Com puc desactivar els efectes de missatges al meu iPhone? Aquí teniu la solució.

How Do I Turn Off Messages Effects My Iphone

Ja n’hi ha prou: al principi eren bonics, però els efectes de l’aplicació Missatges de l’iPhone us posen nerviosos i és hora d’apagar-los. En aquest article t’explicaré com desactivar els efectes a l'aplicació Missatges de l'iPhone, l'iPad i l'iPod de manera que podeu tornar als missatges de text com sempre.Abans de buscar 'Desactiva els efectes d'iMessage' a Configuració, permeteu-me estalviar-me els problemes, ja que no hi és. Probablement, Apple inclourà aquesta característica en una futura actualització després que hi hagi prou persones que es queixin, però, de moment, l'única manera de desactivar els efectes a l'aplicació Missatges és activant una configuració d'Accessibilitat.Com puc desactivar els efectes de missatges al meu iPhone, iPad o iPod?

  1. Obert Configuració .
  2. Toqueu Accessibilitat .
  3. Toqueu Moviment .
  4. Toqueu Reduir el moviment.
  5. Toqueu el botó interruptor al costat dret de Reduir el moviment per activar-lo i desactivar els efectes d'iMessage a l'aplicació Missatges de l'iPhone, l'iPad o l'iPod.

Efectes de missatges d'iPhone: desactivat.

Activar Reduce Motion no és una solució perfecta perquè no només desactiva els efectes a l'aplicació Missatges de l'iPhone, sinó que també desactiva les animacions menys molestes. El punt final de l’activació de Reduce Motion és que estalvia la vida de la bateria i és una part de la meva sèrie com estalviar vida de la bateria de l'iPhone .

Si no esteu contents de no poder desactivar els efectes d'iMessage Configuració -> Missatges al vostre iPhone, podeu compartir les vostres opinions amb Apple