El meu iPhone no se sincronitza! Aquí està la solució definitiva.

Mi Iphone No Se Sincroniza

iTunes és un dels meus programes favorits. És ideal per fer una còpia de seguretat del teu iPhone i sincronitzar el teu iPhone amb el teu ordinador. Llavors, quan alguna cosa surt malament, et rasques el cap i dius: 'El meu iPhone no se sincronitza!' - i això pot ser realment frustrant.

No temes! Hi ha moltes coses que pots fer per solucionar problemes d'un iPhone que no es sincronitza amb iTunes. Et guiaré per assegurar-me que tinguis l'equip correcte, verificar iTunes en el teu ordinador per detectar problemes de sincronització i verificar el teu iPhone a la recerca de problemes.com solucionar l'iPhone després d'un dany causat per l'aigua

1. Verifica la teva cable USB Lightning a la recerca de problemes

Primer, alguns conceptes bàsics. Per sincronitzar el teu iPhone amb iTunes, necessitaràs un iPhone, un ordinador amb un port USB i un cable per connectar el port Lightning del teu iPhone a un port USB a l'ordinador.El 2012, Apple va introduir un nou xip en els seus carregadors, cosa que dificulta que els carregadors no oficials més barats funcionin correctament amb el teu iPhone. Llavors, si el teu iPhone no es sincronitza amb iTunes, el cable podria ser el culpable. Canvia el que estàs fent servir per un producte d'Apple o compra un que digui que tingui un certificat MFI. MFI significa 'fabricat per a iPhone' i això vol dir que el cable va ser creat amb la benedicció d'Apple i conté l'important xip. Comprar un cable certificat MFI pot ser més econòmic de gastar $ 19 o $ 29 en un producte oficial d'Apple.Si fas servir el tipus de cable correcte per connectar el teu iPhone al teu ordinador, iTunes hauria de reconèixer el teu iPhone en un o dos minuts. Si no és així, segueix llegint. El problema podria ser el teu ordinador o el mateix iPhone.

Problemes amb la Ordinador i Sincronització amb iTunes

De vegades, la configuració o els problemes de programari en el teu ordinador poden ser la raó per la que el teu iPhone no es sincronitza amb iTunes. Et guiaré a través d'alguns passos per verificar si el teu ordinador si té problemes de sincronització.

2. Prova amb un port USB diferent

Els ports USB del teu ordinador poden fallar, però és difícil saber si això va succeir. Si el teu iPhone no se sincronitza amb el teu ordinador, prova primer connectant el teu iPhone a un port USB diferent. Si el teu iPhone es sincronitza amb iTunes després d'haver connectat el teu iPhone a un altre port USB, llavors ja sabràs quin va ser el problema. En cas contrari, continua amb el següent pas de solució de problemes.3. Són correctes la data i l'hora del teu ordinador?

Una de les primeres coses que has de verificar en el teu ordinador si el teu iPhone no es sincronitza amb iTunes és la data i l'hora. Si estan malament, el teu ordinador tindrà problemes per fer moltes coses, inclosa la sincronització del teu iPhone amb iTunes.

En un PC, pots fer açò fent clic dret en la data i hora a la cantonada inferior dreta de la pantalla i després seleccionant Ajustar data / hora . En una Mac, aniràs a l' menú d'Apple , seleccionaràs Preferències de sistema i després aniràs a Data i hora .

problemes de càrrega de l'iPhone 7 més

Si la teva data i hora són correctes, segueix llegint. Podria haver un altre problema amb l'ordinador que impedeixi que el teu iPhone es sincronitzi amb iTunes.

4. Assegura't que el teu programari estigui actualitzat

Tens instal·lada l'última versió d'iTunes i el sistema operatiu del teu ordinador? Podria haver-hi problemes en versions anteriors de tots dos que ara s'han corregit. Fer una actualització dels sistemes operatius podria solucionar el teu problema de sincronització.

Per a buscar actualitzacions a iTunes, obre iTunes , Aneu a menú ajuda i fes clic a Cerca actualitzacions .

De vegades, els problemes de programari d'iTunes no es poden solucionar amb una simple actualització. Quan aquest sigui el cas, és possible que hagis de desinstal·lar i reinstal·lar iTunes.

Per a buscar actualitzacions de programari de sistema operatiu en una Mac, ingressa a l' menú Apple i selecciona Actualització de programari . En un PC, ingressa a configuració en el menú de Windows , Després tria Actualització i seguretat .

Una vegada que el teu iTunes i el programari de sistema operatiu estiguin actualitzats, reinicia el teu ordinador (si encara no s'ha reiniciat automàticament) i intenta sincronitzar el teu iPhone amb iTunes novament.

5. Actualiaza la configuració del teu tallafocs

El teu iPhone encara no se sincronitza amb iTunes? Podria ser degut a que el tallafocs del teu ordinador impedeix que iTunes funcioni correctament. Un firewall és una peça de programari o maquinari de seguretat. En un ordinador amb Windows, un firewall és un programari, un programa que ajuda a controlar el que entra al sistema de l'ordinador i el que surt. La seguretat és inportante, però quan el teu tallafocs bloqueja un programa legítim (com iTunes), pot causar problemes.

Si el teu iPhone no es sincronitza amb iTunes, és hora de verificar la configuració del teu tallafocs. Dirigeix-te al teu menú d'inici de Windows , O si tens Windows 10, pots anar directament a el camp de cerca ' Pregúnteme qualsevol cosa 'A la cantonada inferior esquerra de la pantalla.

Allà, escriu 'firewall.cpl'. Això et portarà a la pantalla de l' Firewall de Windows . Selecciona Permetre una aplicació o funció a través de l'Firewall de Windows . Desplaça't cap avall per la llista d'aplicacions fins a arribar a iTunes. S'ha de seleccionar la casella al costat de iTunes. També haurien de seleccionar Públic i Privat. Si aquests quadres encara no estan seleccionats, fes clic en ells i després selecciona canviar configuració .

6. El programari antivirus causa problemes de sincronització?

El programari antivirus pot causar problemes similars amb la sincronització. Hauràs d'ingressar a aquests programes individualment i verificar si iTunes està autoritzat per a funcionar. A vegades, en un PC, apareixerà un avís a la part inferior de la pantalla quan intentis sincronitzar un iPhone amb iTunes. Fes clic a aquesta alerta per donar-li permís al teu iPhone per sincronitzar-se.

7. Verifica el programari de el controlador del teu iPhone

Quan connectes el teu iPhone a un ordinador per primera vegada, el teu ordinador instal·la un programari anomenat controlador. Aquest controlador és el que permet que el teu iPhone i l'ordinador es comuniquin. Per tant, els problemes amb el programari de el controlador pot provocar inconvenients quan intentis sincronitzar el teu iPhone amb iTunes.

què significa jehovah rapha

Pots buscar actualitzacions per al controlador del teu iPhone i desinstal·lar el controlador (perquè es reinstal amb un programari nou, amb sort sense errors!) Des de l'Administrador de dispositius de Windows. Arribes allà des del teu menú de configuració. Busca Administrador de dispositius a la finestra 'Pregúnteme qualsevol cosa' o dirigeix-te a Configuració → Dispositius → Dispositius connectats → Administrador de dispositius.

Aquí veuràs una llista de tots els diferents dispositius que tenen un programari de controlador en el vostre ordinador. Desplaça't cap avall fins Controladors de bus sèrie universal. Fes clic a la fletxa per expandir el menú. Després, tria el controlador USB de el dispositiu mòbil d'Apple . Ingressa a la pestanya Controlador. Aquí veuràs una opció per Actualitzar el controlador (Tria 'Buscar automàticament el programari de el controlador actualitzat', després seguiu les instruccions) i una altra opció per Desinstal·lar el controlador . Suggereixo buscar actualitzacions, després desconnectar i tornar a connectar el teu iPhone abans d'intentar desinstal·lar i reinstal·lar el programari de controlador.

Quan el teu iPhone causa problemes de sincronització

Si el teu programari està actualitzat, utilitzeu el cable correcte, has revisat la seva tallafocs i programari antivirus, i encara tens problemes per sincronitzar l'iPhone amb un ordinador, el problema podria ser el teu iPhone. Segueix llegint, t'ajudarem amb els teus problemes. ¡Trobarem la solució!

Una nota ràpida: si tens la sincronització d'iCloud configurada per al teu iPhone, aquestes dades no es sincronitzaran amb iTunes. Llavors, si el teu problema per sincronitzar l'iPhone amb iTunes és només que no sincronitza les teves fotos, pot ser degut a que ja les sincronizaste amb iCloud. Verifica la configuració d'iCloud (Ajustaments '→ iCloud) abans de enojarte perquè un iPhone no es sincronitza amb iTunes.

8. Verifica la teva port de càrrega

Amb el temps, la pelussa, la pols i altres brutícia poden acumular-se al port Lightning del teu iPhone. Això pot dificultar la sincronització del teu iPhone. Llavors, una de les primeres coses que faig quan el meu iPhone no se sincronitza és verificar si hi ha alguna cosa encallat al port.

Hi ha algunes formes diferents de netejar el port. Molts tutorials en línia recomanaran utilitzar un escuradents per raspar el port. Puc veure la lògica aquí, però els palets són de fusta i podrien passar algunes coses. La punta podria trencar-se en el port i causar més problemes o podria danyar el port.

Suggereixo que provis un raspall de dents que mai hagis fet servir abans: és naturalment antiestàtic i prou dur com per afluixar la brutícia, però prou suau com per no danyar el port en si. Per a una solució de més alta tecnologia, prova alguna cosa com Cyber ​​Clean. Aquest producte és una espècie de massilla enganxosa que es pot introduir en ports, altaveus, etc. serveix per extreure les pelusses i pols adherits. El lloc web de Cyber ​​Clean fins i tot té una pràctica guia pràctica .

Una altra gran opció és usar aire comprimit. Aquest és un dels meus productes favorits que faig servir per netejar el meu teclat i ratolí, i també pot fer meravelles al teu iPhone.

exemples de carta de recomanació per immigració

9. Reinicia & Restableix teu iPhone

És l'antiga pregunta que li encanta a tot el personal de suport tècnic: 'Has intentat apagar i tornar a encendre el teu iPhone?' Jo mateix l'hi vaig recomanar a moltes persones quan treballava en suport tècnic. I per ser honest, va funcionar la majoria de les vegades.

Apagar i tornar a encendre teu iPhone t'ajuda a resoldre problemes amb el programari. El programari li diu al teu iPhone què fer i com fer-ho. Llavors, si alguna cosa està malament, reiniciar aquests programes pot ajudar.

Per reiniciar el teu iPhone, simplement apaga-de la manera tradicional. Mantingues premut el botó de repòs / activació, també conegut com botó d'encesa, a la part superior dreta de la teva iPhone. Quan la pantalla digui ' llisqui per apagar ', Fes-ho. Dóna-li al teu iPhone un o dos minuts, després torna a engegar. Intenta sincronitzar de nou.

Segueixes tenint problemes? Llavors arribo l'hora de fer un reinici forçat. Per fer això, mantingues premut el botó d'encesa i d'inici a el mateix temps. En l'iPhone 7 i 7 Plus, mantingues premut el botó d'encesa i el botó per baixar el volum a el mateix temps. Deixa anar els dos botons quan la pantalla es torni negra i aparegui el logotip d'Apple. El teu iPhone hauria apagar i tornar a encendre per si sol.

És possible que hagis canviat accidentalment un ajust que t'impedeix sincronitzar el teu iPhone. Pots restablir els ajustos als valors per defecte de fàbrica anant a Ajustos → General → Restablir → Restablir ajustos . Introduïu el teu codi d'accés d'iPhone i segueix les instruccions.

Si tots els seus intents de reinici i restabliment no han ajudat, hi ha una manera de restaurar completament el teu iPhone a la seva programació original usant iTunes. consulta la nostra guia per a realitzar una restauració DFU per obtenir instruccions pas a pas. Recorda, és important fer una còpia de seguretat del teu iPhone abans de netejar el dispositiu.

la pantalla tàctil de l'iPhone 7 més no funciona

10. Repara el teu iPhone

Si el teu iPhone no es sincronitza amb iTunes i has provat tot l'esmentat, és hora de buscar la seva reparació. És possible que el maquinari del teu iPhone estigui danyat i això és el que t'impedeix sincronitzar el teu iPhone. El port també pot estar danyat o alguna cosa pot haver-se afluixat dins la teva iPhone que impedeix que funcioni correctament.

Tens algunes opcions de reparació. Pots anar a una botiga Apple i passar un temps amb l'equip de tècnics d'Apple o pots visitar un taller de reparació de tercers o utilitzar un servei d'enviament per correu per a la reparació. Expliquem totes aquestes opcions en detall en la nostra guia d'opcions de reparació d'iPhone . Leela per esbrinar quina opció de reparació funciona millor per a tu.

Ara saps què fer si el teu iPhone no se sincronitza!

Sé que et acabo de donar molta informació sobre què fer si el teu iPhone no es sincronitza. Amb sort, tindràs una millor idea sobre què fer i com solucionar aquest molest problema. Has estat aquí abans? Expliqui'ns sobre la teva experiència i quina solució va funcionar per a tu, i consulta els nostres altres articles pràctics per obtenir consells sobre com mantenir el teu iPhone funcionant bé.