Per què la pantalla del meu iPhone està en blanc? Aquí teniu la solució.

Why Is My Iphone Screen BlankProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Estaves tocant el teu iPhone quan de sobte la pantalla es va quedar en blanc. Tant si la pantalla es va tornar negra, blanca o d’un color completament diferent, no podeu fer servir el vostre iPhone en absolut. En aquest article, ho faré expliqueu per què la pantalla de l'iPhone està en blanc i mostreu-vos per solucionar o solucionar el problema .Per què la pantalla de l'iPhone es va deixar en blanc?

Molta gent creu que hi ha un problema de maquinari quan la pantalla de l’iPhone queda en blanc. No obstant això, moltes vegades, les pantalles de l'iPhone es tornen en blanc a causa d'un bloqueig de programari, cosa que fa que la pantalla aparegui completament en blanc o negre. Els passos següents us guiaran primer per dos passos importants per resoldre problemes abans d’explorar les opcions de reparació de pantalla.El vostre iPhone es va deixar en blanc en utilitzar una aplicació?

Si utilitzeu una aplicació quan la pantalla es va deixar en blanc, és possible que l'aplicació estigui causant el problema en lloc del vostre iPhone. Tancar i tornar a obrir l'aplicació de vegades pot solucionar un error o un error de programari menor.Si el vostre iPhone té un botó d'inici, premeu-lo dues vegades per obrir el commutador d'aplicacions. Feu lliscar el dit cap amunt de l'aplicació que utilitzeu per la part superior de la pantalla.

Si el vostre iPhone no té cap botó d'inici, obriu el commutador d'aplicacions lliscant cap amunt des de la part inferior de la pantalla fins al centre de la pantalla. Feu lliscar l’aplicació problemàtica cap amunt i fora de la part superior de la pantalla per tancar-la.Consulteu el nostre article sobre com solucionar les aplicacions fallides si la pantalla de l'iPhone queda en blanc quan s'utilitza una o més aplicacions específiques. Si una aplicació no és la causa del problema, passeu al següent pas.

Restableix el teu iPhone

El primer pas que cal fer quan la pantalla de l'iPhone està en blanc és restablir-lo de manera completa. Si un error de programari menor va deixar la pantalla en blanc, hauríeu de fer un restabliment complet temporalment soluciona el problema. Vull destacar que això no solucionarà la causa arrel del problema; ho farem al següent pas.

Hi ha algunes maneres diferents de restablir un iPhone en funció del model que tingueu:

  • iPhone 8, X i models més recents : Premeu i deixeu anar el fitxer pujar el volum , premeu i deixeu anar el botó baixar el volum i, a continuació, premeu i manteniu premut el botó lateral fins que el logotip d’Apple parpellegi a la pantalla.
  • iPhone 7 i 7 Plus : Mantingueu premuda la tecla simultàniament botó d'encendre i la botó de baixar el volum fins que aparegui el logotip d’Apple al centre de la pantalla.
  • iPhone 6s, SE i versions anteriors : Manteniu premut el botó Botó d'inici i la botó d'encendre al mateix temps fins que aparegui el logotip d'Apple a la pantalla.

Si l’iPhone s’ha tornat a engegar i la pantalla sembla normal, és fantàstic. Com he esmentat anteriorment, encara no hem solucionat el motiu real pel qual la pantalla de l'iPhone està en blanc. Si la pantalla de l'iPhone encara està en blanc després de provar de restablir-la, podeu posar l'iPhone en mode DFU i restaurar-lo. Passem al següent pas.

Feu una còpia de seguretat del vostre iPhone

Abans de continuar, és recomanable fer una còpia de seguretat de l’iPhone immediatament. Si el problema es repeteix o si hi ha un problema de maquinari amb el vostre iPhone, aquesta podria ser la vostra última oportunitat de desar una còpia de seguretat. Una còpia de seguretat és una còpia de tota la informació del vostre iPhone, incloses les fotos, els contactes i les aplicacions.

Hi ha algunes maneres de fer una còpia de seguretat del vostre iPhone. Us guiarem per cada opció i us deixarem decidir quin és el millor per a vosaltres.

com bloquejar el vostre número a l'iPhone 7

Feu una còpia de seguretat del vostre iPhone a iCloud

Obriu Configuració i toqueu el vostre nom a la part superior de la pantalla. Aixeta iCloud -> Còpia de seguretat d'iCloud i assegureu-vos que l’interruptor situat al costat de iCloud Backup estigui activat. Finalment, toqueu Feu una còpia de seguretat ara .

fes una còpia de seguretat del teu iPhone a iCloud

Nota: La còpia de seguretat a iCloud requereix una connexió Wi-Fi. Consulteu el nostre altre article si no en teniu prou Espai d'emmagatzematge d'iCloud per fer una còpia de seguretat del vostre iPhone.

Feu una còpia de seguretat del vostre iPhone a iTunes

Si teniu un PC o un Mac que executi macOS 10.14 o una versió anterior, utilitzeu iTunes per fer una còpia de seguretat de l’iPhone a l’ordinador. Connecteu l'iPhone a l'ordinador i obriu iTunes. Feu clic a l'iPhone a l'extrem superior esquerre de la finestra.

Feu clic al cercle que hi ha al costat Aquest ordinador . També us recomanem que marqueu la casella que hi ha al costat Xifra la còpia de seguretat de l'iPhone per obtenir més seguretat i fer una còpia de seguretat de les contrasenyes del vostre compte, de les dades de salut i de les dades de HomeKit.

Finalment, feu clic a Feu una còpia de seguretat ara per començar a fer una còpia de seguretat del vostre iPhone. Quan finalitzi la còpia de seguretat, es mostrarà l'hora actual a sota Última còpia de seguretat .

còpia de seguretat ara iTunes

Feu una còpia de seguretat del vostre iPhone al Finder

Si teniu un Mac amb macOS Catalina 10.15 o una versió posterior, utilitzeu Finder en lloc d’iTunes per fer una còpia de seguretat del vostre iPhone. Quan Apple va llançar aquesta actualització, funcions com la sincronització, la còpia de seguretat i l'actualització es van separar d'iTunes. iTunes es va substituir per Music, on ara hi ha la vostra biblioteca multimèdia.

Primer, connecteu l’iPhone a l’ordinador i obriu Finder. Feu clic al vostre iPhone a Ubicacions. A continuació, feu clic al cercle Feu una còpia de seguretat de totes les dades del vostre iPhone Mac i marqueu la casella que hi ha al costat Xifra la còpia de seguretat local . Finalment, feu clic a Feu una còpia de seguretat ara .

Poseu el vostre iPhone en mode DFU

Els problemes profunds de programari, com el que probablement deixa la pantalla en blanc en blanc, poden ser gairebé impossibles de localitzar. Afortunadament, tenim la restauració DFU, que esborra i recarrega tot el codi del vostre iPhone. Una restauració de DFU pot solucionar fins i tot els problemes més profunds del programari de l'iPhone.

Us recomano fer una còpia de seguretat de l'iPhone abans de posar-lo en mode DFU perquè no perdeu cap foto, vídeo, contacte ni altra informació. Quan estigueu a punt, consulteu la nostra guia pas a pas que us mostrarà com fer-ho posa el teu iPhone en mode DFU !

Opcions de reparació de l'iPhone

Els danys causats per l’aigua o una caiguda sobre una superfície dura poden desallotjar o danyar els components interns de l’iPhone i fer que la pantalla de l’iPhone quedi en blanc. Programa una cita al bar Genius al vostre Apple Store local si el vostre iPhone està cobert per un pla AppleCare +. Tanmateix, heu de saber que si un dany causat per l’aigua fa que la pantalla de l’iPhone quedi en blanc, és possible que Apple es negui a reparar-la perquè AppleCare + no cobreix els danys causats per líquids.

No dibuixar en blanc!

Heu solucionat correctament l’iPhone i la pantalla ja no queda en blanc. La propera vegada que la pantalla de l'iPhone estigui en blanc, sabreu exactament com solucionar el problema. Deixeu un comentari a continuació si teniu cap més pregunta sobre el vostre iPhone.