Per què el meu bateria d'Android s'esgota tan ràpid? Trucs per millorar la durada de la bateria del teu telèfon / Tablet

Por Qu Mi Bater De Android Se Agota Tan R Pido

Els telèfons Android són màquines potents, però de vegades no funcionen com esperem. Certament, no esperem que un telèfon costós es quedi sense bateria a la meitat del dia, el que ens porta a l'última pregunta: '¿per què el meu bateria d'Android s'esgota tan ràpid?' A continuació, t'explicaré tot el que necessita saber per que la durada de la bateria del teu Android duri el més possible.

Els telèfons Android no estan tan optimitzats com els iPhones

Com a usuari d'Android, he d'admetre un fet simple: els telèfons Android simplement no estan tan optimitzats com els iPhones d'Apple. Això vol dir que el consum de bateria pot ser molt inconsistent d'una aplicació a una altra. Apple soluciona això a l'ésser l'enginyer tant de programari com de maquinari en els seus telèfons, pel que poden assegurar-se que totes les aplicacions siguin tan eficients com sigui possible.Amb Android, les coses no són tan simples. Hi ha molts fabricants diferents com Samsung, LG, Motorola, Google i més. Tots tenen les seves pròpies versions de programari d'Android, i les aplicacions estan dissenyades per funcionar en tots aquests dispositius diferents amb diferents especificacions.¿Això fa que els telèfons Android siguin pitjors que els iPhones? No necessàriament. Aquesta flexibilitat és una gran fortalesa d'Android, i en general els telèfons Android tenen especificacions millors que els iPhones per compensar els desavantatges d'una menor optimització.per què el meu iPhone 7 no es connecta al bluetooth?

Algunes aplicacions esgoten la bateria més que altres

La flexibilitat de les aplicacions d'Android significa que els Android poden ser útils en moltes coses però no excel·lents en alguna cosa. Les millors aplicacions d'Android per a la durada de la bateria tendeixen a ser les creades pels desenvolupadors de el telèfon. Per exemple, una aplicació de Samsung estarà molt més optimitzada en un telèfon Samsung que en un Google Pixel.

A més dels problemes d'optimització, algunes aplicacions tendeixen a esgotar més bateria que altres. YouTube, Facebook i els jocs mòbils són els culpables comuns. Només pensa en el que estan fent: YouTube il·lumina la pantalla i manté la pantalla encesa durant llargs períodes de temps, Facebook busca actualitzacions en segon pla i els jocs mòbils requereixen més potència de processament per mostrar gràfics en 3D.Tenir en compte el seu ús és el primer pas per descobrir estratègies per fer que el teu telèfon Android duri més. Simplement utilitzar aquestes aplicacions una mica menys pot ser un consell que et farà estalviar l'energia de la bateria.

¿El teu telèfon és vell? La bateria podria estar funcionant malament

Els telèfons intel·ligents fins ara fan servir bateries de ions de liti. Amb el temps, aquestes bateries es degraden gràcies a les molestes acumulacions d'estructures anomenades dendrites a la bateria, i els materials també es desgasten.

Si utilitzeu un telèfon que té diversos anys, pot ser hora de comprar una bateria nova. No obstant això, podria valer la pena que millor aconsegueixis un telèfon nou. Els telèfons més nous tenen una capacitat de bateria molt més gran que els telèfons de fa uns anys, com pots veure en la següent taula.

Dades de gsmarena.com
telèfonAny de llançamentCapacitat de la bateria
Samsung Galaxy S7 Edge20163600 mAh
Samsung Galaxy S8 + 20173500 mAh
Google Pixel 220172700 mAh
Samsung Galaxy S10 + 20194100 mAh
Samsung Galaxy S20 20204000 mAh
LG V60 ThinQ 2020 5000 mAh

Tanca les aplicacions quan no les estiguis usant

Un parell de captures de pantalla que demostren com pots tancar totes les teves aplicacions al mateix temps a la vista de tasques.

La majoria de les millors estratègies per estendre la durada de la bateria del teu telèfon Android són només bons hàbits d'ús, i l'hàbit més important de tots és tancar les aplicacions quan no les utilitzeu. Algunes persones argumenten que aquesta no és una bona idea, però això és simplement incorrecte. Tancar totes les teves aplicacions quan no les estiguis usant evita que les aplicacions usin energia executant-se en segon pla.

Tot el que necessites fer és tocar el botó de tasques a la part inferior de la pantalla, generalment en la part inferior dreta (en els telèfons Samsung està a l'esquerra). Després, toca Tancar tot. Pots fixar aplicacions que no vols tancar tocant les seves icones a la llista i tocant bloquejar.

Mode estalvi d'energia d'Android

Això varia d'una marca a una altra, però la majoria dels telèfons Android tenen una manera d'estalvi d'energia de la bateria que pots aprofitar per estalviar energia. Això fa algunes coses com,

  • Limita la velocitat màxima de l'processador de el telèfon.
  • Redueix la brillantor màxim de la pantalla.
  • Redueix el límit de temps d'espera de la pantalla.
  • Restringeix l'ús en segon pla de les aplicacions.

Alguns telèfons, com els telèfons Samsung Galaxy, poden arribar fins a un mode d'ultra estalvi d'energia que pràcticament converteix el telèfon intel·ligent en ... un telèfon normal. La pantalla d'inici té un fons de pantalla negre i la quantitat d'aplicacions que pots utilitzar es restringeix. En alguns casos, aquesta manera pot permetre que el teu telèfon duri dies o fins i tot una setmana amb una sola càrrega, però sacrifica totes aquestes excel·lents funcions de telèfons intel·ligents per fer-ho.

per què el meu wifi no funciona al meu iPhone?

Mode fosc! Optimitzar per OLED

La manera d'ultra estalvi d'energia de Samsung torna negra la pantalla d'inici, però per què? En l'actualitat, la majoria dels telèfons intel ligents utilitzen tecnologia de pantalla OLED o AMOLED. El concepte bàsic és que els píxels individuals a la pantalla que estan completament negres s'apaguen i no fan servir energia, de manera que els fons negres fan servir menys energia que els blancs.

La manera fosc és una característica de moltes aplicacions i versions més recents d'Android que pretén fer la vida més fàcil per als teus ulls i, el que és més important, ser una funció que et estalviar energia. La pantalla del teu telèfon consumeix més bateria que qualsevol altra part de l'dispositiu, pel que és imprescindible reduir l'energia utilitzada per la pantalla.

Canvia a un fons fosc i activa la manera fosc en la configuració de la teva aplicació! Et garanteixo que veuràs resultats positius per a la teva bateria. Desafortunadament, aquest truc no funciona per als telèfons amb pantalla LCD més antics.

amaga el meu número de telèfon iphone

Redueix la brillantor

És sorprenent veure una pantalla brillant i acolorida, però no és bo per a la durada de la bateria. Baixa la brillantor quan puguis. La brillantor automàtic generalment fa la feina per tu, llevat que hi hagi alguna cosa que bloquegi el sensor.

Recordeu que si fas servir la brillantor automàtic la pantalla del teu telèfon pot il·luminar-quan estàs fora (sota la llum de el sol). Pot ser que no sembli molt brillant la pantalla del teu telèfon (mes quan surts fora de casa teva), però en realitat, el teu telèfon està utilitzant molta energia. Tingues en compte l'ús de la brillantor quan consideres la durada de la bateria.

Mantingues el teu telèfon fresc

Quan el teu telèfon s'escalfa, es torna menys eficient. Tenir-lo en un brillant dia d'estiu amb la brillantor de la pantalla a l'màxim no només és dolent per a la bateria. Fins i tot pot fondre alguns dels components interns i trencar el teu telèfon!

Intenta mantenir el teu telèfon fresc quan puguis. Vés amb compte a l'usar-lo fora en climes molt calorosos. Dit això, no intentis posar el teu telèfon al congelador, ja que massa fred també pot danyar la bateria!

Apaga la connectivitat quan no estigui en ús

Un altre truc per estalviar l'energia de la teva bateria que pots utilitzar és desactivar les funcions de connectivitat quan no estan en ús. Per exemple, si estàs fora de casa i no necessites una connexió Wi-Fi, ¡apaga! Això evitarà que el telèfon busqui constantment noves xarxes Wi-Fi.

Apaga el wifi

Per desactivar el Wi-Fi, has de lliscar el dit cap avall des de la part superior de la pantalla i tocar l'aplicació d'ajustos o configuració per accedir a la configuració. toca Configuració de xarxa o connexions i després toca Wi-Fi. Des d'aquí pots activar o desactivar la connexió Wi-Fi.

En la majoria dels dispositius, també pots fer-ho lliscant el dit cap avall des de la part superior de la pantalla i tocant el botó de Wi-Fi la configuració ràpida.

Apaga el Bluetooth

Si no necessites connectar cap accessori Bluetooth, pots desactivar aquesta funció. Desactivar Bluetooth és una excel·lent estratègia per estendre la durada de la bateria. Trobaràs la configuració de Bluetooth a la configuració de xarxa, al mateix lloc on hi ha la configuració Wi-Fi, o pots trobés en la configuració ràpida.

Desactivar dades mòbils

Si no estàs tenint una molt bona recepció, el millor seria simplement apagar les dades mòbils. Quan tinguis problemes per trobar el servei, el teu telèfon buscarà el senyal constantment, i això pot esgotar la durada de la bateria ràpidament.

Apagar-lo quan no el necessitis pot ser un salvavides per a la teva bateria. Torna a la configuració de la teva xarxa i desactiva les dades mòbils al menú de dades mòbils.

Activa manera avió

Aquesta és una opció extrema, però apagar la connectivitat sense fils completament definitivament et estalviarà bateria si realment la necessites. Això és excel lent si no necessites enviar o rebre missatges i trucades mentre estàs de viatge, encara pots utilitzar el teu telèfon per fer coses com veure vídeos que estan emmagatzemats localment.

Això també és bo per al propòsit previst de la manera avió: evitar la interferència amb les comunicacions de l'avió quan estàs en un vol.

Aplicacions web progressives: fa servir llocs web en lloc d'aplicacions quan puguis

A la imatge de dalt, veuràs dues versions de Twitter. Una és una aplicació i l'altra és un lloc web. Pots dir-nos quina és la diferència?

Això pot semblar tan extrem com activar la manera avió, però desinstal Facebook, Twitter i Instagram ara. No els necessites! Els seus contraparts del lloc web funcionen gairebé exactament de la mateixa manera, i fins i tot pots configurar-les perquè apareguin i funcionin com l'aplicació.

música de poma que no reprodueix cançons

Les aplicacions web progressives, o PWA, són una paraula elegant per als llocs web que pretenen ser aplicacions. No ocupen emmagatzematge en el teu dispositiu si els afegeixes a la pantalla d'inici i no hauràs d'obrir el teu navegador per usar-los. Tampoc s'executen constantment en segon pla, per la qual cosa no has de preocupar-se per si acaparen la durada de la bateria.

A l'accedir a la configuració del teu navegador mentre et trobes en un d'aquests llocs web, pots tocar Afegeix a la pantalla d'inici per crear un accés directe. Si el lloc web és un PWA com Facebook, Twitter o Instagram, quan toca la icona, ocultarà la interfície d'usuari de el navegador i mostrarà el lloc com si fos l'aplicació real.

S'ajusta o apaga la configuració d'ubicació i el GPS

Els serveis d'ubicació poden ser una pèrdua de bateria greu. Ajustar-los a una configuració més baixa o apagar el GPS per complet pot significar un sorprenent estalvi d'energia. Dirigeix-te a la configuració i troba la configuració d'ubicació.

El teu telèfon fa servir més que només GPS per determinar la vostra ubicació. La seva configuració es pot veure diferent depenent del teu telèfon, però hauria d'haver algunes opcions en la configuració d'ubicació per millorar la teva precisió mitjançant l'ús d'escaneig Wi-Fi i fins i tot Bluetooth.

Si no necessites una ubicació súper precisa, simplement s'apaga aquestes funcions perquè el teu telèfon només utilitzeu el GPS. Si no necessites que el teu telèfon sàpiga on sou, pots desactivar els serveis d'ubicació del tot per estalviar energia.

Desactivar pantalla sempre activa

En alguns telèfons, mentre la pantalla està 'apagada', la pantalla mostrarà un rellotge fosc o una imatge. Això funciona sense usar molta bateria causa de la tecnologia OLED explicada anteriorment en aquest article. No obstant això, encara està utilitzant el teu bateria, de manera que apagar aquesta funció podria ser el millor.

per què la pantalla del meu iPhone no funciona

És probable que trobis les teves opcions de pantala sempre activa en la configuració de visualització o Pantalla, però podria estar en un altre lloc. On sigui que estigui, intenta apagar-com una bona estratègia per estalviar la vida de la bateria quan la necessitis.

La bateria de la teva Android: estesa!

Ara estàs preparat per fer que la bateria del teu telèfon Android duri tot el dia fent servir aquestes estratègies i estalvi d'energia. Fins i tot si tan sols proves alguns d'aquests mètodes definitivament t'ajudarà a millorar la vida del teu telèfon. Gràcies per llegir, i si tens alguna pregunta sobre les bateries d'Android, deixa un comentari a continuació.