El timbre de l'iPhone no funciona? Aquí teniu la veritable solució.

Iphone Ringer Not WorkingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Si estàs constantment en moviment o estàs molt ocupat durant tot el dia, saps la importància que té escoltar textos i trucades quan arribin. Tanmateix, tot i que heu comprovat de nou per assegurar-vos que el timbre està activat, encara falten trucades. En aquest article, Us explicaré què heu de fer quan el timbre de l’iPhone no funciona.En primer lloc, comproveu els conceptes bàsics

Tot i que pot semblar una obvietat, comproveu que l’interruptor de timbre / silenci del lateral de l’iPhone estigui cap a la pantalla. Si s’empeny cap a la part posterior, l’iPhone queda en silenci. Estireu-lo cap endavant per fer que soni.Un cop estigueu segur que està configurat per sonar, assegureu-vos que el volum estigui elevat. Podeu fer-ho a Configuració o mitjançant els botons de volum del lateral de l'iPhone.Si voleu utilitzar els botons de volum per ajustar el volum, assegureu-vos que la barra de volum que apareix a la pantalla hi digui Ringer quan els premeu. Si diu Volum , aneu a Configuració per ajustar el volum del timbre.

 1. Anar a Configuració .
 2. Toqueu Sons i Hàptics .
 3. Assegura't ' Canvia amb els botons 'Està activat.
 4. Podeu utilitzar la barra de volum de la pantalla per ajustar el volum del timbre o els botons de volum ara.

Desactiveu No molesteu

Si el to de trucada està activat, però l'opció No molestar també està activada, no rebreu notificacions de trucades ni de missatges de text. La manera més senzilla de saber si el vostre iPhone està en mode No molesteu és cercant la lluna a l'extrem superior dret de la pantalla.Si teniu un iPhone X o una versió posterior, sabreu veure la icona de la lluna quan obriu el Centre de control.

Per desactivar No molestar, obriu Configuració i toqueu No molestar. Si l'interruptor està activat com a l'anterior, l'opció No molestar està activada. Podeu tocar l’interruptor per apagar-lo.

També podeu desactivar No molestar al Centre de control tocant la icona de la lluna. Sabreu que No molestar està activat quan la icona s’il·lumina al Centre de control.

Desconnecteu del Bluetooth

És possible que el vostre iPhone estigui connectat a un dispositiu Bluetooth i que les vostres trucades i missatges de text sonin allà. Per desconnectar-lo, feu el següent:

 1. Anar a Configuració .
 2. Aixeta Bluetooth .
 3. Comproveu si esteu connectat a algun dispositiu.
 4. Si ho és, toqueu el blau i a la seva dreta.
 5. Aixeta Desconnecta .

Restableix tots els paràmetres

Si cap de les opcions anteriors no us funciona, provem de restablir tots els paràmetres. Això restablirà els valors predeterminats de fàbrica de l'aplicació Configuració, que sovint poden solucionar un problema de programari més profund. Per fer-ho, seguiu aquestes instruccions:

 1. Anar a Configuració .
 2. Aixeta General .
 3. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Restableix .
 4. Aixeta Restableix tots els paràmetres .

Opcions de reparació d'iPhone

Si fins i tot això no funciona, és possible que tingueu un problema més gran a les mans. Consulteu el nostre article sobre Què fer si l'altaveu de l'iPhone deixa de funcionar? o bé com solucionar un iPhone bloquejat en mode auriculars .

Si és greu, és possible que l’hagueu de portar a Apple per reparar-lo. Podeu concertar una cita al més proper Apple Genius Bar . Una altra gran opció de reparació d’iPhone és Pols , una empresa que us enviarà un tècnic certificat directament.

Si teniu un iPhone més antic amb un altaveu trencat, us recomanem que vulgueu actualitzar-lo. Els iPhones més nous tenen altaveus estèreo increïbles. Consulteu el Eina de comparació UpPhone per comparar els darrers telèfons!

Em pots sentir ara?

Amb sort, ara que heu arribat al final d’aquest article, el timbre de l’iPhone tornarà a funcionar. No tornareu a faltar cap altra trucada o missatge de text important. Si teniu cap pregunta addicional, no dubteu a deixar-los als comentaris següents.