Despertar a la 1AM, 2AM, 3AM, 4AM i 5AM Significat espiritual

Waking Up 1am 2amProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Despertar a la mateixa hora cada nit significat espiritual. Hi ha 14 meridians principals que travessen el cos , 12 dels quals s'alineen amb el rellotge de 24 hores.

Això significa que hi ha dues hores cada dia en què un meridià que travessa una determinada part del cos esdevé el principal.

Els meridians estan vinculats a parts del cos i als processos corporals, així com a través de les emocions i les experiències. Bàsicament, l’hora que segueixes despertant et pot dir quin meridià experimenta una interrupció.

L’hora de la nit determina molt què passa quan es desperta. També és important tenir en compte la freqüència amb què es desperta durant la nit. Si continueu despertant entre les 3 de la matinada i les 5 de la matinada cada nit, podria significar que esteu passant per una despertar espiritual .

Això és especialment cert si mai no us lleveu durant la nit i no hi ha un motiu obvi (com anar al bany) per què us heu despertat. Proverbis 6:22.

Significat espiritual de despertar a la 1 de la matinada

Físic: És possible que tingueu problemes amb la circulació (específicament, el cor) o la vesícula biliar.

mental: Tens problemes per processar el teu lloc a la vida o per sentir-te segur. Us preocupeu com avançar i és possible que tingueu problemes amb la vostra aparença o pes.

Espiritual: Necessiteu energia. Doneu més del que obtingueu i us està esgotant. Pot ser un problema de no estar obert a rebre (els problemes de circulació sovint es refereixen a resistir el flux), però també pot ser perquè no saps fer-te feliç, de manera que confies en la idea d’objectius o d’altres l’aprovació de la gent de fer-ho per vosaltres.

Significat espiritual de despertar a les 2 del matí

Físic: És possible que tingueu problemes de digestió relacionats amb l’intestí prim o amb el fetge. És possible que mengeu o beveu massa o massa poc.

mental: Si es desperta en aquest moment, sol ser a causa de les butxaques d’energia no resoltes que va recollir a principis fins a la meitat de la infància. Quan eres jove, la teva incapacitat per processar el que significaven et feia evitador o resistent a les circumstàncies en què sorgien. Fins al dia d’avui t’està impactant.

Espiritual: Heu d’eliminar aquestes idees i idees velles, limitants i heretades, que teniu sobre vosaltres mateixos i que heu recollit abans de ser conscients del que passava. Cal tornar a aprendre a digerir, processar i absorbir adequadament les lliçons que s’ofereixen. Isaïes 52: 1.

Significat espiritual de despertar a les 3 de la matinada

Per què és important les tres de la matinada al món espiritual ?.

Despertar a les 3:00 espiritualitat, el número 3 connecta vostè amb el companyia d’àngels , que envien el senyal que esteu en plenitud per transmetre tot l’amor i la bondat que teniu dins del vostre cos; connecta amb la teva essència de ser humà i tracta amb els teus semblants.

En afegir aquesta xifra (3 + 3 + 3), el valor és 9, un número que indica que alguna cosa meravellosa encara ha de venir i que no només us beneficiarà, sinó també els que us envolten.

L’aparició de 333 repetidament a la vostra vida vol dir que esteu preparats per anar més enllà dels vostres límits i trencar aquelles barreres que t’impedeixen fer créixer el que hauries de fer. A més, s’associa a la bona sort, de manera que és un bon moment per complir tot el que heu lluitat.

Físic: És possible que tingueu problemes amb els pulmons. Simplement pot ser una incapacitat per respirar profundament i relaxar-se.

mental: Necessiteu orientació i direcció. Tot i que comenceu a tenir un despertar a la vostra vida, moltes coses encara són molt noves per a vosaltres, i així ho sou literalment despertar-se a l’hora de bruixeria espiritual (no necessàriament una cosa dolenta) per absorbir més informació que necessiteu.

Espiritual: Tenint en compte que a les tres de la matinada és el moment en què el vel entre dimensions és més baix, és possible que les energies intentin comunicar-se amb vosaltres (éssers estimats, guies, etc.). També és possible que, com que us feu més sensibles a les energies subtils, el vostre cos es desperti quan hi ha més coses al món físic. Estigueu desperts i escriviu tots els missatges que rebeu o idees que us apareguin al cap en aquest moment.

Significat espiritual de despertar a les 4 de la matinada

Físic: És possible que tingueu problemes amb la bufeta o la transpiració. Aquest és el moment en què la temperatura corporal és més baixa, de manera que també és possible que estigui massa calent o massa fred.

mental: Pot ser que tingueu massa fred o calor a la vostra vida personal, us sentiu molt satisfets alhora i deixeu de banda el dubte sobre vosaltres mateixos. Confieu que això forma part del procés i us ajudarà a comprendre l’equilibri i la dualitat.

Espiritual: Esteu en un període d’ascens, pujada i canvis importants a la vostra vida. Mentre introduïu el nou, heu de treballar per estar disposat a deixar anar el vell.

Significat espiritual de despertar a les 5 de la matinada

despertar a les 5 de la matinada significat espiritual .

Físic: És possible que tingueu problemes amb l’intestí gros o amb l’alimentació i la dieta.

mental: És possible que no estigueu convençut que mereixeu l’amor d’altres persones o el vostre propi benestar. Probablement estigueu massa atrapats en el vostre estat d’ànim autocrític per abraçar realment totes les coses increïbles que heu creat per a vosaltres mateixos. Cal dir que el vostre jardí us alimenti.

Espiritual: Tu ets assolint un punt àlgid de la vostra vida, en el qual finalment sereu autosostenible, positiu i pròsper. Heu de treballar per permetre que la vostra alegria interior surti de vosaltres, deixant que el menjar i les relacions us alimentin completament i estigueu completament presents en aquest moment espectacular de la vostra vida.

El despertar entre les 3 de la matinada i les 5 de la matinada pot ser un signe d’un despertar espiritual.

Tot i que molta gent lluita amb els problemes esmentats, no tothom experimenta símptomes de despertar, com ara ser despertats literalment del son a hores senars.

Altres símptomes inclouen:

1. Passar per un canvi de vida important.

2. Tenir experiències emocionals intenses, sovint del no-res.

3. Qüestionar la realitat i el que realment és capaç de fer a la vida.

4. Tenir realitzacions intenses sobre la naturalesa de l'existència i sobre tu mateix.

5. En tornar a sorgir problemes antics de la infància, es repeteixen situacions similars perquè pugueu respondre de manera diferent aquesta vegada.

6. Boira cerebral esquerra o desorientació lleu.

7. Sentir la necessitat d’aïllar-se.

8. Adonar-vos conscientment que necessiteu unir la vostra vida i que voleu fer canvis seriosos.

9. Sentir-se incòmode i desencadenat per situacions aleatòries que sembla que no pot deixar de banda.

10. Adonar-vos que sou l’única persona responsable de crear la vida que voleu viure.

Per descomptat, a la vostra vida de vigília també es poden jugar a altres coses, com ara relacions pertorbadores, consum excessiu de substàncies com l’alcohol, migdiada excessiva durant el dia, ansietat o depressió o altres símptomes.

El més important és que confieu en allò que intuïtivament us sembli més correcte. De la mateixa manera que hauríeu de prendre nota de quan us desperteu a hores senars, adoneu-vos també quan us heu aturat: vol dir que s’ha recuperat o s’ha recuperat una part de la vostra vida que abans no s’ha resolt.

Què heu de fer durant aquest despertar espiritual?

Tot i que sempre és bo saber que travesseu un despertar espiritual, despertar-vos cada nit pot afectar el vostre cos. Després d’uns dies d’aquesta trucada nocturna, els ulls són pesats i amb prou feines pot estar despert a la feina. Si voleu començar a dormir de nou, haureu de respondre a la trucada de despertador i començar a assolir el vostre veritable potencial espiritual.

La propera vegada que us lleveu, romangueu d’esquena. Feu un mínim de tres respiracions llargues i profundes. Aleshores, senti l’energia que flueix pel teu cos. Abraça aquesta nova energia perquè la necessites per fer canvis i assolir el teu màxim potencial.

Ara, tanqueu els ulls i relaxeu-vos. Proveu de veure el món a través dels ulls de la vostra ment i fixeu-vos en el que apareix. És possible que al principi observeu una lletra, un número, una paraula o un símbol. Feu el que veieu, assegureu-vos que ho recordeu. Si ho necessiteu, escriviu aquesta visió en un diari de somnis perquè la pugueu recordar fàcilment quan us lleveu al matí següent.

Concentreu-vos en el missatge que heu rebut. Pren una decisió mental per treballar aquest missatge quan et lleves demà al matí. Ara ja podeu tornar a dormir. Si podeu adormir-vos ràpidament, vol dir que la vostra ment ha absorbit el missatge correctament.

Si no podeu adormir-vos immediatament, vol dir que hi ha hagut un problema amb el missatge. Torneu a seguir tots aquests passos. Quan us lleveu l’endemà al matí, mireu el símbol que heu rebut i intenteu desxifrar el missatge. Això pot trigar temps, així que tingueu paciència. De vegades, la meditació us ajuda a obrir la vostra ment perquè pugueu comprendre realment el missatge que us envia. Romans 13:11.

Un cop ho feu correctament, hauríeu de poder tornar a dormir amb normalitat. Quan heu arribat al camí correcte, ja no hi ha cap raó perquè el regne espiritual us desperti cada nit. Si continueu despertant-vos una i altra vegada, és un senyal que cal fer més feina. Tingueu paciència perquè al final descobrireu el missatge que se suposa que heu de rebre.

Significat bíblic de despertar a les 3 de la matinada

Les pel·lícules de terror i els programes de televisió paranormals parlen de l’hora del diable. Segons la font, es poden referir a l’hora entre les 3 de la matinada i les 4 de la matinada o les hores entre la mitjanit i les 3 de la matinada. En qualsevol cas, molts afirmen que el diable és el més poderós durant aquest període.

Sembla que la idea va sorgir del coneixement que a Satan li encanta burlar-se de Déu.

Els evangelis de Mateu, Marc i Lluc ens diuen que Jesús va morir durant la novena hora. Segons els càlculs moderns, serien les 3 de la tarda. Segons aquesta idea, Satanàs dóna la volta al simbolisme d'acord amb la seva concepció i guarda les tres de la matinada per a ell, en burla directa de Déu.

Una altra raó per la qual aquesta vegada es considera una font d’activitat demoníaca inusualment alta és el fet que es troba a mitjan nit; el sol fa temps que s’ha posat i no clarejarà unes quantes hores més.

Les Escriptures es refereixen repetidament a la nit i la foscor com un moment de pecat. Aquest concepte es resumeix perfectament a l’Evangeli de Joan: Aquí teniu judici: la llum va arribar al món i els homes preferien la foscor a la llum, perquè les seves obres eren males. Qualsevol que faci el mal odia la llum i no s’hi acosta, per por que es descobreixin les seves obres (3,19-20).

A més, Jesús va ser traït per Judes durant la nit (de vegades es creia que era mitjanit) i Pere va negar Jesús abans del cant del gall (cap a les 6 del matí). Això suposaria que el judici de Jesús davant el Sanedrí es va produir durant l’hora del diable.

Aquí també hi ha una mica de biologia, ja que a les tres de la matinada es marca el punt de son més profund de la nit en el cicle normal de son-vigília de l’adult. Despertar-se o despertar-se en aquell moment pot alterar els nostres ritmes circadians i fer-nos sentir malament o estressats.

Molts tenen la pràctica personal de dir algunes oracions si es desperten a les 3 de la matinada. Però recordeu que, independentment de l’hora del dia, Déu sempre és més poderós que Satanàs i continua sent la llum del món que destrossarà qualsevol foscor.

Continguts