Samarretes de cinta de coronavirus amb finalitats benèfiques: colors, significat, samarretes, imants, etc.

Coronavirus Ribbon T Shirts

Al llarg de la història, les cintes han estat una bona manera de donar suport i sensibilitzar sobre causes importants en moments difícils. Vam crear la cinta Coronavirus COVID-19 com una petita manera de mostrar el nostre suport a tots els afectats per la crisi, especialment als nostres professionals sanitaris de primera línia i a les persones que han perdut la vida per aquesta terrible malaltia. En aquest article, explicarem el que significa darrere de la cinta de Coronavirus i què simbolitza .

Feu clic aquí per visitar i veure la nostra botiga Samarretes, adhesius i altres elements de la cinta de coronavirus . El 100% de tots els beneficis es destinen a beneficència.

La cinta de coronavirus

La cinta de Coronavirus és de dues cares i hi ha dues versions: una amb text i una sense. Un costat de la cinta és de color blanc pur i l’altre costat és un arc de Sant Martí. Més endavant en aquest article explicarem el significat de les dues cares de la cinta COVID-19.

Descàrregues

  • Versió en alta resolució del fitxer Cinta de coronavirus sense text (3000 × 3000 píxels, fitxer PNG transparent de 819 KB)
  • Versió en alta resolució del fitxer Cinta de coronavirus amb text COVID-19 (3000 × 3000 píxels, 1 MB de fitxer PNG transparent)

El significat darrere dels colors

El costat blanc

El costat blanc de la cinta de Coronavirus representa suport als professionals mèdics valents i amb talent que perseveren en moments extremadament difícils. Rendim homenatge a aquells que arrisquen la seva pròpia salut i benestar per protegir la salut dels altres i que treballen com la nostra primera i última línia de defensa contra la propagació del Coronavirus i el COVID-19.

La cinta blanca s’ha utilitzat cada vegada més per honrar els treballadors sanitaris abans, especialment a la província de Utah i Michigan . Cada cop més, veiem gent animar-se des dels seus balcons i porxos mentre els professionals sanitaris marxen cap a un altre canvi.

Us animem a unir-vos a nosaltres per prendre un moment cada dia per pensar i honrar la increïble feina que fan els professionals sanitaris. Això inclou metges, infermeres, administradors, personal de custòdia i tothom que treballa les 24 hores del dia per garantir que els nostres hospitals puguin tractar a tanta gent com sigui possible.El costat de l’arc de Sant Martí

El costat de l'arc de Sant Martí de la cinta de coronavirus representa l'esperança que es troba 'al final de l'arc de Sant Martí'. Això també passarà. També representa la unitat d’un virus que no reconeix els límits de la raça, la religió i la nostra nacionalitat. El món es reuneix en temps de crisi i els nostres pensaments i oracions són de tot el món que tracten COVID-19. Junts, superarem aquesta crisi.

I allà és moltes coses per ser optimistes. La implementació de polítiques de distanciament social ha fet molt per aturar la difusió de COVID-19. Professionals mèdics en estats com Califòrnia i Kansas són cautelarment optimistes que el distanciament social i l’auto-quarantena eviten un augment massiu dels casos de coronavirus.

Hem vist que els líders mundials s’uneixen i col·laboren en solucions a aquesta crisi. Els professionals mèdics viatgen per tot el món per ajudar altres persones que ho necessiten.

La gent de totes les procedències ho és creant màscares casolanes per ajudar els treballadors de l’hospital a mantenir-se segurs mentre tracten els pacients. Les comunitats locals creen programes d’ajuda mútua per connectar els veïns que ho necessiten. Es recapten milions de dòlars per a organitzacions benèfiques que beneficien els més afectats pel coronavirus.

Productes de cinta de coronavirus

Hem dissenyat la nostra versió del logotip de Coronavirus perquè funcioni tan bé en un para-xocs de cotxe com en una samarreta. Per a aquells que prefereixen un enfocament més subtil, la cinta arc de Sant Martí només en parla molt. Per a aquells que prefereixen text, el llenguatge senzill 'COVID-19' deixa clara la nostra causa. Les dues versions estan disponibles a la nostra botiga.

Feu clic a la samarreta següent per veure-la a la botiga. Hi ha diversos colors disponibles i les dues samarretes només costen 19,99 dòlars.

Feu clic a la samarreta per veure a la botiga

Feu clic a la samarreta per veure a la botiga

El 100% dels beneficis es destinen directament a organitzacions benèfiques que ajuden les persones afectades pel coronavirus.

On comprar samarretes de cinta de Coronavirus, imants de para-xocs, adhesius i altres productes de tribut COVID-19

Podeu conscienciar i mostrar el vostre suport per aquesta causa comprant una cinta de coronavirus a la nostra pàgina Botiga Teespring .

Augmentar la consciencia

Compartir la cinta de coronavirus ajuda a conscienciar sobre aquesta malaltia i recorda als altres que han de seguir aquesta Les directrius del COVID-19 del Centre per al Control de Malalties . Quedeu-vos a casa tot el que pugueu. Si necessiteu sortir en públic, mantingueu una distància de sis peus entre vosaltres i els altres. Renteu-vos les mans amb freqüència. Eviteu tocar-vos la cara i els cabells.

Quan estigueu a casa, és important netejar i desinfectar les coses que toqueu més sovint. Això inclou el telèfon, el comandament a distància del televisor, l'ordinador i qualsevol altra cosa que se us pugui ocórrer. I, per descomptat, no us oblideu de rentar-vos les mans!

Hem creat un vídeo educatiu per ensenyar-vos com netejar i desinfectar correctament el telèfon . Els telèfons mòbils tenen 10 vegades més bacteris que el seient mitjà del vàter, així que recordeu-vos de netejar-lo.

La cinta COVID-19, explicada

Gràcies per llegir aquest article sobre la cinta de Coronavirus i el que signifiquen els seus colors. Si us plau, descarregueu les imatges d’aquest article i compartiu-les amb persones que coneixeu. Deixa un comentari a continuació i fes-nos saber com gestiones la situació. I sobretot, estigueu segurs! Els nostres pensaments i oracions estan amb tots vosaltres.