Per què la bateria del meu iPhone mor tan de pressa? Aquí teniu la veritable solució.

Why Does My Iphone Battery Die FastProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

T’ho explicaré exactament per què la bateria de l'iPhone s'esgota tan ràpidament i exactament com solucionar-ho . Us explicaré com podeu aconseguir-ho bateria més llarga fora del vostre iPhone sense renunciar a la funcionalitat. Confia la meva paraula:La gran majoria dels problemes de bateria de l'iPhone estan relacionats amb el programari.

En cobrirem una sèrie solucions provades de la bateria de l'iPhone que vaig aprendre de l'experiència de primera mà amb centenars d'iPhones mentre treballava per a Apple. Aquí teniu un exemple:El vostre iPhone fa un seguiment i enregistra la vostra ubicació a qualsevol lloc. Que utilitza molt de durada de la bateria.

Fa uns anys (i després que molta gent es queixés), Apple va incloure una nova secció de Configuració anomenada Bateria . Mostra informació útil, però no us ajudarà arreglar qualsevol cosa. He tornat a escriure aquest article per millorar la durada de la bateria d’IOS 13 i, si preneu aquests suggeriments, Prometo que la vida de la bateria millorarà , tant si teniu un iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 7, iPhone 8 o iPhone X.Recentment he creat un fitxer Vídeo de YouTube per seguir les solucions de la bateria de l'iPhone, explico en aquest article. Tant si preferiu llegir o veure, trobareu la mateixa informació fantàstica als vídeos de YouTube que llegireu en aquest article.

noms romàntics per trucar a la teva xicota

El nostre primer consell és veritablement un gegant adormit i hi ha una raó per la qual és el número 1: la solució de Push Mail pot fer-ho tremend diferència en la durada de la bateria del vostre iPhone.

El Reial Motius per als quals la bateria de l'iPhone, l'iPad o l'iPod mor tan ràpidament

1. Push Mail

Quan el vostre correu està configurat a empènyer , vol dir que el vostre iPhone manté una connexió constant amb el vostre servidor de correu electrònic perquè el servidor pugui instantàniament empènyer el correu al vostre iPhone tan aviat com arribi. Sona bé, no? Mal.Un geni líder d'Apple m'ho va explicar així: Quan el vostre iPhone està configurat per empènyer, sempre li pregunta al servidor: 'Hi ha correu? Hi ha correu? Hi ha correu? ”, I aquest flux de dades fa que la bateria s’esgoti molt ràpidament. Els servidors d’intercanvi són els pitjors infractors absoluts, però tothom es pot beneficiar de canviar aquesta configuració.

Com es corregeix Push Mail

Per solucionar aquest problema, canviarem el vostre iPhone empènyer a buscar. Estalvieu molta vida de la bateria dient al vostre iPhone que comprovi si hi ha correus nous cada 15 minuts en lloc de tot el temps. El vostre iPhone sempre comprovarà si hi ha correus nous sempre que obriu l'aplicació Mail.

 1. Anar a Configuració -> Comptes i contrasenyes -> Obtén dades noves .
 2. Tanca Premeu a la cima.
 3. Desplaceu-vos fins a la part inferior i trieu Cada 15 minuts sota Recupera .
 4. Toqueu cada compte de correu electrònic i, si és possible, canvieu-lo a Recupera .

La majoria de la gent coincideix que esperar uns minuts perquè arribi un correu electrònic val la pena millorar significativament la durada de la bateria del vostre iPhone.

A part, si heu tingut problemes per sincronitzar contactes o calendaris entre el vostre iPhone, Mac i altres dispositius, consulteu el meu altre article anomenat Per què falten alguns dels meus contactes del meu iPhone, iPad o iPod? Aquí teniu la veritable solució.

Els serveis d’ubicació formen part del que fa que l’iPhone sigui un dispositiu tan fantàstic, així que m’agradaria tenir clar: No us recomano que desactiveu completament els serveis d'ubicació.

Us mostraré els serveis ocults que us gasten la bateria constantment i estic disposat a apostar que ni tan sols heu sentit a parlar de la majoria. Crec que és important per a vostè per triar quins programes i serveis poden accedir a la vostra ubicació, sobretot tenint en compte bateria important i problemes de privadesa personal que vénen amb el vostre iPhone, just fora de la caixa.

Com arreglar els serveis d'ubicació

 1. Anar a Configuració -> Privadesa -> Serveis d'ubicació .
 2. Aixeta Comparteix la meva ubicació . Si voleu poder compartir la vostra ubicació amb la vostra família i amics a l'aplicació Missatges, deixeu-ho activat, però ves amb compte: Si algú volia fer-vos un seguiment, així ho faria.
 3. Desplaceu-vos fins a la part inferior i toqueu Serveis del sistema . Aclarim immediatament una idea errònia comuna: La majoria d’aquests paràmetres es refereixen a l’enviament de dades a Apple per a màrqueting i investigació. Quan els apaguem, el vostre iPhone continuarà funcionant tal com ha estat sempre.
  • Tanca tot a la pàgina excepte Emergency SOS , Troba el meu iPhone (perquè pugueu localitzar-lo si es perd) i Calibració i distància del moviment (si voleu utilitzar l'iPhone com a podòmetre; en cas contrari, desactiveu-lo també). El vostre iPhone funcionarà exactament com abans. La brúixola continuarà funcionant i us connectareu a les torres de telefonia mòbil; és simplement que Apple no rebrà dades sobre el vostre comportament.
  • Aixeta Ubicacions significatives . Sabíeu que el vostre iPhone us ha seguit a tot arreu vas? Us podeu imaginar l’excés de tensió que això genera a la bateria. Us recomano que apagueu Ubicacions significatives . Aixeta per tornar al menú principal de serveis del sistema.
  • Apagueu tots els interruptors que hi ha a sota Millora del producte . Aquests només envien informació per ajudar Apple a millorar els seus productes i no fer que el vostre iPhone funcioni de manera més eficient.
  • Desplaceu-vos fins a la part inferior i activeu-lo Icona de la barra d’estat . D’aquesta manera, sabreu que s’utilitza la vostra ubicació quan aparegui una fletxa al costat de la bateria. Si aquesta fletxa està encesa, probablement hi hagi alguna cosa malament. Aixeta per tornar al menú principal de Serveis d’Ubicació.
 4. Desactiveu els serveis d'ubicació per a aplicacions que no necessiten saber on sou.
  • Què cal saber: Si veieu una fletxa porpra al costat d’una aplicació, fa servir la vostra ubicació ara. Una fletxa gris significa que ha utilitzat la vostra ubicació durant les darreres 24 hores i una fletxa de color violeta indica que utilitza un geofence (més informació sobre les tanques geogràfiques més endavant).
  • Presteu atenció a les aplicacions que tinguin fletxes de color porpra o gris. Cal que aquestes aplicacions coneguin la vostra ubicació per funcionar? Si ho fan, està absolutament bé: deixeu-los tranquils. Si no ho fan, toqueu el nom de l'aplicació i trieu Mai per evitar que l'aplicació esgoti la bateria innecessàriament.

Una paraula sobre geoesgrima

A geofence és un perímetre virtual al voltant d'una ubicació. Ús de les aplicacions geoferma per enviar-vos alertes quan arribeu a una destinació o en sortiu. És una bona idea, però perquè el geofencing funcioni, el vostre iPhone ha d’utilitzar el GPS constantment per preguntar-vos: “On sóc? On sóc? On sóc?'

No recomano utilitzar aplicacions que facin servir geofencing o alertes basades en la ubicació a causa del nombre de casos que he vist en què la gent no podia passar un dia complet sense haver de carregar el seu iPhone, i la geofencing va ser el motiu.

3. No envieu iPhone Analytics (diagnòstic i dades d’ús)

Aquí en teniu un de ràpid: dirigiu-vos a Configuració -> Privadesa , desplaceu-vos fins a la part inferior i obriu Analítica . Desactiveu el commutador que hi ha al costat de Comparteix iPhone Analytics i Comparteix iCloud Analytics per evitar que el teu iPhone enviï automàticament dades a Apple sobre com utilitzes el teu iPhone.

4. Tanqueu les vostres aplicacions

Un cop cada dos dies, és una bona idea tancar les vostres aplicacions. En un món perfecte, mai no hauríeu de fer això i la majoria dels empleats d’Apple mai no diran que ho haureu de fer. Però el món dels iPhones sí que ho és no perfecte: si fos així, no llegiria aquest article.

Les aplicacions no es tanquen quan torno a la pantalla d'inici?

No, no ho fan. Se suposa que han d’entrar en un suspès mode i mantingueu-vos carregats a la memòria de manera que, quan els torneu a obrir, agafeu el lloc on ho vau deixar. No vivim a iPhone Utopia: és cert que les aplicacions tenen errors.

Quan hi ha una aplicació, es produeixen molts problemes d’esgotament de la bateria suposat tancar, però no. En lloc d'això, l'aplicació es bloqueja en segon pla i la bateria de l'iPhone s'esgota sense que ni tan sols ho sàpiga.

no es pot fer trucades a l'iPhone

Una aplicació fallida també pot fer que el vostre iPhone s’escalfi. Si això us passa, consulteu el meu article anomenat Per què el meu iPhone s’escalfa? per saber per què i solucionar-ho definitivament.

Com es poden tancar les aplicacions

Feu doble clic al botó d'inici i veureu l'iPhone commutador d'aplicacions . El commutador d'aplicacions us permet veure totes les aplicacions que s'emmagatzemen a la memòria del vostre iPhone. Per navegar per la llista, fes lliscar el dit cap a l'esquerra o la dreta. Aposto a que us sorprendrà quantes aplicacions estan obertes!

Per tancar una aplicació, utilitzeu el dit per lliscar cap amunt sobre l'aplicació i feu-la sortir de la part superior de la pantalla. Ara ja ho has fet realment ha tancat l'aplicació i no pot esgotar la bateria en segon pla. Tancar les vostres aplicacions mai suprimeix dades o provoca efectes secundaris negatius: només us pot ajudar a millorar la durada de la bateria.


Com puc saber si les aplicacions s’han estavellat al meu iPhone? Tot sembla bé!

Si voleu proves, aneu a Configuració -> Privadesa -> Analítica -> Dades d'Analytics . No ho és necessàriament una cosa dolenta si es mostra una aplicació aquí, però si veieu moltes entrades per a la mateixa aplicació o per a qualsevol de les aplicacions que apareixen a la llista LatestCrash , és possible que tingueu un problema amb aquesta aplicació.

La controvèrsia de tancament d'aplicacions

Recentment he vist articles que diuen que tancar les vostres aplicacions és realment perjudicial a la durada de la bateria de l'iPhone. El meu article es deia El tancament d’aplicacions per a iPhone és una mala idea? No, i heus aquí per què. explica les dues cares de la història i per què tancar realment les vostres aplicacions és una bona idea quan es mira el panorama general.

5. Notificacions: utilitzeu només les que necessiteu

Notificacions: està bé o no ho permeteu?

Tots hem vist la pregunta abans quan obrim una aplicació per primera vegada: ' Aplicació M'agradaria enviar-vos notificacions automàtiques ', i nosaltres escollim D'acord o bé No ho permetis . Poques persones se n’adonen que important és precís a quines aplicacions dius que està bé.

Quan permeteu que una aplicació us enviï notificacions automàtiques, doneu permís a aquesta aplicació per continuar funcionant en segon pla, de manera que si passa alguna cosa que us interessi (com rebre un missatge de text o que el vostre equip favorit guanyi un joc), aquesta aplicació us pot enviar una alerta per fer-vos-ho saber.

Les notificacions són bones, però sí fer drenar la durada de la bateria. Hem de rebre notificacions quan rebem missatges de text, però és important per a nosaltres per triar quines altres aplicacions poden enviar-nos notificacions.

Configuració -> Notificacions

com solucionar no es pot connectar a la botiga d'aplicacions

Com es corregeixen les notificacions

Anar a Configuració -> Notificacions i veureu una llista de totes les vostres aplicacions. Sota el nom de cada aplicació, veureu qualsevol de les dues Desactivat o el tipus de notificacions que us pot enviar l'aplicació: Insígnies, sons o pancartes . Ignoreu les aplicacions que diuen Desactivat i fes un cop d'ull a la llista. Quan vagis, fes-te aquesta pregunta: 'Necessito rebre alertes d'aquesta aplicació quan no estigui oberta?'

Si la resposta és afirmativa, deixeu-ho tot tal com està. Està molt bé permetre que algunes aplicacions us notifiquin. Si la resposta és no, és una bona idea desactivar les notificacions d’aquesta aplicació.

Per desactivar les notificacions, toqueu el nom de l'aplicació i desactiveu l'interruptor que hi ha al costat Permet les notificacions . Aquí hi ha altres opcions, però no afecten la durada de la bateria del vostre iPhone. Només importa si les notificacions estan desactivades o activades.


6. Desactiveu els ginys que no utilitzeu

Els ginys són petites 'mini-aplicacions' que s'executen contínuament en el fons de l'iPhone per oferir-vos fàcil accés a la informació actualitzada de les vostres aplicacions preferides. Amb el temps, estalvieu una gran quantitat de durada de la bateria si desactiveu els ginys que no utilitzeu. Si no els feu servir mai, està bé desactivar-los tots.

Per accedir als vostres ginys, toqueu el botó Inici per anar a la pantalla d’inici de l’iPhone i llisqueu d'esquerra a dreta fins que arribeu als ginys. A continuació, desplaceu-vos cap avall i toqueu la circular Edita botó. Aquí veureu una llista dels ginys que podeu afegir o eliminar al vostre iPhone. Per eliminar un giny, toqueu el botó vermell menys a l'esquerra.

7. Apagueu el telèfon un cop per setmana (de la manera correcta)

És un consell senzill però important: apagar i tornar a engegar l’iPhone un cop a la setmana pot resoldre els problemes de vida de la bateria que s’acumulen amb el temps. Apple no us ho diria mai, perquè a iPhone Utopia no ho faria.

Al món real, apagar l’iPhone pot ajudar a resoldre problemes relacionats amb aplicacions que s’han bloquejat o altres problemes més tècnics que es poden produir quan cap l’ordinador ha estat encès durant molt de temps.

Una advertència: No mantingueu premut el botó d’engegada i el botó d’inici alhora per apagar l’iPhone. Això s'anomena 'restabliment complet' i només s'ha d'utilitzar quan sigui absolutament necessari. És semblant a apagar un ordinador de sobretaula traient l’endoll de la paret.

Com apagar el vostre iPhone ( Dret Camí)

Per apagar l'iPhone, manteniu premut el botó d'engegada fins que aparegui 'lliscar per apagar'. Feu lliscar la icona d’energia circular per la pantalla amb el dit i espereu que l’iPhone s’apagui. És normal que el procés trigui uns quants segons. A continuació, torneu a engegar l'iPhone mantenint premut el botó d'engegada fins que aparegui el logotip d'Apple.

8. Actualització de l'aplicació de fons

Actualització de l'aplicació en segon pla

Algunes aplicacions del vostre iPhone poden utilitzar la vostra connexió Wi-Fi o de dades mòbils per baixar contingut nou fins i tot quan no les feu servir. Podeu estalviar una quantitat important de durada de la bateria (i part del vostre pla de dades) si limiteu el nombre d'aplicacions que poden utilitzar aquesta funció que Apple anomena Actualització d'aplicacions en segon pla.

Com es corregeix l'actualització de l'aplicació en segon pla

Anar a Configuració -> General -> Actualització d'aplicacions en segon pla . A la part superior, veureu un commutador que desactiva completament l'actualització d'aplicacions en segon pla. No us recomano que ho feu, perquè l'actualització de l'aplicació en segon pla llauna ser bo per a algunes aplicacions. Si sou com jo, podreu desactivar gairebé totes les aplicacions de la llista.

A mesura que navegueu per cada aplicació, feu-vos aquesta pregunta: 'Vull que aquesta aplicació pugui baixar informació nova fins i tot quan ho estigui? no l'utilitzeu? ' Si la resposta és afirmativa, deixeu activada l'actualització d'aplicacions en segon pla. Si no, apagueu-lo i estalvieu més bateria cada vegada que ho feu.

9. Mantingui el seu iPhone fresc

Segons Apple, l'iPhone, l'iPad i l'iPod estan dissenyats per funcionar de 32 a 95 graus Fahrenheit (de 0 a 35 graus centígrads). El que no sempre us diuen és que exposeu el vostre iPhone a temperatures superiors als 95 graus Fahrenheit pot danyar permanentment la bateria.

Si fa un dia calorós i aneu a passejar, no us preocupeu; estareu bé. El que estem parlant aquí és exposició prolongada a calor extrem. Moral de la història: igual que el vostre gos, no deixeu l’iPhone en un cotxe calent. (Però si hagués de triar, salva el gos).

El clima fred pot danyar la bateria del meu iPhone?

Les baixes temperatures no afectaran la bateria de l'iPhone, però sí fa succeeix: com més fred faci, més ràpidament baixarà el nivell de la bateria. Si la temperatura és prou baixa, és possible que l’iPhone deixi de funcionar completament, però quan s’escalfi de nou, el nivell de l’iPhone i la bateria haurien de tornar a la normalitat.

10. Assegureu-vos que el bloqueig automàtic està activat

Una manera ràpida d'evitar que la bateria de l'iPhone s'esgoti és assegurar-vos que el bloqueig automàtic està activat. Obriu l'aplicació Configuració i toqueu Pantalla i brillantor -> Bloqueig automàtic . A continuació, seleccioneu qualsevol altra opció que no sigui Mai. Aquesta és la quantitat de temps que podeu deixar engegat l'iPhone abans que la pantalla s'apagui i passi al mode de repòs.

11. Desactiveu els efectes visuals innecessaris

Els iPhones són bonics, des del maquinari fins al programari. Entenem la idea bàsica de fabricar components de maquinari, però què permet al programari mostrar imatges tan boniques? Dins del vostre iPhone, una petita peça de maquinari integrada a la placa lògica anomenada unitat de processament de gràfics (o GPU) proporciona al vostre iPhone la possibilitat de mostrar els seus bells efectes visuals.

com arreglar l'iPhone caigut a l'aigua

El problema de les GPU és que sempre han tingut gana de poder. Com més atractius siguin els efectes visuals, més ràpidament mor la bateria. En reduir la pressió sobre la GPU del vostre iPhone, podem augmentar significativament la vida de la bateria. Des que es va llançar iOS 12, podeu fer tot el que solia recomanar en alguns consells diferents canviant un paràmetre en un lloc que probablement no us semblaria mirar.

Anar a Configuració -> Accessibilitat -> Moviment -> Redueix el moviment i toqueu l'interruptor per activar-lo.

A part de l’efecte de fons de pantalla de paral·laxi a la pantalla d’inici, probablement no se n’adonarà cap diferències i estalviareu una durada important de la bateria.

12. Activeu la càrrega optimitzada de la bateria

La càrrega optimitzada de la bateria permet al vostre iPhone conèixer els hàbits de càrrega per reduir l’envelliment de la bateria. Us recomanem que activeu aquesta configuració perquè pugueu treure el màxim profit de la bateria de l'iPhone durant un període de temps més llarg.

Obriu Configuració i toqueu Bateria -> Estat de la bateria . A continuació, activeu l'interruptor situat al costat d'Optimize Battery Charging (Optimitzar la càrrega de la bateria).

13. Restaurar i restaurar DFU des de l'iCloud, no de l'iTunes

En aquest moment, heu esperat un o dos dies i la durada de la bateria encara no ha millorat. És hora de restaurar l’iPhone . Nosaltres recomenem fent una restauració de DFU . Un cop finalitzada la restauració, si és possible, us recomanem que la restaureu des d'una còpia de seguretat d'iCloud.

Deixeu-ho clar: sí, heu d’utilitzar iTunes per restaurar l’iPhone, ja que no hi ha cap altra manera. Estem parlant de la manera de tornar a posar les vostres dades al vostre iPhone després s'ha restaurat a la configuració de fàbrica.

Algunes persones es confonen exactament Quan és segur desconnectar l’iPhone de l’ordinador. Tan bon punt vegeu la pantalla 'Hola' al vostre iPhone o 'Configureu el vostre iPhone' a iTunes, és absolutament segur desconnectar-lo.

A continuació, utilitzeu els menús del telèfon per connectar-vos a Wi-Fi i restaurar-los des de la vostra còpia de seguretat d'iCloud. Si heu tingut problemes per fer còpies de seguretat a iCloud i sobretot si us heu quedat sense emmagatzematge, consulteu el meu article que tracta com solucionar la còpia de seguretat d'iCloud.

Les còpies de seguretat d’iCloud i iTunes no són essencialment iguals?

Sí, còpies de seguretat d’iCloud i còpies de seguretat d’iTunes fer contenen essencialment el mateix contingut. El motiu pel qual recomano utilitzar iCloud és que elimina completament l’ordinador i qualsevol problema que pugui tenir.

No està gens malament. Afegireu el vostre compte d’iCloud i altres comptes de correu electrònic a l’iPhone mentre el configureu. Els vostres contactes, calendaris, notes, recordatoris i adreces d'interès sovint s'emmagatzemen en aquests comptes, de manera que tota aquesta informació hauria de tornar-se de seguida.

per què la meva càmera és negra?

Que tu voluntat El que heu de fer és tornar a descarregar les vostres aplicacions, tornar a configurar el Wi-Fi i altres paràmetres i tornar a transferir les fotos i la música al vostre iPhone. No ho és això molta feina, però es necessita una mica de temps per recuperar-ho tot com t'agrada.

Per restaurar la configuració de fàbrica del vostre iPhone, obriu Configuració -> General -> Restableix -> Esborra tot el contingut i la configuració . Introduïu la vostra contrasenya i toqueu Esborra l'iPhone per confirmar la vostra decisió.

15. És possible que tingueu un problema de maquinari (però potser no sigui la bateria)

Al principi d’aquest article, esmentava que la gran majoria de problemes relacionats amb la durada de la bateria de l’iPhone provenen del programari, i això és absolutament cert. Hi ha alguns casos en què hi ha un problema de maquinari llauna causen problemes, però en gairebé tots els casos el problema no és amb la bateria.

Les gotes i vessaments poden causar danys als components interns que intervenen en carregar o mantenir la càrrega al vostre iPhone. La bateria en si està dissenyada per ser força resistent, perquè si es punxés podria explotar literalment.

La prova de bateria d’Apple Store

Quan porteu l’iPhone a una botiga d’Apple per ser revisat, els tècnics d’Apple realitzen un diagnòstic ràpid que revela una bona quantitat d’informació sobre la salut general del vostre iPhone. Un d’aquests diagnòstics és la prova de la bateria i la superació o l’error. Durant tot el meu temps a Apple, crec que vaig veure un total de dos iPhones amb bateries que no van passar aquesta prova, i vaig veure molt d’iPhones.

Si el vostre iPhone supera la prova de bateria i hi ha un 99% de probabilitats, Apple ho farà no substituïu la bateria encara que tingueu garantia. Si encara no heu fet els passos que he descrit en aquest article, us enviaran a casa per fer-los. Si tu tenir fet el que he suggerit, podeu dir: 'Ja ho vaig provar i no va funcionar'.

Si realment voleu canviar la bateria

Si ho estàs segur Us recomanem que tingueu un problema de bateria i que cerqueu un servei de substitució de bateria menys costós que Apple Pols , un servei de reparació que us arribarà a casa o a l'oficina i substituirà la bateria mentre espereu, en tan sols 30 minuts.

En conclusió

Desitjo sincerament que us hagi agradat llegir i aprendre d’aquest article. Escriure-la ha estat un treball d’amor i agraeixo a cada persona que la llegeixi i la transmeti als seus amics. Si ho desitgeu, deixeu un comentari a continuació: m’agradaria tenir notícies vostres.

Tot el millor,
David Payette