Com puc gravar una veu en un iPhone? Aquí teniu la solució.

How Do I Record Voice An IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Voleu desar un pensament passatger, però no esteu segur de com fer-ho. L’aplicació Voice Memos integrada us permet gravar la vostra veu i desar les vostres idees per a més endavant. En aquest article, us ho mostraré com gravar una veu en un iPhone mitjançant l'aplicació Voice Memos !Com gravar una veu en un iPhone

Per gravar una veu al vostre iPhone, comenceu obrint el fitxer Memòries de veu aplicació Per començar a gravar la veu, toqueu el botó de gravació, que sembla un cercle vermell.

Després de tocar el botó de gravació, parla al micròfon de l'iPhone. Penseu en això com fer una trucada telefònica, tret que ningú no estigui a l’altre extrem!

Quan hàgiu acabat, torneu a tocar el botó de gravació per aturar la gravació. Per reproduir la gravació de veu, toqueu el botó de reproducció situat a l'esquerra del botó de gravació.

Si esteu satisfet amb la gravació, toqueu Fet a la dreta del botó de gravació. Escriviu un nom per a la gravació i toqueu Desa .clíniques per a persones de baixos recursos

Com retallar una nota de veu en un iPhone

Si voleu retallar part de la gravació de veu, toqueu el botó quadrat blau de la part dreta de la pantalla. Arrossegueu la línia vermella vertical a banda i banda de la gravació de veu per retallar-la.

per què el meu iPad no es connecta al wifi?

Quan estigueu satisfet amb la retallada, toqueu Retallar a la part dreta de la pantalla. També podeu suprimir la retallada o cancel·lar-la completament. Després de retallar la nota de veu, toqueu Fet i dóna nom a la nota.

Com esborra una nota de veu

Per suprimir una nota de veu al vostre iPhone, obriu l'aplicació Voice Memos i feu lliscar el dit cap a la dreta cap a l'esquerra al vostre iPhone. A continuació, toqueu el vermell Suprimeix botó que apareix. Sabreu que la nota de veu s'ha suprimit quan ja no apareix a l'aplicació.

Com es comparteix la nota de veu

Si voleu compartir la gravació de veu de l'iPhone amb algú, toqueu la nota a l'aplicació Voice Memos i, a continuació, toqueu el botó blau de compartir que apareix just a sota del botó de reproducció. A partir d’aquí, podeu escollir compartir la vostra nota mitjançant Missatges, Correu i algunes aplicacions més.

Nota a si mateix: els memòries de veu són increïbles.

Espero que aquest article us hagi ajudat a aprendre a gravar una veu en un iPhone. Si ho va fer, feu-nos-ho saber a la secció de comentaris següent o compartiu aquest article a les xarxes socials amb familiars i amics.

Gràcies per llegir,
David L.