L'aplicació Zoom no funciona a l'iPhone? Aquí teniu la solució (també per als iPads).

Zoom App Not Working IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Esteu intentant unir-vos a una reunió Zoom, però funciona correctament. Feu el que feu, la videotrucada no funciona. En aquest article, ho faré expliqueu com solucionar el problema quan l'aplicació Zoom no funciona al vostre iPhone o iPad !Tot i que aquest article s’ha escrit principalment per a iPhones, aquests passos també funcionaran per a iPad. S'ha afegit informació específica de l'iPad quan sigui necessari per ajudar-vos a solucionar el problema el més ràpidament possible.Començarem per resoldre dos problemes habituals amb què es troben les persones quan fan servir Zoom: accés al micròfon i a la càmera. Després, parlarem d’alguns passos de resolució de problemes més generals si Zoom no funciona a l’iPhone o l’iPad.Solució de problemes de micròfon

Heu de donar accés Zoom al micròfon del vostre iPhone per poder parlar durant les videotrucades en directe. En cas contrari, ningú no podrà escoltar el que dius.

Obriu Configuració i toqueu Privadesa -> Micròfon . Assegureu-vos que l’interruptor situat al costat de Zoom estigui activat.També és una bona idea tancar qualsevol altra aplicació que tingui accés al micròfon abans d’unir-se a una reunió Zoom. És possible que el micròfon funcioni en una altra aplicació mentre proveu de parlar amb Zoom.

Solució de problemes de càmera

També heu de donar accés a Zoom a la càmera si voleu tenir la cara a la pantalla durant les trucades de conferència. Torneu cap a Configuració -> Privadesa i toqueu Càmera . Assegureu-vos que l’interruptor situat al costat de Zoom estigui activat.

Comproveu els servidors Zoom

Els servidors de Zoom de tant en tant es bloquegen, sobretot quan milions de persones realitzen reunions virtuals al mateix temps. Si els seus servidors estan inactius, Zoom no funcionarà al vostre iPhone.

Fes una ullada Pàgina d'estat de Zoom . Si diu que tots els sistemes són operatius, passeu al següent pas. Si alguns sistemes no funcionen, probablement aquest és el motiu pel qual Zoom no funciona al vostre iPhone.

Tanca i torna a obrir el zoom

L’aplicació Zoom es bloqueja de tant en tant, igual que qualsevol altra aplicació. Tancar i tornar a obrir una aplicació és una manera ràpida de solucionar un error menor o un error.

En primer lloc, haureu d'obrir el commutador d'aplicacions al vostre iPhone. En un iPhone 8 o versions anteriors, feu doble clic al botó Inici. En un iPhone X o versions posteriors, llisqueu cap amunt des de la part inferior fins al centre de la pantalla.

Si teniu un iPad amb un botó d'inici, premeu-lo dues vegades per obrir el commutador d'aplicacions. Si el vostre iPad no té cap botó d'inici, llisqueu cap amunt des de la part inferior fins al centre de la pantalla. Tant se val si teniu l’iPad en mode Retrat o Horitzontal.

Feu lliscar el dit cap amunt i desprès de la part superior de la pantalla per tancar-la. Toqueu la icona de l'aplicació per tornar-la a obrir.

Comproveu si hi ha actualitzacions

Els desenvolupadors de Zoom publiquen regularment actualitzacions d'aplicacions per integrar noves funcions o corregir errors existents. És una bona idea instal·lar les actualitzacions de Zoom sempre que estiguin disponibles.

Per comprovar si hi ha actualitzacions, obriu l'App Store i toqueu la icona del compte a l'extrem superior dret de la pantalla. Desplaceu-vos cap avall fins a la secció d'actualitzacions de l'aplicació. Si hi ha una actualització disponible per a Zoom, toqueu Actualització a la dreta de l'aplicació. Podeu tocar Actualitza-ho tot si també voleu actualitzar les vostres altres aplicacions.

Reinicieu l'iPhone o l'iPad

Pot ser que Zoom no funcioni a causa d’un problema de programari de l’iPhone que no està directament relacionat amb la pròpia aplicació. Reiniciar l'iPhone és una manera ràpida de solucionar diversos petits errors de programari. Tots els programes que s’executen a l’iPhone es tanquen de manera natural. Tindran un nou començament quan el torneu a engegar.

En un iPhone 8 o versions anteriors (i iPads amb un botó d'inici), manteniu premut el botó d'engegada. Feu lliscar la icona d’alimentació d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone.

En un iPhone X o versions posteriors (i iPads sense botó Inici), manteniu premut el botó lateral i el botó de volum simultàniament. Feu lliscar el dit d'alimentació d'esquerra a dreta per apagar l'iPhone.

Mantén premut el botó d’engegada o lateral de l’iPhone o l’iPad per tornar-lo a engegar.

Comproveu la vostra connexió a Internet

Per utilitzar Zoom al vostre iPhone, cal una connexió a Internet. Podeu fer servir dades Wi-Fi o mòbils.

no es pot actualitzar Apple Watch

Quan Zoom no funciona, pot ser que es deu a un problema amb la vostra connexió a Internet. A continuació, us mostrarem com podeu comprovar la connexió a Internet del vostre iPhone. Si teniu problemes per connectar-vos a Zoom mitjançant Wi-Fi, proveu de dades mòbils (o viceversa).

Comproveu la vostra connexió Wi-Fi

Obriu Configuració i toqueu Wi-Fi . Si apareix una marca de verificació blava al costat del nom de la vostra xarxa Wi-Fi, el vostre iPhone estarà connectat a la xarxa Wi-Fi.

Proveu de desactivar i tornar a activar ràpidament el Wi-Fi tocant el botó que hi ha al costat Wi-Fi . De vegades, això pot solucionar problemes de connexió menors.

Consulteu el nostre altre article per obtenir més informació Passos de resolució de problemes de Wi-Fi !

Comproveu la vostra connexió de dades mòbils

Obriu Configuració i toqueu Cel·lular . Si el commutador situat al costat de Dades del mòbil està activat, l'iPhone està connectat a la xarxa del vostre operador sense fils. Proveu de desactivar-lo i tornar-lo a activar, cosa que pot solucionar un problema menor de connectivitat.

Consulteu el nostre altre article per obtenir més informació sobre què fer quan Cellular Data no funciona al vostre iPhone !

Suprimiu i torneu a instal·lar el zoom

És possible que un fitxer Zoom s’hagi malmès, cosa que podria fer que l’aplicació deixés de funcionar. La supressió i la reinstal·lació de Zoom us proporcionaran una nova instal·lació i pot solucionar el problema.

El vostre compte de Zoom no se suprimirà quan desinstal·leu l'aplicació. Tot i això, haureu de tornar a iniciar la sessió un cop s’hagi reinstal·lat. Assegureu-vos de conèixer la contrasenya del vostre compte abans de suprimir Zoom del vostre iPhone.

Com esborra l'aplicació Zoom

Mantén premuda la icona de l'aplicació Zoom fins que aparegui el menú. Aixeta Suprimeix l'aplicació i, a continuació, toqueu Suprimeix quan aparegui l’alerta de confirmació a la pantalla.

esborra el zoom de l

Com tornar a instal·lar Zoom

Obriu l'App Store i toqueu la pestanya Cerca a l'extrem inferior dret de la pantalla. Escriviu 'Zoom' al quadre de cerca i toqueu cerca . Finalment, toqueu la icona del núvol a la dreta de Zoom per tornar a instal·lar l’aplicació.

Marcatge telefònic mitjançant l'iPhone

Tot i que probablement no sigui l’ideal, sempre podeu trucar a una reunió Zoom mitjançant l’iPhone. Altres persones de la reunió no us podran veure, però us podran escoltar.

Comproveu la invitació de la reunió Zoom per obtenir un número de trucada. Llavors, obriu Telèfon i puntegeu en la pestanya del teclat. Marqueu el número de telèfon de la reunió Zoom i toqueu el botó verd del telèfon per trucar.

Poseu-vos en contacte amb l'assistència de Zoom

Si l’aplicació Zoom encara no funciona al vostre iPhone, és hora de contactar amb el seu equip d’atenció al client. És possible que hi hagi un problema amb el vostre compte que només pugui resoldre algú del seu departament d’atenció al client.

Zoom ofereix atenció al client les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana, incloses les opcions de xat i telèfon. Dirigiu-vos al pàgina de suport al lloc web de Zoom per començar.

També podeu provar d’utilitzar Zoom al Mac si teniu problemes amb l’iPhone o l’iPad. Consulteu el nostre altre article per aprendre com configurar Zoom al Mac !

Zoom Zoom

Heu solucionat el problema i Zoom torna a funcionar. Assegureu-vos de compartir aquest article amb els vostres companys de feina quan l’aplicació Zoom no funcioni al seu iPhone o iPad. Si teniu cap més pregunta, contacteu amb nosaltres a la secció de comentaris següent.