Què és l'AMP a Google On My Phone? La Guia per a iPhone i Android

What Is Amp Google My Phone

Esteu fent una cerca a Google al telèfon intel·ligent i observeu la paraula 'AMP' al costat de determinats resultats de la cerca. Us pregunteu a vosaltres mateixos: “és aquest tipus d’advertència? Encara hauria d’anar a aquest lloc web? ” Per sort, no hi ha cap dany si visiteu llocs web d’AMP al vostre iPhone, Android o un altre telèfon intel·ligent; de fet, són molt útils.

En aquest article, us donaré un informació general sobre què són les pàgines web AMP i per què us ha d’emocionar . Tingueu en compte que aquest article és universal, és a dir, que la mateixa informació s'aplica als iPhones, Android i pràcticament qualsevol altre telèfon intel·ligent que se us pugui imaginar.Per què Google va crear AMP

Aquí teniu la versió breu de la història: Google no estava massa emocionat pel temps que trigaven a carregar les pàgines web als telèfons intel·ligents iPhone i Android. Aquesta lentitud és causada pel fet que els llocs web per a mòbils tenen imatges massa grans, els scripts que s’executen abans de carregar el contingut (els scripts són com petits programes que s’executen dins del navegador web) i una gran quantitat d’altres problemes. Google va crear el fitxer Pàgines mòbils accelerades projecte, o AMP, per solucionar-ho.Què és l'AMP a Google On My Phone?

AMP (Accelerated Mobile Pages) és un nou llenguatge web creat per Google per fer que els llocs web es carreguin més ràpidament en iPhone, Android i altres telèfons intel·ligents. Adreçat originalment a llocs web i blocs de notícies, AMP és una versió reduïda d’HTML i JavaScript estàndard que optimitza millor els llocs web prioritzant la càrrega de contingut i la preordenació de fotografies.somia amb llops que ataquen el significat

Un bon exemple d’optimització d’AMP és que el text sempre es carrega primer, de manera que podeu començar a llegir un article abans que es carreguin anuncis molestos. El contingut sembla que s’està carregant a l’instant quan es carrega un lloc web AMP.

Esquerra: web mòbil tradicional Dreta: AMPLes tecnologies darrere d’AMP estan disponibles per a qualsevol desenvolupador web de manera gratuïta, de manera que veurem cada cop més pàgines d’AMP en el futur. Si sou un desenvolupador que vol obtenir més informació sobre la plataforma, consulteu els AMP lloc web .

Com puc saber si estic en un lloc AMP?

Com s’ha dit anteriorment, notareu una petita icona El logotip AMP a Google.al costat de llocs web compatibles amb AMP a Google. A part d'això,
no obstant això, no és possible veure si sou a un lloc web AMP sense examinar-ne el codi. És possible que molts dels vostres llocs preferits ja estiguin fent servir AMP. Per exemple, Pinterest, TripAdvisor i The Wall Street Journal utilitzen la plataforma.

Esquerra: web mòbil tradicional Dreta: AMP

Ah, i una sorpresa ràpida: si esteu llegint això en un telèfon iPhone o Android, probablement esteu mirant un lloc web AMP ara mateix.

Obteniu AMPed per AMP.

I això és tot el que té AMP: espero que estigueu tan entusiasmats amb la plataforma com jo. En el futur, crec que implementar AMP es convertirà en la norma a l’hora de crear llocs web per a mòbils, ja que és senzill i és fàcil d’implementar. Què en penseu d’AMP? Feu-nos-ho saber a la secció de comentaris a continuació.