El meu iPhone no es connecta a iTunes. La solució real per a PC i Mac!

Mi Iphone No Se Conecta ItunesProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Connectes el teu iPhone al teu ordinador i obres iTunes, però el teu iPhone no apareix . Heu provat desconnectar el teu iPhone de la teva computadora i tornar a endollar, vas tancar i vas tornar a obrir iTunes, i estàs segur que el teu cable Lightning funciona, però encara no es connecta . En aquest sentit, li explicaré per què el teu iPhone no es connecta a iTunes i com solucionar el problema en Mac i PC.Solució de problemes d'iPhone / iTunes: per on començar

El primer que hem de fer és verificar que el teu cable Lightning (el cable que carrega teu iPhone) estigui funcionant correctament. Si el cable funciona per carregar el teu iPhone, llavors probablement aquest en bon estat, però no sempre és així. Alguns cables que funcionen per carregar no funcionaran per sincronitzar dades.En general, veuràs això amb els cables barats que es compren en botigues locals perquè no són de tan alta qualitat com els cables que produeix Apple. Però no tots els cables que no són d'Apple són de baixa qualitat això és el que marca la diferència:Busca Cables amb Certificació MFI

Els cables Lightning d'alta qualitat tenen certificats MFI . Quan una empresa sol·licita la certificació MFI d'Apple, rep les especificacions d'alta qualitat i un xip d'identificació únic per a aquest cable específic. Alguna vegada has vist el missatge ' Aquest cable o accessori no està certificat i és possible que no funcioni de manera fiable amb aquest iPhone 'Al teu iPhone? Això vol dir que el cable no té certificació MFI i pot ser que no sigui d'alta qualitat.

els somnis d’estar embarassada significa

Amazon ven excel·lents cables per a iPhone amb certificació MFI que costen aproximadament la meitat que els d'Apple. Si estàs comprant en una botiga, busca el logotip 'Made for iPhone' a la caixa això vol dir que el cable té certificació MFI.

Una vegada que hagis verificat que el teu cable Lightning funciona, intenta connectar el teu iPhone a un altre port USB en el teu ordinador . Els ports USB també poden desgastar i, de vegades, fer servir un port diferent és suficient per resoldre aquest problema.A partir d'aquest moment, les solucions són diferents per a Mac i PC. Començaré mostrant com solucionar aquest problema en PC amb Windows. Si tens una Mac, pots passar directament a la secció sobre què fer quan el teu iPhone no es connecta a iTunes en el teu Mac .

La Razón més comú per la que el teu iPhone no Connecta a iTunes al teu PC

La raó més comuna per la qual el teu iPhone no es connecta a iTunes al teu PC és que el controlador de dispositiu no és òptim.

Què és un controlador de dispositiu?

un controlador de dispositiu (O simplement un controlador ) És el programa que li diu a Windows com interactuar o com 'parlar' amb el maquinari que està connectat al teu ordinador. Si el controlador del teu iPhone no funciona correctament, el teu ordinador no sabrà com comunicar-se amb el teu iPhone i no apareixerà a iTunes.

Els controladors deixen de funcionar per una varietat de raons, i és un problema comú en les PC per iPhone i altres dispositius.

Solució de Problemes de el Controlador de Dispositiu del teu iPhone

En un PC, el primer que has de fer és obrir el Administrador de dispositius . Trobareu l'Administrador de dispositius en el Panell de control, però la forma més senzilla de trobar-ho és fer clic a la barra de cerca del teu ordinador i escriure 'Administrador de dispositius'.

Després d'obrir l'Administrador de dispositius, busca els controladors de USB (bus sèrie universal) i fes clic al icona de el triangle petit que es troba a la dreta. S'obrirà un menú desplegable i hauries de veure el controlador USB de el dispositiu mòbil d'Apple en la llista aquí. Controladors de bus sèrie universal a l

Nota: Si el teu producte està connectat i apareix en El meu ordinador o El meu Equip , Però no veus el controlador aquí, no et preocupi - aquest tema el tractaré més endavant.

Com Arreglar el Controlador USB de l'Dispositiu Mòbil d'Apple en un PC

Si veus el controlador USB de el dispositiu mòbil d'Apple però el teu iPhone no es connecta a iTunes, és probable que el controlador hagi de actualitzar o reparar-se. Fes clic amb el botó dret al controlador USB de el dispositiu mòbil d'Apple i apareixeran tres opcions: Actualització del programari de l'controlador ..., desactivar i Desinstal .

Habilita el controlador si pots

Si veus una opció per habilitar , hahabilitar , Segueix llegint.

Desinstal·la i Torneu a instal·lar el Controlador

Vaig descobrir que desinstal·lar i reinstal·lar el controlador és la forma més fàcil de resoldre els problemes de el controlador. El controlador només apareixerà si el teu iPhone està connectat al teu ordinador , Així que assegura't que el teu iPhone estigui connectat abans de cercar aquest controlador.

Fes clic a Desinstal i Windows eliminarà el controlador de la llista de controladors USB. A continuació, desconnecta el teu iPhone i torna a connectar-lo. Quan facis això, el teu ordinador reconeixerà automàticament el teu iPhone i reinstal·larà una versió actualitzada de l'controlador.

el meu botó de bloqueig està bloquejat

Un controlador desactualitzat és una raó molt comú per la qual un iPhone no es connecta a iTunes, de manera que això hauria de solucionar el problema. Obre iTunes i busca la icona d'iPhone per veure si el teu iPhone està connectat. Assegura't de mirar el teu iPhone i fes clic a 'Confiar' per assegurar-te que aparegui.

Per què necessites seleccionar 'Confiar' al teu iPhone

És molt important que tocs confiar al teu iPhone, o no es comunicarà amb el teu ordinador. En aquest punt, si el teu iPhone apareix a iTunes, estàs llest! Si el teu iPhone encara no apareix, segueix llegint.

Trieu l'Opció 'Actualitzar Programari de Controlador ...' si pots

si tries Actualització del programari de l'controlador ... després de fer clic amb el botó dret al controlador USB de el dispositiu mòbil d'Apple , Veuràs dues opcions: Cercar automàticament el programari de l'controlador i Cercar en el meu ordinador el programari de l'controlador .

Fes clic a Cercar automàticament el programari de l'controlador i Windows buscarà a Internet per trobar una versió actualitzada de l'controlador. Si el teu ordinador no està connectat a Internet, hauràs de fer clic a Cercar en el meu ordinador el programari de el controlador - Et mostraré com fer-ho en la secció a continuació anomenada Com solucionar problemes a l'actualitzar el controlador i què fer si Falta el controlador .

Si No Veus el Controlador (falta a l'Administrador de dispositius)

Hi ha dues raons per les quals el controlador USB de el dispositiu mòbil d'Apple no es mostra a l'Administrador de dispositius:

  1. El teu iPhone no està connectat a l'ordinador. Obre la carpeta El meu ordinador o El meu Equip en el teu ordinador, i si veus el teu iPhone allà, passa a la següent opció.
  2. El controlador no apareix ni es reinstal·la automàticament al teu ordinador. Si vas eliminar el controlador de la teva computadora i no apareix quan tornes a connectar el teu iPhone, aquí et vam mostrar com solucionar-ho:

Quan el controlador no apareix, busca una opció anomenada Dispositius portàtils a l'Administrador de dispositius . Fes clic al icona de triangle petit a la dreta dispositius portàtils i hauries de veure el iPhone d'Apple a la llista. Aquesta és una altra manera de verificar que el teu iPhone estigui connectat al teu ordinador.

Dispositius portàtils Apple iPhone Administrador de dispositius de Windows

Com Solucionar Problemes a l'Actualitzar el Controlador i Què Fer si Falta el Controlador

A partir d'aquest moment, la solució és exactament la mateixa per als problemes a l'actualitzar el controlador i els controladors que falten a l'Administrador de dispositius.

el meu iPad està atrapat a la pantalla de la poma
  • Si falta el controlador per complet, fes clic amb el botó dret a IPhone d'Apple en Dispositius portàtils. Selecciona Cercar programari de controlador en el meu ordinador i apareixerà una finestra en la pantalla.
  • Si estàs actualitzant el teu controlador, fes clic al icona de triangle diminut a la dreta dels controladors USB , Fes clic a Actualitzar programari de controlador ... i després fes clic a Cerca programari de controlador en el meu ordinador .

Com Cerca el Controlador USB de l'Dispositiu Mòbil d'Apple

Primer, hauràs situar la carpeta on està emmagatzemat el controlador al teu ordinador. Això significarà navegar a el següent directori (o carpeta) a la finestra:

C: Program CommonFiles Apple Suport per a dispositius mòbils Controladors

No et preocupis - sóc aquí per ajudar-lo amb aquest procés.

Trobar el Controlador Correcte en el teu Ordinador

A l'pressionar 'Cerca controlador en el meu ordinador' s'obrirà una finestra emergent. Després de seleccionar 'Examinar', busca a la llista fins que trobis la teva unitat C. Aquesta pot ser la primera opció en Aquesta PC o Aquest Equip.

Si la carpeta Aquesta PC o Aquest Equip no està oberta, fes clic al Icona de Aquesta Pc o Aquest Equip per obrir la carpeta i buscar la Unitat C. Veuràs alguna cosa com OS (C o simplement C :. De qualsevol manera, fes clic a la unitat C.

Desplaça't cap avall fins a trobar Arxius de programa i fes clic a la carpeta ' Arxius de Programa '. A continuació, desplaça't cap avall fins Fitxers comuns i torna a fer clic - Et aquestes acostumant, oi?

Cerca la carpeta poma i fes clic a aquesta carpeta. Desplaça't cap avall novament i busca Suport per a dispositius mòbils i el endevinar: fes clic en aquesta carpeta. Últim pas: fes clic a la carpeta anomenada controladors per seleccionar-la. i després fes clic a acceptar .

aplicacions que no s’actualitzen a l’iPad

Heu seleccionat la carpeta correcta per actualitzar el controlador USB de el dispositiu mòbil d'Apple o trobar un controlador que falta. Ara, fes clic a següent a la finestra i després veuràs un missatge que indica que el controlador s'ha instal·lat correctament o que el controlador ara està actualitzat.

Si l'iPhone encara no apareix, Reinicia

En aquest punt, el controlador està instal·lat correctament al teu ordinador. Si el teu iPhone encara no apareix a iTunes, et recomano que reinicieu el teu ordinador i el teu iPhone a el mateix temps. Desconnecta el teu iPhone d'teu ordinador, apaga-i torneu a engegar després reinicia el teu ordinador. Després que el teu ordinador es torni a encendre, torneu a connectar el teu iPhone al teu ordinador i obre iTunes per veure si el problema s'ha resolt.

Últim esforç: desinstal·lar i reinstal·lar iTunes

si encara no pots connectar el teu iPhone a iTunes al teu PC, necessitem desinstal·lar iTunes del tot i després reinstal·lar l'última versió d'iTunes en el teu ordinador . pots descarregar l'última versió d'iTunes des del lloc web d'Apple. Quan iTunes acabi d'instal·lar-se en el teu ordinador, és una bona idea reiniciar el teu PC abans de continuar amb el procés .

Com es Soluciona el Problema l'Re-instal·lació d'iTunes?

Quan reinstales iTunes, s'instal·larà un petit programa que s'executa en el fons del teu ordinador anomenat Assistència per a dispositius mòbils d’Apple . Aquest programa és molt important perquè executa el controlador i la interfície que permet que el seu iPhone es connecti a iTunes . Desinstal lar i reinstal iTunes és la millor manera de solucionar problemes amb el suport de dispositius mòbils d'Apple.

Reconstruint la teva biblioteca d'iTunes després de reinstal·lar iTunes

Si desinstal·leu iTunes, no perdràs cap dels teus arxius de música o pel·lícules, però és possible que hagis de reconstruir la teva biblioteca d'iTunes. No et preocupis, Apple té un excel·lent article de suport anomenat Si no veus la teva biblioteca completa després d'actualitzar iTunes al teu Mac o PC que et guiarà a través de el procés.

com fer una carta per a un jutge d'inmigracion

En aquest punt, el problema estarà resolt - passa a la fin de l'article per acabar i deixa un comentari sobre quin pas va funcionar per a tu.

molt més simple de solucionar el problema en un PC amb Windows. Abans de fer qualsevol altra cosa, hem d'assegurar que el teu Mac s'adoni que el teu iPhone està connectat al teu ordinador.

Com Comprovar si el teu Mac Reconeix teu iPhone

Primer, fes clic a Apple a la cantonada superior esquerra de la pantalla per obrir el menú Apple i selecciona Sobre aquesta Mac .

A continuació, fes clic a Informe de sistema ... per obrir l'aplicació Informació de el sistema.

Fes clic a USB a l'esquerra i busqui iPhone .

Solució de problemes d'iTunes / iPhone a Mac

Si el teu iPhone apareix en Informe de el sistema però no apareix a iTunes, miri el pas 3 a continuació. Si el teu iPhone no està a la llista, comença amb el pas 1.

  1. Prova amb un port USB diferent al teu Mac.
  2. Prova amb un cable Lightning diferent.
  3. Desactiva el programari de seguretat de tercers. (El programari de seguretat de vegades pot ser massa agressiu i evitar que els teus propis dispositius USB es connectin al teu Mac).
  4. Restableix la carpeta de bloqueig a iTunes. Consulta aquest article de suport sobre com restablir la carpeta Lockdown al teu Mac per aprendre exactament com fer-ho.

El teu iPhone torna a aparèixer a iTunes!

Gran treball! En aquest moment, el teu iPhone ha tornat a aparèixer en iTunes. ¡Aposto a que mai vas pensar que estaries tan feliç de veure aquest petit icona d'iPhone a iTunes novament! Arreglar les raons per les quals un iPhone no es connecta a iTunes no sempre és fàcil i et mereixes un copet a l'esquena. Ara pots tornar a sincronitzar i fer còpies de seguretat del teu iPhone, en cas que necessitis restaurar en el futur. Dejame saber quina solució va funcionar per a tu en la secció de comentaris a continuació.