Per què El meu iPhone Diu Que Està Buscant? Aquí està la solució!

Por Qu Mi Iphone Dice Que Est Buscando

Les barres de senyal a la cantonada superior esquerra del teu iPhone han estat reemplaçades per 'Buscant ...', però la persona que està al teu costat està xatejant amb normalitat. Està trencada l'antena? No necessàriament. En aquest sentit, li explicaré per què el teu iPhone diu buscant i com diagnosticar i solucionar el problema .

Per què el teu iPhone diu 'Buscant ...'

Tan aviat com veuen 'Buscant ...', molta gent assumeix que l'antena incorporada al teu iPhone està trencada i es dirigeix ​​directament a la Botiga Apple.

Si bé és cert que una antena interna defectuosa pot causar el problema de recerca de l'iPhone, però, aquesta no és la única possible causa. Comencem aquí:  • Si recentment es va trencar el teu iPhone en trossos o se't va caure al vàter, és molt probable que l'antena interna estigui trencada i el teu iPhone hagi de ser reparat. (Però tot i així consulta els passos de solució de problemes en aquest article)
  • Si l'antena del teu iPhone va deixar de funcionar sobtadament sense cap intervenció física, és molt probable que un problema de programari estigui causant que el teu iPhone digui 'Buscant ...', i és possible que puguis solucionar el problema tu mateix.

Si bé és cert que l'antena del teu iPhone és la que busca les torres de telefonia cel·lular, els problemes de programari poden interferir amb la forma en que el teu iPhone es comunica amb l'antena incorporada i això pot fer que el teu iPhone digui 'Buscant ...'.

Com Arreglar Un iPhone Que Diu Buscant

Si el teu iPhone diu 'Buscant ...' et guiaré a través del procés de resolució de problemes i t'ajudaré a solucionar el problema, si es pot solucionar a casa. Primer estructuro els meus articles amb les correccions simples, i després passem a les correccions més complicades si són necessàries. Si en el procés vam descobrir que realment hi ha un problema de maquinari amb el teu iPhone, t'explicaré algunes bones opcions per obtenir ajuda de professionals.

1. Apaga teu iPhone i Torna A Encendre'l

És una solució simple, però apagar i tornar a encendre el teu iPhone ha estat un mètode provat i veritablement soluciona problemes bàsics d'iPhone. No cal comprendre les raons tècniques per les quals apagar i tornar a encendre el teu iPhone pot ajudar.Només cal dir que molts petits programes que no veus s'executen constantment al teu iPhone i fan de tot, des de controlar el rellotge fins (el endevinar) connectar-se a torres de telefonia mòbil. Apagar el teu iPhone tanca tots aquests petits programes i els obliga a iniciar-se de nou. De vegades, això és tot el que es necessita per solucionar problemes amb iPhones.

Per apagar el teu iPhone, mantingues premut el botó d'encesa fins que aparegui 'lliscar per apagar' a la pantalla. Si tens un iPhone X o un model més recent, mantingues pressionat el botó lateral i qualsevol dels botons de volum per arribar a la pantalla 'lliscar per apagar'. Llisca la icona per la pantalla amb el dit i espera que la teva iPhone s'apagui.

Un iPhone pot trigar fins a 20 segons a apagar completament. Per tornar a encendre el teu iPhone, mantingues premut el botó d'encesa fins que vegis aparèixer el logotip d'Apple a la pantalla.

2. Actualitza Els Ajustaments De l'operador, Si Pots

Com pots imaginar, succeeixen moltes coses darrere d'escena per mantenir el teu iPhone connectat a la xarxa sense fils. Avui dia ho dono per fet, però la tecnologia és sorprenent . Mentre conduïm, la nostra senyal cel·lular es transmet sense problemes d'una torre a la següent, i les trucades semblen trobar-nos en qualsevol lloc de l' món - sempre i quan els nostres iPhones no diguin 'Buscant ...'.

De tant en tant, els proveïdors de serveis sense fil llancen actualitzacions de programari que canvien la forma en que el teu iPhone interactua amb la xarxa cel·lular. De vegades, aquestes actualitzacions solucionen problemes que poden fer que el teu iPhone digui 'Buscant ...' tot el temps. Desafortunadament, els iPhones no tenen el botó 'Buscar actualització de la configuració de l'operador', perquè això seria massa fàcil.

Com Verificar Si Hi ha Una Actualització Dels Ajustaments De l'Operador En El teu iPhone

  1. Connecta't a Wi-Fi.
  2. Dirigeix-te a Configuració -> General -> Quant a
  3. Espera 10 segons.
  4. Si hi ha una actualització disponible, apareixerà una finestra que et demanarà si vols actualitzar la configuració del teu operador. Si hi ha una actualització disponible, toca actualitzar o acceptar . Si no passa res, els ajustos del teu operador ja estan actualitzats.

3. Restablir Els Ajustaments De Xarxa

Pot semblar obvi, però sovint trobada útil reafirmar el problema perquè aclareix la solució: un iPhone que diu 'buscant ...' no pot connectar-se a la xarxa cel·lular. Pitjor encara, la teva bateria comença a esgotar-se ràpidament, perquè un iPhone farà servir més energia a l' intentar connectar-se quan creu que no hi ha una xarxa de telefonia mòbil disponible. La solució de el problema 'Buscant ...' sovint també solucionarà els problemes de durada de la bateria .

Restablir Ajustaments de Xarxa restaura la configuració de dades mòbils de la teva iPhone als paràmetres de fàbrica. És una manera fàcil d'eliminar la possibilitat que un canvi accidental a l'aplicació de configuració impedeixi que el teu iPhone es connecti a la xarxa. Restablir els paràmetres de Xarxa al teu iPhone també elimina totes les xarxes Wi-Fi desades i les seves contrasenyes del teu iPhone, així que assegura't de conèixer la contrasenya de Wi-Fi abans de fer-ho.

Per restablir la configuració de xarxa en el teu iPhone, ingressa a Configuració -> General -> Restablir , toca Restablir Configuració de xarxa , Ingressa la contrasenya i toca Restablir Configuració de xarxa . Després que el teu iPhone es torna a arrencar, espera uns segons per veure si el problema de 'Buscant ...' desapareix. Si no és així, continua amb el següent pas.

restablir, després restableix la configuració de xarxa en el teu iPhone

4. Soluciona Problemes Amb teu Targeta SIM

Tots els iPhones tenen una petita targeta SIM que utilitzen els operadors sense fil per identificar iPhones específics en la seva xarxa. La teva targeta SIM li dóna al teu iPhone seu número de telèfon és el que li diu al teu operador que ets tu. Els problemes amb la targeta SIM són una raó comuna per la qual els iPhones diuen 'Buscant ...'.

El meu article sobre un problema similar, el que passa quan el teu iPhone diu 'No SIM', t'explica

5. Realitza Una Restauració DFU del teu iPhone (però llegeix l'advertència, primer)

el firmware del teu iPhone és la programació que controla el maquinari del teu iPhone, inclosa l'antena. Es diu firmware perquè gairebé mai canvia , A diferència del programari (canvia tot el temps) o el maquinari (només canvia llevat que reemplaci físicament un component al teu iPhone).

A l'igual que el programari, el firmware del teu iPhone pot corrompre. Quan això succeeix, l'única forma de reparar-és fer un tipus especial de restauració anomenat restauració DFU. DFU són les sigles de Actualització del firmware del dispositiu .

Restaurar un iPhone esborra tot el que conté i restaura teu programari a la configuració de fàbrica. En general, l'usuari realitza una còpia de seguretat del seu iPhone a iCloud o iTunes, fes servir iTunes per restaurar el seu iPhone i usa la seva còpia de seguretat d'iCloud o iTunes per tornar a posar les seves dades personals en el seu iPhone.

Els problemes amb el firmware del teu iPhone poden fer que el teu iPhone digui 'Buscant ...', i si no hi ha danys físics o líquids al teu iPhone, una restauració de DFU sovint solucionarà el problema.

No obstant això, (i això és molt important), després que un iPhone es restaura, que reactivar-se en la xarxa cel·lular abans que puguis fer qualsevol altra cosa. Si fas una restauració DFU teu iPhone i això no soluciona el problema, el teu iPhone no podrà connectar a la xarxa mòbil per activar-se i no podràs usar-lo en absolut.

Si vas a reparar el teu iPhone de totes maneres, no està de més intentar una restauració DFU. Primer fes una còpia de seguretat del teu iPhone i després segueix les instruccions del meu article sobre com fer una restauració DFU d'un iPhone per obtenir un tutorial pas a pas de l'procés. Només recorda que si no funciona, no podràs utilitzar el teu iPhone.

6. Repara el teu iPhone

Si has arribat fins aquí, has eliminat la possibilitat que un problema de programari o un problema amb la targeta SIM del teu iPhone faci que digui 'Buscant ...', i és hora de reparar el teu iPhone.

Netflix no jugarà a l'iPad

Si està en garantia i no hi ha danys físics o líquids, o si tens AppleCare +, programa una cita a la teva Botiga Apple local perquè reemplacin teu iPhone a l'acte. Si no ets a prop d'una Botiga Apple o desitges saltar-la fila, el servei de reparació per correu d'Apple és excel·lent.

Les reparacions poden ser costoses si no tens garantia, perquè Apple no repara antenes. Si passes per Apple, la teva única opció és reemplaçar tot el teu iPhone.

Si estàs buscant una alternativa menys costosa, et recomanem Pols , Una empresa de reparacions a comanda. Et enviaran un tècnic expert directament a on siguis, ja sigui que estiguis a la feina oa casa.

De vegades, comprar un telèfon nou és una millor opció de reparar el que tens actualment. Dirigeix-te a UpPhone per comparar tots els telèfons mòbils de tots els proveïdors de serveis sense fil.

finalitzant

En aquest article, parlem sobre per què el teu iPhone diu 'buscant' i revisem una llista de possibles solucions. Un iPhone no pot realitzar ni rebre trucades telefòniques, enviar missatges de text o fer pràcticament qualsevol cosa quan diu 'Buscant ...'. Si tens temps per deixar un comentari, m'agradaria saber sobre les teves experiències amb un iPhone que diu 'buscant' i quin pas va solucionar el problema.

gràcies,
David P.