L'altaveu de l'oïda de l'iPhone no funciona? Aquí teniu la solució.

Iphone Ear Speaker Not Working

Teniu problemes per sentir la veu del vostre millor amic a l’altre extrem del vostre iPhone? L’altaveu de l’oïda de l’iPhone no funciona? En aquest article, ho faré expliqueu com podeu arreglar l’altaveu de l’orella de l’iPhone quan simplement no cooperarà !Augmenteu el volum quan feu una trucada telefònica

Abans de provar qualsevol altra cosa, us recomano augmentar el volum quan feu una trucada. Tingueu en compte que haureu d’ajustar el volum durant la trucada perquè aquests paràmetres són independents de la resta de paràmetres de volum del vostre iPhone.per què no puc connectar el meu iPhone a l'App Store?

Traieu la funda i netegeu tots els altaveus i els micròfons

Si l’ajust del volum no funciona, intenteu treure la funda i netejar tots els altaveus i els micròfons. Preneu-vos un moment per pensar quanta partícula de brutícia i pols recull el vostre iPhone cada dia. Si no heu netejat l’iPhone una estona, probablement hagi tardat.Assegureu-vos de netejar cada altaveu i micròfon amb cura. Hi ha un micròfon a l’auricular, un a la part inferior al costat del port de càrrega i un a la part posterior de l’iPhone, prop de l’objectiu de la càmera. Un raspall antiestàtic o un raspall de dents nou és la millor eina per fer la feina. I recorda ser amable!

Desactiveu la cancel·lació del soroll del telèfon

Tot i que la cancel·lació del soroll telefònic és una característica intel·ligent, de vegades fa més mal que bé. Tot i que se suposa que cancel·la el soroll de fons, de vegades pot fer sonar les trucades una mica feixugues.

per què no puc deixar un xat de grup en imessage?

Per desactivar la cancel·lació del soroll del telèfon, seguiu aquests passos:  1. Obert Configuració .
  2. Aixeta Accessibilitat .
  3. Aixeta Audio / Visual .
  4. Tanca Cancel·lació de soroll telefònic .

Restableix tots els paràmetres

Alguns problemes de programari poden ser difícils de localitzar. És per això que us recomanem que restableixi tots els paràmetres de l’iPhone. Això restablirà els valors predeterminats de fàbrica a l'aplicació Configuració de l'iPhone.

Haureu de tornar a configurar el fons de pantalla, tornar a introduir les contrasenyes Wi-Fi, tornar a connectar els dispositius Bluetooth i molt més. És un preu petit a pagar perquè el vostre iPhone torni a funcionar amb normalitat.

Per restablir tots els paràmetres, obriu Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix tots els paràmetres .

Comparació de les opcions de reparació

Si l’altaveu de l’orella de l’iPhone encara no funciona, és hora d’explorar algunes opcions de reparació. L'Apple Store sempre està disposat i pot ajudar-vos amb les vostres necessitats de l'iPhone. Si teniu AppleCare +, Apple Store hauria de ser el vostre primer viatge. Només cal que ho assegureu marcar una cita primer !

També es pot comptar amb Pols , una empresa de manteniment personalitzada que se centra en la tecnologia. Qualsevol empresa segur que solucionarà el problema amb el vostre iPhone.

Consulteu l'eina de comparació d'UpPhone

Si falla tota la resta, pot ser que arribi el moment d’aconseguir un telèfon nou. Si aquest és el cas, consulteu el fitxer Eina de comparació UpPhone per ajudar a la cerca. Aquesta eina de comparació fa que la compra d’un telèfon sigui senzilla i indolora.

què significa quan somies amb la mort d'un amic?

T'escolto ara!

L’altaveu de l’orella de l’iPhone funciona i ara pot tornar a trucar. La propera vegada que l’altaveu de l’orella de l’iPhone no funcioni, sabreu què fer. Tens alguna altra pregunta? Comenta a continuació!