El meu iPhone s’ha mullat. Què faig? No utilitzeu arròs!

My Iphone Got Wet What Do I DoProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Error # 2: arròs. Feu el que feu, no utilitzeu arròs per assecar el vostre iPhone.

És sabut que quan el mòbil es mulla, el poseu en una bossa d’arròs. D’alguna manera, se suposa que aquest arròs absorbeix màgicament aigua a l’interior del vostre iPhone i el torna a donar vida. No puc destacar prou com absolutament equivocat això és.Una vegada i una altra, els clients venien a mi a Apple amb el seu iPhone en una bossa d’arròs i em preguntaven per què no funcionava. Ho agafaria cap enrere, l’obriria i la part interior del telèfon encara estaria mullada. L’arròs no té poders màgics per eliminar l’aigua de llocs llunyans.No sé d’on va sorgir el mite de l’arròs, però ja fa temps que recordo. A l’època dels telèfons flip, podríem treure l’esquena, treure la bateria i aconseguir arròs molt a prop del líquid del nostre telèfon. Personalment, no ho crec sempre va tenir un gran efecte. Els iPhones són molt més avançats i estan molt tancats que els 'telèfons muts' que portàvem.'Però Rice no pot Fer mal El meu iPhone, oi? Per què no ho intento ... '

De nou, això és així absolutament equivocat . Enganxar l’iPhone a una bossa d’arròs pot causar tot tipus de problemes i, en alguns casos, l’arròs pot arruïnar un iPhone que s’hauria pogut estalviar. A continuació s’explica per què:

A Apple, un client entraria amb un dels dos problemes totalment aliens als danys causats per l’aigua: la presa per a auriculars ja no funcionava o l’iPhone no es carregaria. Faria brillar la meva petita llanterna dins de la presa dels auriculars o del port de càrrega, i és cert, un tros d’arròs quedaria ficat a dins.

Fàcil de sortir, oi? Mal. Sovint, no es tractava d’una peça completa que s’allotjava a l’iPhone, sinó d’un petit fragment que s’obria camí a la presa d’auriculars o al port de càrrega.Fem un experiment

Mireu el port de càrrega del vostre iPhone. Quina mida té? És cert: té la mida d’un gra petit d’arròs. Ara mireu la presa per a auriculars del vostre iPhone. Quina mida té? És cert: prou gran perquè un petit tros d’arròs quedi atrapat a dins.

No puc treure el tros d’arròs?

En molts casos, ho és impossible per eliminar l’arròs d’un iPhone sense danyar altres components. L’arròs es pot quedar molt, realment ficat dins d’un iPhone. Quan vaig veure el telèfon d’un client, en molts casos el dany ja s’havia fet. I Apple no cobreix aquest tipus de reparacions: la garantia del vostre iPhone no cobreix els objectes externs que queden atrapats a l’interior de l’iPhone.

Com a ex-tècnica d'Apple, us suplico: No enganxeu l’iPhone a una bossa d’arròs.

A la pàgina següent , en parlarem què pot funcionar realment per assecar l 'interior de l' iPhone i com començar el vostre propi kit d'emergència per a l'iPhone , per si passa l’impensable.

Pàgines (2 de 4): «Anterior 1