El meu Apple Watch Froze Aquí teniu la veritable solució.

My Apple Watch FrozeProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El vostre Apple Watch s’ha congelat i no sabeu per què. Heu provat de prémer el botó lateral, la corona digital i la pantalla, però no passa res. En aquest article, ho faré expliqueu què heu de fer quan el vostre Apple Watch estigui congelat i mostreu-vos com solucionar definitivament el problema .Restableix el teu Apple Watch

Si restabliu durament el vostre Apple Watch congelat, l’obligareu a apagar-lo i tornar-lo a engegar immediatament temporalment soluciona el problema. Per restablir durament el vostre Apple Watch, simultàniament, mantingueu premuts el botó Digital Crown i Side fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla . Normalment, heu de mantenir els dos botons durant uns 10 segons, però no us sorprengueu si acabeu mantenint els dos botons premuts durant 15-20 segons.Vull remarcar-ho això és una solució temporal perquè la majoria de les vegades que es congela l’Apple Watch, hi ha un problema de programari més profund que causa el problema.Si només realitzeu un restabliment complet al vostre Apple Watch, el problema de congelació pot tornar a aparèixer eventualment. Els passos següents us ajudaran a prendre més mesures per evitar que el vostre Apple Watch es torni a congelar.

Actualitzeu WatchOS

Una de les raons per les quals el vostre Apple Watch pot continuar congelant-se és que utilitza una versió obsoleta de watchOS, el programari que controla tot el que hi ha al vostre Apple Watch.

Per comprovar si hi ha actualitzacions de watchOS, obriu l’aplicació Watch al vostre iPhone i toqueu la pestanya My Watch a la part inferior de la pantalla. A continuació, toqueu General -> Actualització de programari . Si hi ha disponible una actualització de watchOS, toqueu Baixeu-lo i instal·leu-lo .Nota: Abans d'actualitzar watchOS, assegureu-vos que l'iPhone estigui connectat a Wi-Fi i que l'Apple Watch estigui carregant o que tingui més del 50% de durada de la bateria.

Hi ha alguna aplicació específica que faci que el vostre Apple Watch es congeli?

Si el vostre Apple Watch es congela o es congela constantment quan utilitzeu una aplicació específica, és possible que hi hagi un problema amb aquesta aplicació i no amb el vostre Apple Watch. Si és una aplicació sense la qual podeu viure, us recomanem que la suprimeixi.

Per suprimir una aplicació del vostre Apple Watch, premeu Digital Crown per veure totes les vostres aplicacions. Si encara no ho heu fet, assegureu-vos que visualitzeu les vostres aplicacions Vista de quadrícula en lloc de vista de llista . Si les vostres aplicacions encara es mostren a la Visualització de llista, manteniu premuda la pantalla del vostre Apple Watch i, a continuació, toqueu Vista de quadrícula .

A continuació, manteniu premuda una icona de l'aplicació fins que totes les vostres aplicacions comencin a tremolar. Per suprimir una aplicació, toqueu la X petita a la part superior esquerra de la icona de l'aplicació.

Esborreu tot el contingut i la configuració del vostre Apple Watch

Si el vostre Apple Watch manté congelant, pot haver-hi un problema de programari subjacent que causi el problema. Podem eliminar aquest problema potencial esborrant tot el contingut i la configuració del vostre Apple Watch.

Quan esborreu tot el contingut i la configuració del vostre Apple Watch, tot el contingut de l'aplicació Configuració del vostre Apple Watch es restablirà als valors predeterminats de fàbrica i el seu contingut (música, cares de rellotges, etc.) s'esborrarà completament.

A més, haureu de tornar a emparellar el vostre Apple Watch amb el vostre iPhone. Penseu en això com treure el vostre Apple Watch de la caixa per primera vegada.

Per esborrar tot el contingut i la configuració, obriu l'aplicació Configuració de l'Apple Watch i toqueu General -> Restableix -> Esborra tot el contingut i la configuració . Introduïu la vostra contrasenya i toqueu Esborra tot el contingut i la configuració quan aparegui l'alerta de confirmació a la pantalla. L'Apple Watch esborrarà tot el contingut i la configuració i es reiniciarà.

Solució de possibles problemes de maquinari

Si el vostre Apple Watch continua congelant-se fins i tot després d’haver seguit aquests passos, és possible que hi hagi un problema de maquinari que causi el problema. Si recentment heu deixat caure el vostre Apple Watch o si ha estat exposat a l’aigua, és possible que els components interns del Apple Watch estiguin danyats o es trenquin.

Si el vostre Apple Watch té problemes de maquinari, introduïu-lo al vostre Apple Store local i feu-los un cop d'ull. Recorda't de marcar una cita primer per assegurar-vos que no haureu d’esperar tota la tarda!

El fred mai em va molestar de totes maneres

El vostre Apple Watch ja no està congelat i torna a funcionar amb normalitat. Si coneixeu algú que tingui un Apple Watch congelat, assegureu-vos de compartir aquest article amb ells. Si teniu altres preguntes sobre el vostre Apple Watch, deixeu-les a la secció de comentaris a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.