el vostre iPhone té problemes de programari o de maquinari i solucioneu definitivament el problema.

Comproveu la funda de l'iPhone

Pot semblar una solució massa fàcil, però reviseu la funda de l'iPhone. Si està cap per avall, podria ser el motiu pel qual la càmera de l’iPhone és negra.Traieu la funda de l'iPhone i obriu l'aplicació Camera. La càmera encara és negra? Si és així, el vostre cas no causava el problema.

Twitter no funciona a l'iPhone

Neteja l’objectiu de la càmera

La brutícia o les restes poden obstruir l’objectiu i fer que la càmera de l’iPhone sigui negra. No és difícil que s’acumulin gunk a l’objectiu de la càmera, sobretot si teniu l’iPhone a la butxaca.

Netegeu suaument l’objectiu amb un drap de microfibra per assegurar-vos que no hi hagi restes a l’objectiu de la càmera.Feu servir una aplicació de càmera de tercers?

Apple és coneguda per tenir algunes de les millors aplicacions integrades. Si heu notat que la càmera de l'iPhone no funciona quan utilitzeu una aplicació de càmera de tercers, probablement el problema estigui causat per aquesta aplicació. Les aplicacions de càmeres de tercers són més propenses a bloquejar-se que l'aplicació de càmera nativa.

Quan feu fotos o vídeos, l’aplicació de càmera integrada de l’iPhone és l’opció més fiable. Tot i això, si voleu continuar utilitzant l'aplicació de tercers, podeu provar un parell de coses.

En primer lloc, tanqueu i torneu a obrir l’aplicació de càmeres de tercers. Per fer-ho, obriu el commutador d’aplicacions fent doble clic al botó Inici (iPhone 8 i versions anteriors) o lliscant cap amunt des de la part inferior fins al centre de la pantalla (iPhone X i versions posteriors).

Si això no funciona, proveu de suprimir i reinstal·lar l'aplicació. Per desinstal·lar una aplicació per a iPhone, mantingueu premuda la icona a la pantalla d'inici fins que les vostres aplicacions comencin a moure's. Toqueu la X a l'aplicació que vulgueu desinstal·lar i toqueu Suprimeix .

Obriu l'App Store i cerqueu l'aplicació per tornar-la a instal·lar. Si el problema de la càmera negra es manté, és probable que vulgueu trobar una alternativa o simplement utilitzar l’aplicació Càmera nativa.

Reinicieu l'iPhone

Reiniciar l'iPhone donarà a tots els programes que s'executen l'oportunitat d'apagar i tornar a començar. De vegades, això pot corregir aquest problema menor que fa que la càmera de l'iPhone sigui negra.

Per reiniciar un iPhone 8 o una versió anterior, manteniu premut el botó d’engegada fins que apareguin les paraules llisqueu fins a apagar-lo apareixen.

no s’admet la SIM d’iPhone 6

Si teniu un iPhone X o una versió posterior, manteniu premuts el botó lateral i el de baixar de volum simultàniament fins llisqueu fins a apagar-lo apareix.

Independentment de l’iPhone que tingueu, feu lliscar la icona d’energia vermella d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone. Espereu uns instants i premeu el botó d’engegada (iPhone 8 i versions anteriors) o el botó lateral (iPhone X i versions posteriors) per tornar a engegar l’iPhone.

Restableix tots els paràmetres

Si la càmera de l'iPhone encara no funciona, és possible que hi hagi un problema de programari més profund que causi el problema.

Quan restabliu tots els paràmetres, tots els paràmetres de l’iPhone s’esborren i tornen als valors predeterminats de fàbrica. Això inclou coses com les contrasenyes Wi-Fi, els dispositius Bluetooth i el fons de pantalla de la pantalla d'inici.

Obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix tots els paràmetres . Haureu d’introduir la vostra contrasenya si en teniu una i toqueu per confirmar la vostra decisió Restableix tots els paràmetres . El vostre iPhone es reiniciarà i tots els paràmetres es restauraran als valors predeterminats de fàbrica.

Poseu el vostre iPhone en mode DFU

La restauració de DFU (Device Firmware Update) és la restauració més profunda que podeu fer al vostre iPhone. Abans de posar el vostre iPhone en mode DFU, voldreu fer-ne una còpia de seguretat per evitar perdre totes les vostres dades, com ara els vostres contactes i fotos. Quan estigueu a punt, consulteu el nostre article per obtenir més informació com restaurar DFU el vostre iPhone .

Opcions de reparació de l'iPhone

Si cap dels nostres passos de resolució de problemes de programari no solucionava la càmera negra de l'iPhone, és possible que hàgiu de reparar-la.

Si el vostre iPhone encara està cobert amb garantia, porteu-lo a a la vostra Apple Store local per veure si us poden solucionar el problema. Primer us recomanem que fixeu una cita per assegurar-vos que hi hagi algú disponible quan arribeu.

Si el vostre iPhone no està en garantia, us recomanem que el feu Pols . Aquest servei de reparació enviarà un tècnic certificat a qualsevol lloc on es trobi en tan sols una hora.

Comprar un telèfon nou també pot ser una opció més barata per a vostè que pagar per una reparació costosa. Fes una ullada Eina de comparació de telèfons UpPhone per trobar els millors preus en telèfons d’Apple, Samsung, Google i molt més. Som aquí per ajudar-vos a trobar les millors ofertes de telefonia mòbil de tots els operadors, tot en un sol lloc.

Ja esteu a punt per posar!

Amb la càmera de l'iPhone tornant a funcionar, podeu tornar a fer selfies impressionants. La propera vegada que la càmera de l’iPhone sigui negra, sabreu exactament com solucionar el problema. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials o deixeu-nos un comentari a continuació si teniu altres preguntes sobre el vostre iPhone.