El teu iPad no carrega? Aquí està el per què i la solució definitiva!

Tu Ipad No Carga Aqu Est El Por Qu Y La Soluci N DefinitivaProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El teu iPad té un problema de càrrega i no saps què fer. El endolles esperant que es carregui, però la pantalla roman completament negra. 'En aquest article, t'explicaré què fer quan el teu iPad no es carrega i et mostraré com solucionar el problema per sempre !Per què el meu iPad no es carrega?

Quan un iPad no es carrega, hi ha un problema amb una de les quatre parts que funcionen juntes per carregar el teu iPad. Aquests quatre components són:  1. El programari del teu iPad.
  2. El carregador del teu iPad.
  3. Tu cable Lightning.
  4. Tu cable Lightning.

Aquest article t'ajudarà a identificar exactament quina peça està causant el problema de càrrega del teu iPad i et mostrarà com solucionar-ho definitivament!Restabliment complet de la teva iPad

El primer que has d'intentar quan el teu iPad no s'està carregant és realitzar un restabliment complet. Mantingues premut el botó Inici i el botó d'encesa a el mateix temps fins que vegis el logotip d'Apple parpellejar al centre de la pantalla. A vegades et caldrà mantenir pressionats tots dos botons durant 20 a 30 segons.

Per què podria anar això? És possible que el programari del teu iPad aquest fallant per complet, tornant la pantalla completament negra. Si aquest és el cas del teu iPad, a un restabliment complet solucionaria temporalment la decisió del programari.

Inspecciona el teu carregador d'iPad

Si el programari del teu iPad està detectant fluctuacions en l'energia de l'carregador que estàs fent servir, pot ser el que està causant el problema de càrrega. El programari del teu iPad veu les fluctuacions d'energia com un risc de seguretat, per la qual cosa evitarà que el teu iPad es carregui completament.Intenta carregar el teu iPad amb múltiples carregadors diferents, inclosos cada port USB del teu ordinador portàtil i el carregador de paret que va venir amb el teu iPad quan ho vas comprar. Si ets com jo, també pots tenir un port USB integrat en el teu protector contra sobretensions (estabilitzador) prova-ho també.

Si trobes que el teu iPad s'està carregant amb alguns carregadors, però no amb altres, llavors has identificat que el problema era el teu carregador d'iPad, no la teva iPad . Si el teu iPad no s'està carregant, sense importar el carregador que facis servir, passa a el següent pas on t'ajudarem a solucionar problemes amb el teu cable Lightning.

per què el meu iPhone s'apaga a l'atzar?

Inspecciona el teu cable de càrrega

A continuació, examina detingudament el cable Lightning que estàs utilitzant per intentar carregar el teu iPad. Hi ha algun desgast o decoloració en el connector Lightning o en el cable? Si és així, pot ser hora de comprar un nou cable Lightning.

Per veure si el teu cable Lightning és el que està causant el problema de càrrega de l'iPad, intenta carregar el teu iPad amb un cable diferent. Si no tens un cable addicional, demana-ho prestat a un amic o consulta la nostra selecció en la Botiga Payette Forward d'Amazon .

Si el teu iPad comença a carregar-se amb un cable però no amb l'altre, llavors has descobert que la teva cable de càrrega està causant el problema, no el teu iPad!

No utilitzeu cables que no estiguin certificats per MFI!

Com a comentari ràpid, m'agradaria advertirlte sobre els perills d'utilitzar cables Lightning que no tenen certificació MFI. Aquests són els tipus de cables que normalment trobaràs a la botiga local o estació de servei. Aquests cables generalment no tenen certificació MFI, el que significa que s'han fabricat amb els estàndards d'Apple d'un cable Lightning d'alta qualitat.

Atès que aquests cables són de menys qualitat, de vegades poden sobreescalfar i danyar els components interns de la teva iPad. Sabràs que un cable està malmès o no té certificació MFI quan el teu iPhone, iPad o iPod digui 'Aquest accessori pot no ser compatible' després de endollar.

l

En resum, ¡ usa sempre cables amb certificació MFI quan carreguis el teu iPad !

Neteja el port de càrrega del teu iPad

Has provat diversos cables i diversos carregadors diferents, així que ara és el moment de mirar dins del teu iPad. Pren una llanterna (la qual està integrada en el teu iPhone funciona molt bé!) I inspecciona de prop el port de càrrega del teu iPad. Específicament, estem buscant brutícia, borrissol, brutícia o altres deixalles que puguin impedir que el teu cable Lightning es connecti de manera neta a el port de càrrega del teu iPad.

Hi ha vuit pins petits a l'interior del port Lightning del teu iPad que es connecten al teu cable Lightning durant el procés de càrrega. Si algun pin està ocult per enderrocs, és possible que no pugui formar una connexió amb el teu cable Lightning.

per què el meu iphone està tan calent?

En la majoria dels casos, és millor prevenir que lamentar. Fins i tot si no veus una tona de runa en el teu port Lightning, et recomanem que facis un esforç per netejar-lo. De vegades, les minúscules partícules de pols que ni tan sols pots veure són les que causen el problema de càrrega de l'iPad.

Com net el port de càrrega de la meva iPad?

Sempre recomanem utilitzar un raspall antiestàtic per netejar el port Lightning d'un iPhone, iPad o iPod. Els raspalls antiestàtics no emeten càrregues elèctriques, el que podria danyar l'interior del teu iPad mentre ho netes.

La majoria de les persones no tenen un raspall antiestàtic elegant, sinó un raspall de dents nou que fa una excel·lent substitució. Renta suaument el que hi ha dins del port, després intenta carregar el teu iPad un cop més. Et sorprendrà la quantitat de runa que surten!

Realitzar una restauració DFU

Si has arribat fins aquí, has descartat la possibilitat d'una falla menor de programari, un problema amb el teu carregador o cable Lightning i un port de càrrega brut. Encara tenim un últim truc sota la màniga: la restauració DFU.

Una restauració DFU esborra i torna a carregar tot el codi al teu iPad als valors per defecte de fàbrica. Al final, una restauració DFU ens ajudarà a solucionar un problema de programari molt profund que podria ser la raó per la qual la teva iPad no s'està carregant.

Mira el nostre vídeo tutorial de restauració DFU a YouTube. Et mostrarem com posar el teu iPad en mode DFU i restaurar-també!

Si una restauració DFU no soluciona el problema de càrrega, avança a el pas final d'aquest article. Discutirem com verificar si hi ha danys per aigua i quins són els teus millors opcions de reparació.

Reparar el teu iPad

Desafortunadament, no tots els iPad que no es carreguen poden reparar-se amb una sèrie de passos de solució de problemes de programari. De vegades hauràs de fer que algú repari el teu iPad.

Una de les raons més comunes per les quals un iPad experimenta problemes de càrrega és perquè recentment va estar exposat a l'aigua o un altre líquid. Aquest líquid pot danyar permanentment els connectors dins el port Lightning del teu iPad, fent que sigui impossible carregar-lo.

Si has de reparar el teu iPad, et recomanem dues opcions: Apple Store i Puls. Si el teu iPad està cobert per AppleCare +, programar la teva cita i visitar la teva Botiga Apple local és probablement la millor opció. No obstant això, AppleCare + no cobreix danys per líquids, de manera que només poden oferir reemplaçar teu iPad per una tarifa bastant considerable.

Pols és una companyia de reparació de telèfons intel·ligents i tauletes, a comanda t'enviarà un tècnic certificat directament a la teva llar, lloc de treball o el teu restaurant local favorit. Arreglaran el teu iPad en l'acte i cobriran la reparació amb una garantia de per vida. Millor encara, Puls té serveis de danys per aigua i ports de càrrega, de manera que podran diagnosticar i reparar la veritable raó per la qual la teva iPad no s'està carregant.

Carregant ...

El teu iPad es aquesta carregant novament! La propera vegada que el teu iPad no es carregui, sabràs exactament com solucionar el problema. No oblidis compartir aquest article en les xarxes socials o deixar-nos un comentari a continuació per informar-nos la raó per la qual la teva iPad no s'estava carregant.