iPhone no suprimirà les fotos? Aquí teniu la solució.

Iphone Won T Delete Photos

Us queda poc espai d’emmagatzematge de l’iPhone i voleu suprimir algunes fotos. Però facis el que facis, sembla que no pots suprimir les fotos de l’iPhone. En aquest article t’explicaré què cal fer quan el vostre iPhone no suprimirà les fotos !

Per què no puc eliminar les fotos del meu iPhone?

La majoria de les vegades, no podeu suprimir fotos de l’iPhone perquè estan sincronitzades amb un altre dispositiu. Si les fotos se sincronitzen amb l’ordinador amb iTunes o Finder, només es poden suprimir quan es connecti l’iPhone a l’ordinador.Si no és així, és possible que iCloud Photos estigui activat. Explicaré com abordar aquests dos escenaris i també un possible problema de programari.Sincronització de l’iPhone amb l’iTunes o el Finder

Comenceu per connectar l'iPhone a l'ordinador amb un cable Lightning. Si teniu un PC o un Mac amb MacOS Mojave 10.14 o posterior, obriu iTunes i feu clic a la icona de l'iPhone a prop de l'extrem superior esquerre de l'aplicació.Si teniu un Mac amb MacOS Catalina 10.15 o posterior, obriu Cercador i feu clic al vostre iPhone a sota Ubicacions .

A continuació, feu clic a Fotografies . Us recomanem que només sincronitzeu fotos de Àlbums seleccionats per facilitar aquest procés. Cerqueu les fotos que vulgueu eliminar del vostre iPhone i desmarqueu-les. A continuació, torneu a sincronitzar l'iPhone per completar el procés.per què el meu telèfon mor tan de pressa?

Desactiveu iCloud Photos

Si el vostre iPhone no suprimirà fotos i no se sincronitzarà amb cap altre dispositiu, comproveu si hi ha iCloud Photos activat. Obriu Configuració i toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla. A continuació, toqueu iCloud .

A partir d’aquí, toqueu Fotografies i assegureu-vos que el commutador situat al costat de Fotos d'iCloud està apagat. Sabreu que la funció està totalment desactivada quan l'interruptor sigui blanc en lloc de verd.

Reinicieu l'iPhone

Si cap dels passos anteriors no soluciona el problema, és possible que el vostre iPhone tingui problemes de programari. La primera solució que recomanem és reiniciar l'iPhone.

Com reiniciar l'iPhone

Als iPhones amb Face ID : Manteniu premut el botó lateral i el botó de volum fins a llisqueu fins a apagar-lo apareix. Feu lliscar el dit d’engegada d’esquerra a dreta. Al cap d’uns segons, manteniu premut el botó lateral per tornar a engegar l’iPhone.

A l'iPhone sense identificació facial : Manteniu premut el botó d'engegada fins que llisqueu fins a apagar-lo apareix a la pantalla. Feu lliscar la icona d’alimentació d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone. Espereu uns segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada per tornar a engegar l’iPhone.

Actualitzeu el vostre iPhone

Instal·lar la darrera actualització d’IOS podria solucionar el problema quan l’iPhone no suprimís les fotos. Apple sol llançar actualitzacions d’IOS per solucionar errors, introduir nous paràmetres i funcions i ajudar les coses a funcionar sense problemes al vostre iPhone.

Per comprovar si hi ha actualitzacions disponibles, comenceu obrint Configuració . A continuació, toqueu General -> Actualització de programari . Aixeta Baixa i instal·la si hi ha disponible una actualització d'iOS.

Suggeriments d'emmagatzematge d'iPhone

Podeu alliberar més espai d’emmagatzematge a Configuració. Obert Configuració i toqueu General -> Emmagatzematge de l'iPhone . Apple fa diverses recomanacions per alliberar espai d'emmagatzematge, inclosa la supressió permanent Suprimit recentment fotografies.

Aquesta és una de les recomanacions que fem al nostre vídeo sobre com optimitzar el vostre iPhone. Mireu-ho per obtenir nou consells més com aquest.

iPhone no suprimirà les fotos? Mai més!

Heu solucionat el problema i ara podeu esborrar les fotos del vostre iPhone. Assegureu-vos de compartir aquest article per ensenyar a la vostra família i amics què fer quan el seu iPhone no suprimirà les fotos.

Tens alguna altra pregunta? Deixeu-los a la secció de comentaris a continuació.