El meu iPhone s'apaga en temps fred. Aquí teniu el perquè i el que heu de fer.

My Iphone Turns Off Cold WeatherProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

L'iPhone s'apaga quan fa fred i no saps què fer. Fins i tot s'apaga quan queda molta autonomia. En aquest article t’explicaré per què el vostre iPhone s’apaga quan fa fred així com recomanem alguns consells sobre com mantenir el vostre iPhone calent en èpoques fredes.la pantalla es va tornar negra a l'iPhone 6

Per què el meu iPhone s'apaga en temps fred?

Apple va dissenyar l'iPhone per apagar-se en condicions extremes, com ara un clima molt fred o molt calorós. Això en realitat ajuda protegir el vostre iPhone no funcioni correctament a causa de la baixa tensió de la bateria. poma recomana que només utilitzeu l'iPhone (i altres dispositius iOS) quan la temperatura estigui entre els 32 i els 95 graus Fahrenheit per evitar problemes relacionats amb la temperatura.Quan estigui a sota de la temperatura de congelació, mantingueu l’iPhone calent i segur a la butxaca dels pantalons o de l’abric o en una bossa o motxilla. Si no cal que utilitzeu l'iPhone, us recomanem que el mantingueu apagat fins que pugueu arribar a un lloc més càlid. Es pot produir un bloqueig de programari o una corrupció de fitxers si utilitzeu l'iPhone quan s'apaga sobtadament a causa del fred.És possible que alguna cosa no estigui bé amb la bateria del meu iPhone?

No podem estar segurs de si hi ha un problema més greu amb la bateria del vostre iPhone. Tot i que és normal que l’iPhone s’apagui quan fa fred, també pot ser un senyal que cal canviar la bateria del vostre iPhone.

Heu notat altres problemes amb la durada de la bateria del vostre iPhone, com ara una bateria que s’esgota molt ràpidament? Si ho teniu, potser voldreu explorar les vostres opcions de reparació. Abans de fer-ho, mireu el nostre article 'Per què la bateria del meu iPhone mor tan de pressa?' per obtenir consells sobre com millorar la durada de la bateria del vostre iPhone. La gran majoria dels problemes de bateria de l'iPhone són programari relacionat i el nostre article us ajudarà a evitar aquests problemes.

el meu iPhone està en mode de recuperació i no es restaurarà

Crec que alguna cosa no funciona amb la bateria del meu iPhone. Que hauria de fer?

Si heu llegit l'article sobre la bateria de l'iPhone, però encara teniu problemes de bateria importants amb l'iPhone, és possible que hàgiu de reparar-lo. El primer que us recomanem és visitar la vostra Apple Store local (assegureu-vos de fer-ho marcar una cita primer!) i feu una prova de diagnòstic al vostre iPhone.Part d’aquesta prova de diagnòstic inclou una anàlisi de fallada o fallada de la bateria. Si el vostre iPhone supera la prova de la bateria (la majoria dels iPhones ho fan), Apple no substituirà la bateria, encara que el vostre iPhone estigui cobert amb una garantia.

Si necessiteu substituir la bateria, però voleu una opció més assequible que Apple, us recomanem Puls. Puls us enviarà un tècnic certificat, us arreglarà l’iPhone en el termini d’una hora i us garantirà el treball durant tota la vida.

Càlid i acollidor

Ara ja sabeu per què el vostre iPhone s’apaga en temps fred i com podeu identificar si hi ha un problema de maquinari més greu amb el vostre iPhone. Esperem que compartiu aquest article a les xarxes socials amb els vostres amics i familiars perquè estiguin preparats durant els mesos d’hivern. Gràcies per llegir i recordeu sempre Payette Endavant.