Els Millors Amplificadors De Senyal D'Telèfon Cel lular: Revisions, Costos, Ofertes

Los Mejores Amplificadores De Se Al De Tel Fono Celular

El teu servei de telefonia cel·lular és dolent i no saps què fer. Estàs tenint dificultats per fer trucades, enviar missatges de text i connectar-te a Internet. Una solució per a un servei deficient és un amplificador de senyal, que pot ajudar-te a que el teu telèfon es connecti a torres cel·lulars properes. En aquest sentit, li explicaré per què els telèfons tenen un mal servei i t'explicaré sobre els millors amplificadors de senyal de telèfons mòbils .

Taula de continguts

  1. Què És Un Amplificador De Senyal D'Telèfon Cel lular?
  2. Funcionen Realment Els Amplificadors De Senyal?
  3. Amplificadors De Senyal De Casa Vs Amplificadors De Senyal De Cotxes
  4. Amplificadors de senyal d'una única operadora vs. Amplificadors de senyal de múltiples operadores
  5. Qui Hauria Considerar La Possibilitat d'obtenir d'Un Amplificador De Senyal?
  6. Què pot Causar Un Servei Cel·lular Deficient?
  7. Són Legals Els Amplificadors De Senyal?
  8. Els Millors Amplificadors De Senyal D'Telèfon Cel lular Per La Llar
  9. Els Millors Amplificadors De Senyal D'Telèfon Cel lular Per Automòbil
  10. conclusió

Un amplificador de senyal de mòbil és un dispositiu que millora la connexió del teu telèfon a la xarxa del teu proveïdor de serveis sense fil. Cada amplificador de senyal té tres components essencials: l'amplificador, una antena interna i una antena externa.

Funcionen Realment Els Amplificadors De Senyal?

Sí, els amplificadors de senyal de mòbil funcionen i poden ajudar-te a obtenir una millor recepció, ja sigui que estiguis a casa o mentre viatges. Jonathan Bacon, vicepresident de màrqueting de SureCall , Diu que els amplificadors de senyal funcionen a el 'capturar un senyal cel·lular propera, amplificar i després transmetre aquest senyal dins de l'espai que necessita una millor senyal de mòbil'.L'amplificador després s'amplifica el senyal de tornada a una torre cel·lular propera, creant una connexió fiable.

Sina Khanifar, directora executiva de Forma d'ona , Va afegir: 'Es col·loca una antena fora de l'edifici o vehicle que es comunica amb la torre, i una altra antena interior transmet senyals al teu telèfon'.

Funcionarà Un Amplificador De Senyal Si El meu Telèfon Diu 'No Hi Servei'?

No, els amplificadors de senyal de mòbil generalment no funcionaran si el teu telèfon diu No hi ha servei . Bacon diu que aquests dispositius només poden potenciar un senyal present, independentment del feble que sigui. També va afegir: 'En alguns casos, un amplificador pot capturar un senyal molt feble i donar-li suficient impuls per fer una trucada o enviar i rebre missatges de text per la seva capacitat per enviar un senyal des de distàncies majors a les que arriba el seu telèfon només' .Funcionen Les Aplicacions De Reforç D'Senyal?

Les 'aplicacions per augmentar el senyal' dels telèfons mòbils en realitat no tenen res a veure amb el senyal del teu telèfon. En canvi, aquestes aplicacions funcionen principalment alliberant memòria d'accés aleatori , El que permet que el teu telèfon es concentri principalment en connectar-se a la xarxa del teu operador.

Si bé això pot ser beneficiós i ocasionalment ajudar al teu telèfon a obtenir una millor senyal en àrees irregulars, tècnicament no augmenten el senyal del teu telèfon.

com arreglar una càmera borrosa

Com a resultat d'aquesta diferència, la FCC va considerar que els amplificadors de senyal de casa són 'massa potents per a un vehicle', segons Bacon.

Kenny Trinh, editor gerent de Netbooknews , Diu que els amplificadors de senyal domèstics universals generalment tenen fins a 70 decibels (dB) de guany, mentre que els amplificadors de senyal d'automòbil universals generalment tenen fins a 50 dB de guany.

Teòricament, podries fer servir un amplificador de senyal de vehicle dins de la teva llar. No obstant això, atès que tenen un guany menor que l'amplificador domèstic estàndard, és possible que no siguin tan efectius.

Bacon va afegir que, a diferència dels amplificadors de vehicles, '... els amplificadors de senyal d'habitatges i edificis també estan dissenyats per maximitzar l'àrea de cobertura interior fins i tot quan el senyal exterior és forta'.

Amplificadors de senyal d'una única operadora vs. Amplificadors de senyal de múltiples operadores

Una altra distinció important que s'ha de fer a l'comprar un amplificador de senyal de mòbil és la diferència entre amplificadors d'una única portadora i de múltiples portadores (o operadors). Com suggereixen les etiquetes, els amplificadors d'una sola portadora només amplifiquen el senyal d'una portadora sense fils específica, mentre que els amplificadors de múltiples portadores poden amplificar el senyal de moltes o totes les principals portadores.

Khanifar diu que els amplificadors de senyal de mòbil d'una sola portadora o operadora són 'més adequats per a usuaris amb senyal feble fora de les seves llars' perquè tenen nivells d'amplificació més alts que els amplificadors de múltiples portadores. 'Alguns amplificadors d'una sola portadora tenen un guany màxima de 100 dB!

Qui Hauria Considerar La Possibilitat d'obtenir d'Un Amplificador De Senyal?

Els experts amb els quals parlem no van tenir problemes per elaborar una llarga llista de casos d'ús per a amplificadors de senyal. Bacon ens va presentar una simple prova de foc per a aquells que estiguin considerant obtenir un amplificador de senyal:

[Get a signal booster] [Obtingui un amplificador de senyal] si es troba en un lloc on té un senyal però està experimentant trucades interrompudes, velocitats de dades lentes o problemes per enviar missatges de text i això està afectant la seva vida. Ja sigui per seguretat o productivitat, un amplificador de senyal l'ajudarà a brindar la confiança necessària per continuar amb els seus plans, siguin els que siguin.

Bacon diu que alguns casos d'ús d'amplificadors de senyal comuns inclouen RVers i altres viatgers que desitgen mantenir una connexió cel·lular fiable i professionals de negocis que depenen de l'hotspot mòbil per realitzar-la.

Khanifar, diu que la seva companyia ha experimentat un augment en les vendes des del brot de coronavirus, també diu que moltes persones compren amplificadors de senyal com a suport en cas d'un tall d'Internet. Volen assegurar-se tenir una connexió a Internet sòlida si necessiten fer servir dades mòbils durant un període de temps prolongat.

Va afegir que algunes persones no tenen moltes opcions d'Internet de banda ampla. Depenen de les dades mòbils com la seva principal font de connexió a Internet. Un amplificador de senyal els ajuda a mantenir una connexió a Internet fiable i estable.

Què pot Causar Un Servei Cel·lular Deficient?

Moltes coses diferents poden causar un mal servei de telefonia cel·lular. Moltes vegades, un servei deficient és el resultat de que la xarxa del teu proveïdor de serveis sense fil no té cobertura en la teva àrea. consulta els nostres mapes de cobertura per veure quin operador té la millor cobertura a prop teu. Assegura't revisar el teu lloc de treball, el teu lloc de vacances favorit i qualsevol altre lloc que visites amb freqüència.

No obstant això, si el teu proveïdor té cobertura en la teva àrea, hi ha moltes coses que podrien causar un servei cel·lular deficient. Si pots identificar-te amb un o més dels escenaris que s'enumeren a continuació, ¡un amplificador de senyal de mòbil podria ajudar-te a obtenir un millor servei!

com es fixa el volum a l'iPhone

Congestió A La Xarxa

Les torres de telefonia mòbil tenen certa capacitat. És difícil per a tots obtenir un bon servei quan moltes persones en una àrea petita intenten connectar-se a la mateixa torre cel·lular simultàniament. Això passa sovint durant esdeveniments esportius, concerts i trànsit a les hores punta.

Materials De Construcció

La teva casa té sostre de metall? Treballes en un edifici amb gruixuts murs de formigó? Si és així, aquesta pot ser la raó per la qual estàs experimentant un mal servei a casa oa l'oficina. Els senyals sense fils tenen més dificultats per penetrar certs metalls i materials de construcció com el formigó.

zones Rurals

Aquells que viuen en àrees rurals tenen menys probabilitats de tenir una bona cobertura consistent que aquells que viuen en àrees urbanes. Els operadors sense fil simplement no han invertit tant en infraestructura de xarxa rural com a infraestructura de xarxa urbana.

El Paisatge Natural

És menys comú, però el teu paisatge local pot causar un mal servei. Si vius al costat d'una cadena muntanyosa o un bosc d'arbres alts, és possible que les torres de telefonia mòbil de l'altre costat simplement no puguin travessar els objectes naturals en el camí.

La funda del teu Telèfon Cel lular

Les carcasses o fundes dels telèfons són una altra causa menys comú d'un mal servei. La majoria de les fundes d'avui són lleugeres i estan fabricades amb TPU flexible. No obstant això, si tens una carcassa extremadament gruixuda o una carcassa de metall, aquesta podria estar impedint que l'antena del teu telèfon es connecti a la xarxa del teu operador.

Problemes De Maquinari De l'Telèfon Cel lular

Si recentment va caure el teu telèfon en un llac o en una vorera, és possible que l'antena responsable de connectar-se a les xarxes sense fils estigui trencada. No importa què tan bona sigui la xarxa del teu operador, si l'antena o el mòdem estan trencats, no es connectaran!

Són Legals Els Amplificadors De Senyal?

Sí, els amplificadors de senyal són legals als Estats Units i la majoria dels altres països. Els amplificadors de senyal als Estats Units han d'estar certificats per la FCC, així que tingues en compte quan compris un. Tots els amplificadors de senyal que recomanem a continuació estan certificats per la FCC!

No obstant això, els amplificadors de senyal no són legals a tot arreu. En alguns països, només pots comprar un amplificador de senyal si t'ho proporciona directament el teu proveïdor de serveis sense fil. Trinh diu que això es deu al fet que els proveïdors de serveis sense fil han 'comprat el dret a transmetre a [1] espectre i només els dispositius autoritzats tenen permís legal per transmetre en ell'.

Ara saps tot el que cal saber per prendre una decisió informada a l'comprar un amplificador de senyal! A continuació, analitzarem els millors amplificadors de senyal de mòbil per a la teva llar o vehicle.

Els Millors Amplificadors De Senyal D'Telèfon Cel lular Per La Llar

Abast de l'Ampliador (peus quadrats) Guany màxima (dB) Preu

línia de l’arc de Sant Martí a la pantalla de l’iPhone
SureCall Fusion4Home 5,00072$ 389.98
weBoost Home MultiRoom 5,00065$ 549.99
Cel-Fi Go X 10,000100$ 999.99
SureCall Flare 3.0 3,50072$ 379.99
Extensor de color vermell Samsung 4G LTE 2 7,500100$ 249,99

SureCall Fusion4Home

El SureCall Fusion4Home és un excel·lent amplificador de senyal per a llars i oficines, ja que té un abast màxim de 5,000 peus. Aquest amplificador té un guany màxima de 72 dB i és compatible amb tots els operadors sense fil dels Estats Units. Fusion4Home pot mantenir i augmentar els senyals de veu, 3G i 4G LTE gràcies a la seva tecnologia 2XP.

¡Trobareu la millor oferta en Fusion4Home a Amazon , Que inclou enviament gratuït per a membres Prime!

weBoost Home MultiRoom (5.000 peus quadrats)

el amplificador de senyal weBoost Home Multiroom és l'elecció ideal per als que viuen en cases grans o treballen en oficines grans. Aquest amplificador té un abast de fins a 5,000 peus quadrats, el que significa que obtindràs una coberta específica per fins a tres habitacions. Té un guany de fins a 65 dB, és compatible amb tots els operadors sense fil d'EE. UU. I es pot instal·lar sense l'ús d'eines elèctriques.

Pots comprar aquest amplificador de senyal weBoost per $ 549,99 més despeses d'enviament. 'Els membres Prime poden estalviar en l'enviament comprant directament a Amazon !

Cel-Fi Go X

Necessites un amplificador de senyal de mòbil extremadament potent per a la teva llar? el Cel-Fi GO X pot ser l'opció perfecta per a tu.

Aquest amplificador de senyal és capaç d'amplificar un senyal de fins a 100 dB de guany perquè només s'amplifica una portadora (operadora) sense fil alhora. Si bé això no seria ideal per a un entorn d'oficina, d'ambient familiar amb el mateix pla de mòbil.

Pots obtenir un Cel-Fi GO X amb un panell d'1 a 2 o antenes de dom. Les antenes de panell t'ajuden a obtenir un millor servei en una part particular de casa teva, com la cuina o la sala d'estar. La majoria de les empreses d'amplificadors de senyal recomanaran provar una antena de panell abans que una antena de dom.

Les antenes de dom són capaços de transmetre senyals amplificades en 360 graus. Això vol dir que el senyal estarà menys dirigida a una part específica de la teva llar, però podràs arribar a una àrea total més àmplia. Les antenes de dom funcionen bé en llars amb sostres baixos i plànols de planta oberts. En cas contrari, una antena de panell és una millor opció.

Pots comprar un amplificador de senyal Cel-Fi GO X amb antenes de panell o dom en Amazon ! L'amplificador d'una antena costa $ 999, mentre que l'amplificador de dues antenes costa $ 1149.

SureCall Flare 3.0

SureCall ha rebut un reconeixement especial per la innovació dels seus amplificadors de senyal Flare. el Flare 3.0 és l'últim model d'aquest producte premiat.

Aquest amplificador de senyal de mòbil té un abast de 3500 peus quadrats i un guany màxima de 72 dB, el que el converteix en una bona opció per a llars, cabanes i oficines. Augmentarà els senyals cel·lulars de veu i 4G LTE i admetrà diversos dispositius simultàniament.

El Flare 3.0 és capaç de proporcionar més cobertura que altres amplificadors de senyal tradicionals a causa de les seves antenes omnidireccionals i Yagi, que estan allotjades juntament amb l'amplificador.

Pots comprar aquest amplificador de telèfon mòbil a Amazon i Best Buy per $ 379, però els clients Prime poden obtenir un descompte.

Extensor de color vermell Samsung 4G LTE 2

Verizon és un dels pocs operadors sense fil que no ha s'abandoni les vendes d'amplificadors de senyal. Verizon té la millor xarxa sense fils dels Estats Units, però ni tan sols ells tenen una cobertura de el 100%. el extensor de vermell Samsung 4G LTE 2 és l'elecció ideal per als clients de Verizon, ja que podran obtenir assistència directament del seu proveïdor de serveis sense fil.

El extensor de xarxa Samsung 4G LTE 2 brinda cobertura de fins a 7500 peus quadrats, el que el fa ideal per a cases grans o edificis d'oficines. Pot admetre fins a catorze dispositius a el mateix temps. Encara que aquest amplificador va ser fabricat per Samsung, és compatible amb tots els dispositius 4G, inclosos iPhone i altres models d'Android.

No obstant això, aquest reforç té algunes limitacions. Requereix una connexió a Internet sòlida i sempre activa amb velocitats mínimes de 10 Mbps a baix i 5 Mbps cap amunt. Aquest dispositiu només pot impulsar senyals 4G LTE.

l'iPhone continua dient que es verifica l'actualització

Pots comprar el extensor de vermell Samsung 4G LTE directament de Verizon per $ 249.99. La versió original d'aquest producte està disponible a Amazon per $ 199.99, però només admet a set dispositius a el mateix temps.

Els Millors Amplificadors De Senyal D'Telèfon Cel lular Per Automòbil

Guany màxima dels ampliadors de senyals dels operadors (dB) Preu

SureCall Fusion2Go Max Tots els EE. UU.50$ 499,99
weBoost Drive Sleek Tots els EE. UU.23$ 199,99
Fonetones de doble banda de 700 MHz AT&T, T-Mobile, Verizon45$ 159.99
weBoost Drive 4G-X OTR Tots els EE. UU.50$ 499,99

SureCall Fusion2Go Max

Fusion2Go Max de SureCall és un amplificador de senyal de vehicle guardonat. Pot augmentar els senyals de veu, 3G i 4G LTE en totes les xarxes mòbils dels Estats Units. El Fusion2Go Max té un guany de fins a 50 dB, que és una mica més fort que l'amplificador de senyal de mòbil estàndard per a vehicles.

Aquest amplificador pot admetre diversos dispositius simultàniament, inclosos els últims telèfons intel·ligents amb connectivitat 5G.

Pots comprar un SureCall Fusion2Go en Amazon per $ 499,99 .

weBoost Drive Sleek

el weBoost Drive Sleek és un altre gran ampliador per a les persones en moviment. Aquest amplificador de senyal per a automòbil està dissenyat amb una base per a telèfons mòbils de 5.1 a 7.5 polzades o dispositius de punt d'accés personal. Té un guany de fins a 23 dB i és compatible amb totes les xarxes mòbils d'Estats Units.

No només confiïs en la nostra paraula. Jordan Schwartz, president de Pathable , Té aquest amplificador de senyal i ho recomana encaridament. Schwartz diu que aquest amplificador de senyal que ajuda a administrar la seva empresa a la carretera mentre viatja amb la seva família a casa rodant.

Va afegir que l'amplificador de senyal weBoost Drive Sleek 'pot prendre una barra i convertir-la en tres, i això és un gran problema quan estàs en una videoconferència de Zoom amb un client mentre acampas en un turó enmig de desert'.

Aquest amplificador costa $ 199,99. Els membres Prime poden estalviar diners en els costos d'enviament de weBoost Drive Sleek comprant directament a Amazon .

Fonetones de doble banda de 700 MHz

el amplificador de senyal per a automòbil de 700 MHz de banda dual de Phonetone és una opció sòlida per a persones amb un pressupost més ajustat. Aquest amplificador no és tan universal com els altres amplificadors que hem recomanat. És compatible amb Band 12 (AT & T), Band 13 (Verizon) i Band 17 (T-Mobile). Si el teu mòbil utilitza una d'aquestes bandes 4G LTE, ¡aquest amplificador funcionarà molt bé per a tu!

Aquest amplificador Phonetone té un guany màxima de 45 dB i pot admetre simultàniament diversos dispositius. Ve amb una garantia de fabricant de 5 anys i una garantia de devolució de diners de trenta dies.

pot comprar Phonetone Dual Band 700Mhz en Amazon per $ 159.99. Phonetone també té amplificadors de senyal de mòbil per a automòbils més universals, però costen una mica més.

Kit de camionets weBoost Drive 4G-X OTR

Els camioners sempre necessiten un senyal cel·lular fiable per poder mantenir-se en curs i proporcionar actualitzacions sobre els seus lliuraments. No obstant això, el servei de telefonia mòbil serà inevitablement inconsistent mentre condueixen pel país. Afortunadament, weBoost té un amplificador de senyal dissenyat específicament per a camioners.

el kit de camioner weBoost Drive 4G-X OTR és compatible amb tots els operadors en els Estats Units i pot augmentar la intensitat del senyal fins a 32 vegades. Aquest amplificador pot admetre diversos dispositius simultàniament i ve amb tot el que necessites per a una instal·lació sense problemes.

Pot comprar l' kit de camioner weBoost Drive 4G-X OTR en Amazon per $ 499,99 per avançat o en sis quotes d'aproximadament $ 83.

Amplificadors de senyal de mòbil, explicats

Esperem que aquest article t'hagi ajudat a trobar un excel·lent amplificador de senyal de mòbil per a la teva llar, oficina o vehicle. La poca intensitat del senyal pot ser una molèstia, però ara té una solució a el problema.

Té alguna altra pregunta sobre els amplificadors de mòbil? ¡Deixa'ls a la secció de comentaris a continuació!