L'altaveu de l'iPad no funciona? Aquí teniu la veritable solució.

Ipad Speaker Not WorkingProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Els altaveus de l'iPad han deixat de funcionar i no sabeu per què. Esteu intentant escoltar música o veure el vostre programa de televisió preferit, però no hi ha soroll per l’altaveu. En aquest article, ho faré expliqueu per què l’altaveu de l’iPad no funciona i mostreu-vos com solucionar definitivament el problema !què significa 808 en nombres d’àngels

Gireu el volum fins a dalt

Abans d’anar més lluny, assegureu-vos que el volum de l’iPad estigui a la pujada. És possible que vós o algú altre acabeu de silenciar el vostre iPad.Al lateral de l’iPad, veureu dos botons llargs i prims. Aquests són els botons de volum i els podeu utilitzar per augmentar o baixar el volum a l’iPad. Manteniu premut el botó per augmentar el volum (el superior). Quan ho feu, apareixerà un quadre emergent de volum a la pantalla que indica que el volum s'ha apujat completament.Si voleu augmentar també el volum del timbre, aneu Configuració -> Sons i activeu l'interruptor situat al costat de Canvia amb els botons .El so es reprodueix en algun altre lloc?

Pot semblar una tonteria al principi, però és un pas molt important. Com es podria reproduir el so en un altre lloc?

l'iPhone 7 no diu servei

És possible que el vostre iPad estigui connectat a un dispositiu Bluetooth (auriculars, altaveus, cotxe) o un dispositiu AirPlay (Apple TV) i el so s’estigui reproduint allà en lloc dels altaveus del vostre iPad.

Per comprovar d'on es reprodueix el so, obriu el Centre de control de l'iPad prement dues vegades el botó d'inici o lliscant cap amunt des de la part inferior de la pantalla amb quatre dits. A continuació, premeu i mantingueu premut (toqueu amb força) el quadre de la interfície d'àudio.

A continuació, toqueu la icona d'àudio AirPlay: sembla un triangle amb tres mitges circumferències a sobre.

Si diu 'Auriculars' o el nom d'un dels vostres dispositius Bluetooth, l'àudio es reprodueix en un altre lloc. Desconnecteu-vos d'aquest altre dispositiu i, a continuació, proveu de reproduir àudio des de l'altaveu de l'iPad.

Si diu 'iPad' en lloc de 'Auriculars' o el nom d'un dels vostres dispositius Bluetooth, l'àudio no es reproduirà des d'un altre lloc. No us preocupeu, encara hi ha uns quants passos més que podem fer.

Assegureu-vos que el vostre iPad no està enganxat al mode Auriculars

També és possible que el vostre iPad estigui bloquejat en mode auriculars, de manera que l’àudio no es reprodueix a través dels altaveus.

què significa si somies amb tornados

'Però no tinc auriculars connectats al meu iPad!' exclames.

És cert: el problema és que el vostre iPad pensa els auriculars estan endollats. Això passa de tant en tant quan s’enganxen pelusses, brutícia, líquids o altres residus a la presa dels auriculars.

Podeu comprovar ràpidament si el vostre iPad està enganxat als auriculars prement de nou els botons de volum. Si la finestra emergent que apareix diu 'Auriculars' en lloc de 'Volum' o 'Efectes de so', l'iPad està en mode d'auriculars. Consulteu el nostre altre article per saber què heu de fer quan es troba el vostre iPad bloquejat en mode auriculars .

com arreglar línies verticals a l'iPhone 5

mode auriculars ipad

Poseu el vostre iPad en mode DFU

El nostre últim pas de resolució de problemes de programari és posar el vostre iPad en mode DFU i restaurar-lo. DFU significa dispositiu firmware actualització. El firmware és la part del codi del vostre iPad que controla el maquinari. Quan un component físic del vostre iPad no funciona correctament, una restauració de DFU solucionarà el problema si està relacionat amb el programari.

Mireu el nostre vídeo de YouTube per aprendre com posar un iPad en mode DFU . Mentre hi sigueu, no oblideu subscriure-us al nostre canal. Carregem regularment vídeos que us ajudaran a treure el màxim profit del vostre iPhone i iPad.

Repareu l’altaveu

Si els altaveus de l'iPad encara no funcionen després de la restauració de DFU, probablement els haureu de reparar. Porteu el vostre iPad a l'Apple Store més proper i demaneu a algú del Genius Bar un cop d'ull. Només cal que ho assegureu marcar una cita primer!

També recomanem que es digui l'empresa de reparació a demanda Pols . Us enviaran un tècnic que solucionarà els altaveus de l’iPad in situ.

Torneu a parlar de termes amb el vostre iPad

Heu solucionat el problema dels altaveus de l'iPad i l'àudio torna a reproduir-se. Assegureu-vos de compartir aquest article a les xarxes socials perquè els vostres amics i familiars sàpiguen què fer quan l’altaveu de l’iPad no funciona. Deixeu qualsevol altra pregunta que tingueu a continuació a la secció de comentaris.

Gràcies per llegir,
David L.