Prestem De Diners Per Títol De Carro

Prestamos De Dinero Por Titulo De Carro

Prestem De Diners Per Títol De Carro

Préstecs sobre títols de carros

Els préstecs en efectiu per a títols d'automòbils són arriscats , Ja que utilitzen el seu automòbil com a garantia i tenen altes taxes d'interès. Aprendre com fer que els préstecs sobre el títol del seu automòbil li funcionin.

Quan es tracta de préstecs en efectiu per a títols d'automòbils, hi ha moltes coses que ha de saber abans de contractar-ne un . Aquests préstecs també s'anomenen comunament préstecs de dia de pagament, préstecs amb garantia en efectiu o préstecs sobre el títol de l'automòbil.

Tots signifiquen el mateix i es poden usar indistintament. Requereixen l'ús de la seva automòbil com a garantia per recolzar el valor de l'préstec . Aquests préstecs només s'han d'utilitzar en cas d'emergència . A continuació, s'ofereixen alguns consells i informació que ha de conèixer.

Com funcionen els préstecs sobre el títol de l'automòbil

Per demanar prestat contra el seu vehicle, ha de tenir prou capital en el seu automòbil per finançar un préstec. En molts casos, ha d'haver cancel·lat qualsevol altre préstec utilitzat per comprar el vehicle, però alguns prestadors li permeten demanar prestat si encara està pagant un préstec estàndard per a la compra d'automòbils. De mitjana, aquests préstecs poden oscil·lar entre $ 100 i $ 5,500.

La quantitat que pot demanar prestada es basa en el valor del seu automòbil o en el valor net que té en el vehicle. Com més gran sigui el valor, més efectiu podrà rebre. Però no esperi esprémer el valor total de l'automòbil d'un préstec sobre el títol. Els prestadors volen que els resulti fàcil recuperar els seus diners, de manera que només presten el que poden rebre ràpida i fàcilment si han de recuperar i vendre el vehicle. La majoria dels prestadors ofereixen préstecs entre el 25% i el 50% de la valor del seu automòbil. També poden instal·lar un dispositiu de rastreig GPS en el seu vehicle per evitar que algú amagui l'automòbil en lloc de pagar el préstec.

Si bé pot obtenir préstecs sobre el títol del seu automòbil de les companyies financeres de la botiga, és possible que també pugui demanar prestat contra el seu vehicle a través de la seva cooperativa de crèdit o banc.2

Recerca

Investigui extensament els préstecs en efectiu per a títols d'automòbils i els diferents prestadors que existeixen. Els préstecs sobre el títol d'un automòbil són préstecs de baix risc per als prestadors, la qual cosa també és bo per a vostè. Això vol dir que hi ha molts prestadors que atorguen préstecs sobre el títol d'un acte. Ha de buscar detingudament el lloc correcte, perquè les taxes d'interès d'aquests préstecs són altes, pel que ha de trobar el temps per trobar un prestador amb la taxa més baixa.

Taxes d'interès

Les taxes d'interès d'aquests préstecs poden ser increïbles. Els préstecs en efectiu per a títols d'automòbils solen ser préstecs a curt termini, que no duren més de 30 dies. A causa d'això, els prestadors cobren una taxa de percentatge alta per a assegurar-se guanyar diners. La taxa de percentatge que li donen serà la taxa mensual, que es pot veure bé en la superfície. Poden dir 20 per cent, però aquesta és una xifra mensual. Necessita multiplicar això per 12 per obtenir la taxa d'interès anual, que seria 240 per cent APR. Això és absurd i és un perill real per a aquests préstecs. Si no pot pagar el seu préstec a temps, probablement veurà un augment de la taxa d'interès a un nivell encara més gran.

valor

La suma de l'préstec sobre el títol de l'automòbil es determina segons el valor del seu automòbil. Un prestador normalment li permetrà demanar prestat fins a la meitat de la valor de l'automòbil. Això es deu al fet que si incompleix amb el préstec, recuperaran el seu automòbil i el vendran ells mateixos. Això els deixa espai per a assegurar-se que recuperin a el menys el que van pagar pel préstec. Assegureu-vos d'obtenir un preu just per la seva préstec. També poden requerir que afegiu una mica més d'assegurança a l'automòbil, ja que mantindran el títol mentre vostè encara pot conduir a l'automòbil.

perills

Com podeu veure, hi ha clars perills amb aquest tipus de préstec. Si incompleix després de el període, que sol ser de 30 dies, tenen tot el dret a llevar-li el seu automòbil. No obstant això, és possible que li permetin una extensió, en aquest cas tindrà més temps per pagar. Després haurà de pagar una taxa d'interès encara més alta i, de vegades, acabarà pagant el doble o el triple del que valia el préstec original. Si no pot fer això, pot perdre el seu automòbil.

Com s'involucra el títol de l'automòbil?

Quan sol·licita aquest préstec, l'automòbil és la garantia i el prestador retindrà el títol de l'automòbil fins que es pagui tot el préstec. Per obtenir aquest tipus de préstec, ha de ser propietari d'el vehicle de forma gratuïta i sense cap altre tipus de finançament o préstec per a l'automòbil.

Estigui atent a les estafes

Com que aquests préstecs són de molt alt risc, d'anar amb compte amb les estafes. Si viu de sou en sou i de sobte arriba un tracte que és massa bo per ser veritat, aneu en compte. Si pensa en les finances només a curt termini, pot pensar que aquest préstec és un bon negoci, però a menys que sigui una emergència, ha de tenir cura. No vol estar atrapat en deutes que podrien trigar anys a liquidar.

Obtingui assessorament sobre préstecs en efectiu per a automòbils

Si necessita diners en efectiu ràpidament i està buscant un préstec en efectiu per a automòbil, parli amb un assessor financer i obtingui alguns consells. És possible que pugui elaborar un pla per a emergències, de manera que estigui protegint els seus actius en lloc de posar-los en major risc. Si té tant coneixement com pot sobre els seus actius i els préstecs, és poc probable que obtingui un mal tracte amb un préstec. El tipus d'efectiu que pot obtenir amb aquests préstecs oscil·la entre $ 100 i $ 1,000 dòlars.

Trobar els diners

Si obté aquest préstec, assegureu-vos d'obtenir només la quantitat de diners que necessita. Amb les taxes i els termes de l'préstec, això hauria ajudar de moment. No voldrà pagar el préstec d'aquí a uns anys. Penseu exactament quant necessita i després revisi les seves pròpies finances. Hi ha alguna manera de reduir la quantitat o retardar les compres fins al proper dia de pagament? Penseu en el que realment necessita.

Companyies de préstecs en efectiu per a automòbils

Si ha determinat que necessita l'efectiu ara, intenti obtenir-lo de una empresa de renom. No respongui als anuncis que veu en línia. Val la pena agafar-se un temps addicional per intentar trobar un tracte decent en aquest préstec.

Finançament de CarsDirect

CarsDirect ajuda a més clients amb problemes de crèdit a trobar préstecs per a automòbils que qualsevol altre lloc web de país. L'empresa treballa amb una xarxa de distribuïdors que s'especialitzen en el finançament de préstecs per a automòbils. El distribuïdor té accés a diverses institucions financeres i compararà per trobar la millor oferta. Simplement completi una sol·licitud estarà en camí de rebre un préstec per a automòbil.

Avantatge dels préstecs en efectiu per a títols d'automòbils

 • Diners ràpid. La major avantatge dels préstecs en efectiu per a títols d'automòbils, o préstecs de títols d'automòbils, és que pot obtenir efectiu ràpid. Aquests són el temps de resposta més ràpid per als préstecs. Sovint, pot tenir els seus diners al cap de pocs dies del seu acord. Això es deu al fet que el procés de préstec en efectiu de l'automòbil és molt simple. El prestador només ha de taxar el seu automòbil i després dir-li quant li donarà. Si accepta, això és tot. Tindrà els seus diners en efectiu dins d'un o dos dies des de la majoria dels llocs.
 • Elegibilitat fàcil. Qualsevol que tingui un automòbil és elegible per a un préstec en efectiu per a automòbil. El seu automòbil s'utilitza com a garantia de l'préstec. De manera similar a demanar prestat de casa, demana prestat diners d'el valor del seu automòbil. Normalment, els prestadors li permeten demanar prestat fins al 50 per cent de la valor. Això és perquè encara puguin recuperar els seus diners en cas que vostè no els pagui el préstec.
 • No es necessita crèdit. Una altra gran part dels préstecs en efectiu per a automòbils és que el seu crèdit no importa. Atès que, en essència, està fent un acord d'empenyorament, tenen garantia en cas que no ho faci. Qualsevol pot obtenir un préstec en efectiu per un automòbil d'aquesta manera, perquè el seu historial creditici no afectarà les seves possibilitats d'obtenir el préstec que necessita.

Desavantatges dels préstecs en efectiu per a títols d'automòbils

 • Pot perdre el seu cotxe. Si no ho fa, hi ha una possibilitat molt real que li retirin el seu automòbil com a pagament. Fins i tot si arriba un dia tard, es poden dur el seu cotxe. Quan això passi, no tornaràs a veure aquest acte. A l'igual que amb qualsevol préstec que es basi en garantia, sempre corre el risc de perdre aquest actiu.
 • Taxes d'interès elevades. Les taxes d'interès d'un préstec en efectiu per a un automòbil, o un préstec en efectiu pel títol de l'automòbil, són astronòmiques. És possible que diguin que són només el 20 o el 25 per cent, el que en un moment en què necessita efectiu ràpidament, pot estar disposat a pagar. No obstant això, la majoria dels préstecs en efectiu per a automòbils són préstecs a un mes, això és tot. Això vol dir que està buscant l'equivalent a una taxa de percentatge anual (APR) d'el 300 per cent, la qual cosa és indignant. Imagineu registrar-se per obtenir una targeta de crèdit amb una APR d'el 300 per cent. No hi ha manera que ho facis. Alguns estats tenen, o estan tractant d'aprovar, lleis que fan il·legal que els prestadors de préstecs en efectiu per a automòbils tinguin centenars de per cent d'APR. Altres empreses tenen límits, però els préstecs en efectiu per a automòbils eviten les lleis vigents. Se suposa que els prestadors li diuen la taxa d'interès en termes d'APR, que és la taxa d'interès anual. Recordeu, si és una tarifa mensual,
 • Reinversions de préstecs. Com es va dir abans, sovint es tracta de préstecs d'un mes. Tenint en compte que moltes persones que obtenen aquests préstecs tenen mal crèdit, és probable que no puguin tornar-lo tan ràpid. Això provoca el que s'anomena un període de renovació. Les taxes d'interès es disparen durant aquest període. Això després es converteix en recuperacions possibles o reals del seu automòbil. Si està considerant aquest préstec, segur de poder cancel·lar en el període de temps permès. Quan signa el seu nom, els està donant el seu títol i, en general, una còpia de les seves claus. Si no paga, ells tenen tot el dret a llevar-li el seu automòbil. En alguns casos, els prestadors van instal·lar sistemes GPS i després van apagar remotament l'automòbil d'aquelles persones que no van pagar a temps.
 • Tarifes extra. Hi ha moltes tarifes per avançat, com una tarifa de processament i tarifes de documents, que se sumen. Algunes són tarifes fixes, independentment de la suma del seu préstec. Si només està demanant prestat una mica, és possible que hagi de pagar centenars per avançat.
 • Engany. L'engany dels préstecs en efectiu per a automòbils és que pot obtenir efectiu molt ràpidament. No obstant això, tan aviat com ho obtingui, ha de tornar-lo. Ha de sospesar els riscos abans de involucrar. Planifiqui amb anticipació per assegurar-se tenir els diners per tornar-lo, o en cas contrari pot tenir alguns problemes reals.

Alternatives als préstecs sobre el títol

Explori les alternatives abans d'obtenir un préstec sobre el títol. És possible que les opcions a continuació no siguin atractives, però podrien ser millors que obtenir diners en efectiu pel seu títol.3

 • Un préstec personal pot ser el millor si es requereix un préstec. No cal que prometi una garantia i pot obtenir una taxa més baixa. Pregunti al seu banc o cooperativa de crèdit sobre els préstecs amb un préstec a més llarg termini.
 • Les targetes de crèdit poques vegades són una forma intel·ligent de demanar prestat, però són préstecs sense garantia que no comporten el risc de recuperació.
 • Els ingressos addicionals també poden ajudar-lo a travessar una situació difícil. Si pot acceptar una altra feina, fins i tot temporalment, el més probable és que surti endavant. És possible que el treball addicional no sigui agradable i que ni tan sols sigui possible, però val la pena avaluar-lo.
 • reduir costos és més fàcil de dir que de fer, però si els sacrificis temporals poden ajudar a sortir il·lès d'una mala ratxa, probablement sigui una millor opció.
 • Baixi la categoria de el seu automòbil si té un automòbil més car del que necessita. És possible que pugui acumular efectiu venent aquest automòbil, comprant una mica menys costós i mantenint la diferència.

Si ha d'utilitzar un préstec sobre el títol per diners en efectiu, planifiqui com ho tornarà abans de prendre el préstec per no deixar res a l'atzar. Eliminar aquest deute s'hauria de convertir en el seu principal objectiu financer.

Fonts d'articles

 1. Informació per al consumidor de la Comissió Federal de Comerç. Préstecs sobre el títol de l'automòbil . Últim accés: 17 de desembre de el 2019.
 2. Federal Federal Credit Union. Préstecs sobre el títol de l'automòbil: el que necessita saber . Últim accés: 17 de desembre de el 2019.
 3. Consumer.gov. Préstecs sobre el títol de l'automòbil: què ha de saber , Consultat el 17 de desembre de el 2019.
 4. Oficina de Protecció Financera a l'Consumidor. Préstec de títol de vehicle de pagament únic . Últim accés: 17 de desembre de el 2019.
 5. Oficina de Protecció Financera a l'Consumidor. El meu acte ha estat recuperat i em van dir que es vendrà , Consultat el 17 de desembre de el 2019.

Continguts