La pantalla del meu iPhone 6 està destrossada. Aquí teniu què fer.

My Iphone 6 Screen Is ShatteredProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Has deixat caure l’iPhone 6 i ara la pantalla està trencada. Pot ser difícil saber què fer o quina opció de reparació triar quan es trenca la pantalla del vostre iPhone. En aquest article t’explicaré què cal fer quan el vostre iPhone 6 es destrueix perquè pugueu solucionar-lo el més aviat possible !Neteja qualsevol vidre trencat

Quan es trenca una pantalla de l'iPhone 6, molts fragments de vidre solen quedar-se enrere. Aquests poden ser especialment nítids, així que intenteu netejar-ne tants com pugueu; no voldreu haver de parar a la sala d’emergències abans d’anar a solucionar l’iPhone.Si hi ha molts trossos de vidre que surten de la pantalla, col·loqueu un tros de cinta d’embalatge transparent directament a sobre de la pantalla. La cinta d’embalatge no interferirà en la futura substitució de la pantalla i no picareu els dits de manera accidental sobre els vidres trencats.Avalueu els danys: fins a quin punt és greu?

Un cop hàgiu tingut cura dels vidres trencats, és hora d’avaluar els danys. És només un petit crack o la pantalla de l'iPhone 6 està destrossada sense reparar?

Si només és una petita esquerda, normalment podeu aguantar-la. Hi ha hagut una petita esquerda a la part inferior del meu iPhone des de fa gairebé un any, gairebé mai no ho noto.

per què el meu telèfon busca servei

Tot i això, si la pantalla de l’iPhone 6 està totalment destrossada, és probable que vulgueu reparar-la o substituir-la el més aviat possible. Una pantalla trencada sol ser una reparació prioritària, ja que sense una pantalla que funcioni, realment no podreu utilitzar l’iPhone.Feu una còpia de seguretat del vostre iPhone (si podeu)

Si la pantalla de l'iPhone 6 està completament destrossada i creieu que és possible que substituïu l'iPhone, voldreu fer una còpia de seguretat perquè no perdeu els vostres contactes, fotos i altres dades. Fins i tot si només canvieu la pantalla, és millor estar segur que perdonar-lo.

Si la pantalla continua en condicions de treball dignes, podeu provar de fer una còpia de seguretat del vostre iPhone a iCloud. Obriu el fitxer Configuració aplicació i toqueu Comptes i contrasenyes -> iCloud -> Còpia de seguretat d'iCloud -> Còpia de seguretat ara .

Per fer una còpia de seguretat de l'iPhone a iTunes, connecteu l'iPhone a l'ordinador mitjançant un cable Lightning i obriu iTunes. A continuació, feu clic al botó de l'iPhone a l'extrem superior esquerre de l'iTunes.

Finalment, desplaceu-vos cap avall i feu clic Feu una còpia de seguretat ara . iTunes ho dirà Còpia de seguretat de l'iPhone ... a la part superior de la pantalla per fer-vos saber que la còpia de seguretat està en marxa. Un cop desaparegut el missatge, sabreu que la còpia de seguretat s'ha completat.

Ara que s'ha fet una còpia de seguretat del vostre iPhone, seguiu llegint les nostres recomanacions principals de reparació.

per què Facebook continua bloquejant-me al telèfon?

Opcions de reparació de pantalla de l'iPhone 6

Si la pantalla de l'iPhone 6 està destrossada i voleu que la corregiu de seguida, us recomanem que la feu Pols , una empresa de reparacions que envia un tècnic certificat a tu , ja sigui a casa, a la feina o a una cafeteria local.

Moltes vegades, les reparacions de Puls són realment més barat que els preus que se us citaran a l’Apple Store, sobretot si AppleCare no cobreix el vostre iPhone. Totes les reparacions de Puls també estan cobertes per una garantia de per vida, de manera que si heu de canviar la pantalla de nou, ho faran de forma gratuïta.

Reparació a l'Apple Store

Si el vostre iPhone 6 encara està protegit per AppleCare, és possible que pugueu canviar la pantalla per una petita tarifa. Un reemplaçament de pantalla sol costar 29 dòlars si el solucioneu a l'Apple Store.

Tanmateix, si alguna cosa més no funciona amb el vostre iPhone (cosa que no és estrany si deixeu anar l’iPhone a la vorera o a l’aigua), la reparació de 29 dòlars podria acabar sent centenars de dòlars.

Si AppleCare no cobreix el vostre iPhone 6, és possible que pagueu més de 200 dòlars per reparar-lo completament. Per tant, abans de configurar una cita a l'Apple Store local, comproveu que l'iPhone 6 sigui correcte cobert per AppleCare .

Si heu decidit que voleu portar l’iPhone 6 a una Apple Store, us recomanem programar una cita primer perquè no hagueu de passar la tarda de peu i esperant ajuda.

No puc corregir la pantalla jo mateix?

No us recomanem que proveu de substituir la pantalla de l'iPhone pel vostre compte, tret que tingueu molta experiència en la reparació d'iPhones. La substitució de la pantalla és un procés delicat i hi ha moltes peces petites a l’interior de l’iPhone. Si alguna cosa queda fora de lloc, és possible que acabi amb un iPhone completament trencat.

Consulteu el nostre article per obtenir més informació sobre els pros i els contres d’intentar-ho corregiu una pantalla d'iPhone pel vostre compte .

La reparació de la pantalla és senzilla

Tot i que la pantalla de l’iPhone 6 està destrossada, les vostres esperances de reparar-la de manera oportuna segur que no ho són. No dubteu a deixar un comentari a continuació si teniu cap més pregunta sobre el vostre iPhone 6 o les opcions de reparació recomanades en aquest article.

troba el meu iphone des d’un ordinador

Gràcies per llegir,
David L.