iPhone no fa trucades? Aquí teniu Per què i la solució!

Iphone Not Making CallsProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

El vostre iPhone no farà trucades i no sabeu per què. Independentment del número o del contacte que vulgueu trucar, no passa res. En aquest article t’explicaré què fer quan el vostre iPhone no realitza trucades !roda giratòria a l'iPhone 6

Per què el meu iPhone no fa trucades?

Abans d’explorar la nostra guia de resolució de problemes, voldria aclarir algunes idees errònies sobre per què alguns telèfons iPhone no fan trucades telefòniques. Molta gent pensa immediatament que el seu iPhone està trencat quan no fa trucades telefòniques.Tot i això, en realitat és del vostre iPhone programari , no el seu maquinari, inicia una trucada telefònica. Fins i tot una petita fallada de programari us podria evitar trucar a la vostra família i amics. Els primers passos de la nostra guia de resolució de problemes us ajudaran a diagnosticar i solucionar possibles problemes de programari que experimenta el vostre iPhone.El vostre iPhone diu 'Sense servei'?

Tampoc no podem descartar la possibilitat d’un problema amb el servei de telefonia mòbil. Feu un cop d'ull a la part superior esquerra de la pantalla de l'iPhone. Es diu 'Sense servei'?

Si el vostre iPhone diu 'Sense servei', probablement aquest és el motiu pel qual no pot fer trucades. Consulteu el nostre altre article per obtenir informació sobre com fer-ho solucioneu el problema 'Sense servei' al vostre iPhone .

Si el vostre iPhone té servei i no realitza trucades telefòniques, seguiu la llista de passos de resolució de problemes a continuació.Reinicieu l'iPhone

En primer lloc, descartem un problema de programari molt reduït en reiniciar l'iPhone. Si apagueu l'iPhone, els seus programes s'apagaran de manera natural i tornen a començar quan torneu a engegar l'iPhone.

El procés per reiniciar l'iPhone depèn del model que tingueu:

  • iPhone 8 i models anteriors : Manteniu premut el botó d'engegada fins que vegeu llisqueu fins a apagar-lo apareixerà a la pantalla. Feu lliscar la icona d’alimentació d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone. Espereu uns segons i, a continuació, manteniu premut el botó d’engegada per tornar a engegar l’iPhone.
  • iPhone X i models posteriors : Mantingueu premuts simultàniament qualsevol dels dos botons de volum i lateral fins que llisqueu fins a apagar-lo apareix a la pantalla. A continuació, llisqueu la icona d’alimentació d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone. Per tornar a engegar l'iPhone, manteniu premut el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple.

llisqueu per apagar l

Cerqueu una actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil

Apple i el vostre operador de telefonia mòbil de vegades deixen de funcionar actualitzacions de la configuració de l’operador . Aquestes actualitzacions generalment milloren la capacitat del vostre iPhone per connectar-se i mantenir-se connectat a la xarxa mòbil del vostre operador.

La majoria de les vegades, sabreu que hi ha disponible una actualització de la configuració de l’operador perquè apareixerà una finestra emergent al vostre iPhone Actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil .

Actualització de la configuració de l

També podeu comprovar manualment si hi ha actualitzacions de la configuració de l’operador si aneu a Configuració -> General -> Quant a . Normalment apareixerà una finestra emergent en un termini de deu segons si hi ha disponible una nova actualització de la configuració de l'operador de telefonia mòbil.

Actualitzeu el vostre iPhone

Després de comprovar si hi ha una actualització de la configuració de l'operador, aneu a Configuració -> General -> Actualització de programari per veure si hi ha disponible una nova actualització d'iOS. Apple publica regularment aquestes actualitzacions per millorar el rendiment del vostre iPhone, corregir errors i llançar noves funcions.

Aixeta Baixeu-lo i instal·leu-lo si hi ha disponible una nova actualització de programari. Assegureu-vos de consultar el nostre altre article si en teniu problemes en actualitzar l'iPhone !

actualitza l

Diagnostic d'un problema de targeta SIM

La targeta SIM és la petita tecnologia que connecta el vostre iPhone a la xarxa del vostre operador sense fil. Si la targeta SIM s'ha desconnectat o s'ha malmès, és possible que l'iPhone no pugui connectar-se a la xarxa del vostre operador, cosa que us impediria fer trucades telefòniques a l'iPhone. Consulteu el nostre altre article per aprendre com solucionar problemes de targeta SIM !

Restableix la configuració de xarxa

Si restabliu la configuració de xarxa del vostre iPhone, es restauraran tots els paràmetres de la configuració de fàbrica del mòbil, Wi-Fi, Bluetooth i VPN. En restablir aquests paràmetres als valors predeterminats de fàbrica, és possible que puguem solucionar un problema de programari esborrant-lo completament del vostre iPhone.

Perdrà les contrasenyes Wi-Fi, els dispositius Bluetooth i les configuracions VPN desades quan restableixi la configuració de xarxa del seu iPhone. Haureu de tornar a configurar aquesta configuració un cop finalitzada la restauració.

Per restablir la configuració de xarxa del vostre iPhone, aneu a Configuració -> General -> Restableix i toqueu Restableix la configuració de xarxa . A continuació, toqueu Restableix la configuració de xarxa quan aparegui l'alerta de confirmació a la pantalla. L'iPhone es restablirà i es tornarà a engegar un cop s'hagi acabat.

restableix i restableix la configuració de xarxa iphone

DFU Restaura el teu iPhone

El darrer pas que podem fer per descartar completament un problema de programari és la restauració de DFU. Una restauració de DFU esborra tot el codi del vostre iPhone i restaura els valors predeterminats de fàbrica. Us recomanem encaridament desant una còpia de seguretat del vostre iPhone abans de posar-lo en mode DFU. Consulteu el nostre altre article quan estigueu a punt posa el teu iPhone en mode DFU i restaurar.

Poseu-vos en contacte amb el vostre operador sense fils

És hora de posar-se en contacte amb l’operador de telefonia mòbil si l’iPhone encara no fa trucades telefòniques. Fins i tot si el vostre senyal té bon aspecte, pot haver-hi un problema amb el pla de telefonia mòbil.

Us recomanem que us poseu en contacte amb el vostre operador sense fils abans que Apple. Si aneu a una Apple Store i els dieu que el vostre iPhone no fa trucades, probablement us diran que primer parleu amb el vostre operador sense fil.

A continuació, es mostren els números de telèfon d’atenció al client dels quatre principals operadors sense fils:

grillo a casa bona sort
  • AT&T : 1- (800) -331-0500
  • Sprint : 1- (888) -211-4727
  • T-Mobile : 1- (800) -866-2453
  • Verizon : 1- (800) -922-0204

Si el vostre operador no apareix a la llista anterior, una cerca ràpida a Google del número d’atenció al client us hauria de dirigir en la direcció correcta.

Visiteu l'Apple Store

Si heu contactat amb el vostre operador sense fils i no us poden ajudar, el vostre proper viatge hauria de ser a l’Apple Store. Programa una cita i que un tècnic d’Apple o Genius faci una ullada al vostre iPhone. En casos excepcionals, un iPhone pot deixar de fer trucades a causa de danys en una de les seves antenes.

Mantingueu el telèfon.

El vostre iPhone torna a fer trucades i podeu tornar a contactar amb les persones importants de la vostra vida. La propera vegada que el vostre iPhone no faci trucades, sabreu com solucionar el problema. Deixeu a continuació qualsevol altra pregunta o comentari que tingueu sobre el vostre iPhone.

Gràcies per llegir,
David L.