El meu iPhone fa trucades. Aquí teniu la veritable solució.

My Iphone Is Dropping CallsProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El vostre iPhone continua deixant de fer trucades i no sabeu per què. El vostre iPhone té servei, però sembla que no pot estar connectat mentre truqueu a algú. En aquest article, ho faré expliqueu per què el vostre iPhone fa trucades i us mostra com solucionar definitivament el problema !Apagueu i torneu a engegar l'iPhone

Si el vostre iPhone només ha rebut algunes trucades, és possible que hi hagi un problema tècnic menor que es pugui solucionar reiniciant el vostre iPhone. Mantén premut el botó d'engegada fins que aparegui el control lliscant 'lliscar per apagar' a la pantalla de l'iPhone. Feu lliscar la icona d'alimentació petita d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone. Espereu uns 15 segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada per tornar a engegar l’iPhone.Si teniu un iPhone X, manteniu premut el botó lateral i el botó de volum per accedir al control lliscant 'lliscar per apagar'. Després d’apagar l’iPhone X fent lliscar el control lliscant, torneu a engegar-lo mantenint premut el botó lateral.Cerqueu una actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil

De vegades, quan el vostre iPhone té problemes d'aplicacions mòbils o de telèfon, hi ha un actualització de la configuració de l’operador disponible per a la instal·lació. El vostre operador de telefonia mòbil o Apple publiquen actualitzacions de configuració de l'operador de telefonia mòbil que milloren la capacitat del vostre iPhone de connectar-se a la xarxa cel·lular del vostre operador.

Problemes d'iPhone de l'aplicació de messenger de Facebook

Per comprovar si hi ha cap actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil a l'iPhone, obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Quant a . Espereu en aquest menú durant uns 15 segons per obtenir una finestra emergent que digui 'Actualització de la configuració de l'operador'. Si hi ha una actualització disponible, toqueu Actualització .Actualització de la configuració de l

Si aquesta finestra emergent no apareix al cap d’uns 15 segons, és probable que no hi hagi cap actualització de la configuració de l’operador de telefonia mòbil disponible. Si no hi ha cap actualització de la configuració de l’operador de telefonia mòbil, està bé. Encara hi ha uns quants passos que podem provar abans que hagueu de contactar amb el vostre operador de telefonia mòbil.

Actualitzeu el programari del vostre iPhone

És possible que el vostre iPhone deixi de trucar perquè utilitza una versió obsoleta d’iOS, el programari del vostre iPhone. Per comprovar si hi ha actualitzacions d'iOS, obriu l'aplicació Configuració i toqueu-la General -> Actualització de programari . Si hi ha una actualització disponible, toqueu Baixeu-lo i instal·leu-lo .

Nota: la versió d'iOS a la captura de pantalla següent pot ser diferent de la versió d'iOS preparada per descarregar-la i instal·lar-la al vostre iPhone.

El procés d'actualització pot trigar una estona, així que assegureu-vos que el vostre iPhone tingui molta autonomia. Consulteu el nostre article si en teniu problemes en actualitzar l'iPhone .

Expulseu i torneu a inserir la targeta SIM de l'iPhone

La vostra targeta SIM és la tecnologia que connecta el vostre iPhone a la xarxa mòbil del vostre operador i emmagatzema el número de telèfon del vostre iPhone. De vegades, els problemes relacionats amb la connexió a la xarxa mòbil del vostre operador es poden solucionar expulsant i reintroduint la targeta SIM.

Consulteu la primera pàgina del nostre 'L'iPhone diu que no hi ha targeta SIM' article per aprendre a expulsar la targeta SIM al vostre iPhone. La safata de la targeta SIM és que el vostre iPhone és increïblement petit, de manera que us recomanem que llegiu la nostra guia si mai no heu expulsat cap targeta SIM.

Restableix la configuració de xarxa

Si el vostre iPhone continua deixant de trucar, proveu de restablir-ne la configuració de xarxa. Quan restabliu la configuració de la xarxa, tots els dispositius mòbils, Wi-Fi, Bluetooth i Xarxa virtual privada la configuració es restablirà als valors predeterminats de fàbrica.

Nota: assegureu-vos d’escriure totes les contrasenyes de Wi-Fi abans de restablir la configuració de la xarxa. Haureu d'introduir-los de nou un cop s'hagi completat el restabliment.

Per restablir la configuració de xarxa al vostre iPhone, obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix la configuració de xarxa . Se us demanarà que introduïu la contrasenya de l’iPhone i, a continuació, confirmeu la vostra decisió tocant Restableix la configuració de xarxa . Un cop finalitzat el restabliment, el vostre iPhone es reiniciarà.

com restablir la configuració de xarxa a l

Encara deixeu de fer trucades? Proveu de trucades per Wi-Fi.

Si el vostre iPhone suspèn les trucades, és possible que pugueu solucionar temporalment el problema mitjançant les trucades Wi-Fi. Quan les trucades per Wi-Fi estiguin activades, el vostre iPhone podrà fer trucades amb la vostra connexió Wi-Fi en lloc de la vostra connexió mòbil.

Per activar les trucades per Wi-Fi, obriu l'aplicació Configuració de l'iPhone i toqueu Mòbil -> Trucades Wi-Fi . A continuació, activeu l'interruptor situat al costat Trucades Wi-Fi en aquest iPhone . També podeu activar les trucades per Wi-Fi anant a Configuració -> Telèfon -> Trucades per Wi-Fi.

pla de telèfon mòbil per a una sola persona

Malauradament, totes les operadores sense fils no admeten les trucades per Wi-Fi, de manera que és possible que no tingueu aquesta funció al vostre iPhone. Consulteu el nostre article a Obteniu més informació sobre les trucades per Wi-Fi .

Poseu-vos en contacte amb el vostre operador sense fils

Si heu seguit els passos anteriors, però el vostre iPhone continua deixant de trucar, probablement hagi arribat el moment de contactar amb l’operador de telefonia mòbil. Un representant del servei d’atenció al client us podrà ajudar a solucionar problemes específics amb el vostre operador de telefonia mòbil.

Truqueu al número de telèfon següent per posar-vos en contacte amb el personal d'assistència del vostre operador de telefonia mòbil:

  • AT&T: 1- (800) -331-0500
  • T-Mobile: 1- (877) -453-1304
  • Verizon: 1- (800) -922-0204

Si el vostre iPhone fa temps que deixa trucades, potser serà hora de canviar de proveïdor sense fils. És possible que el vostre operador de telefonia mòbil no tingui una gran cobertura al lloc on viviu i la vostra trucada podria millorar si canvieu. Mireu UpPhone’s mapes de cobertura sense fils per veure quins operadors tenen la millor cobertura a la vostra zona, feu servir el eina de comparació de plans de telefonia mòbil per trobar un gran pla nou.

Reparació del vostre iPhone

És probable que el vostre iPhone deixi de trucar per un problema de maquinari. Configureu una cita i porteu el vostre iPhone al vostre Apple Store local. Si el vostre iPhone està cobert per AppleCare, vosaltres podria poder reparar-lo gratuïtament.

Recolliu aquestes trucades.

El vostre iPhone torna a fer trucades sense deixar-les caure. Espero que compartiu aquest article a les xarxes socials per ajudar la vostra família i amics quan el seu iPhone deixi de trucar. Si teniu alguna altra pregunta sobre el vostre iPhone, no dubteu a deixar-los a la secció de comentaris que hi ha a continuació.