Com puc canviar la mida de la lletra en un iPhone? La solució fàcil!

How Do I Change Font Size An IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

T’és difícil llegir text al teu iPhone i vols canviar la mida de la lletra. Hi ha dues maneres de canviar la mida del text en un iPhone: a l'aplicació Configuració o al Centre de control si el vostre iPhone utilitza iOS 11. En aquest article, us mostraré com canviar la mida de la lletra en un iPhone, tant a l'aplicació Configuració com al Centre de control perquè pugueu trobar la mida de text perfecta per al vostre iPhone.Com canviar la mida de la lletra en un iPhone a l'aplicació Configuració

 1. Obriu el fitxer Configuració aplicació al vostre iPhone.
 2. Aixeta Accessibilitat .
 3. Aixeta Pantalla i mida del text .
 4. Aixeta Text més gran .
 5. Arrossegueu el control lliscant que hi ha a la part inferior per canviar la mida de la lletra al vostre iPhone.
 6. Si voleu opcions de mida de text encara més grans, activeu el control lliscant que hi ha al costat Mides d’accessibilitat més grans .

Nota: les mides de tipus de lletra d’accessibilitat més gran només funcionaran en aplicacions que admetin Dynamic Type, una característica que permet als desenvolupadors d’aplicacions dissenyar aplicacions que s’ajusten a tipus de lletra de diverses mides.

com solucionar la cerca a l'iPhone 6

Com canviar la mida de la lletra en un iPhone des del centre de control

Apple va integrar la possibilitat de personalitzar el Centre de control del vostre iPhone amb la versió d’iOS 11. Una de les funcions que podeu afegir al Centre de control és Mida del text , que us permet canviar de manera ràpida i senzilla la mida de la lletra al vostre iPhone.

iPhone 7 rodeta giratòria congelada

Si no esteu segur de si el vostre iPhone utilitza iOS 11, obriu l'aplicació Configuració i toqueu General -> Quant a . Mireu a la part dreta de Versió per trobar quina versió d'iOS heu instal·lat (ignoreu el número entre parèntesis a la dreta). Si el número és 11 o superior, podeu personalitzar el Centre de control de l'iPhone.Com afegir mida de text al centre de control

 1. Obriu el fitxer Configuració aplicació al vostre iPhone.
 2. Aixeta control Center .
 3. Aixeta Personalitzeu els controls per obrir el menú de personalització.
 4. Desplaceu-vos cap avall i toqueu el botó més verd situat a l'esquerra de Mida del text per afegir-lo al Centre de control.

Com canviar la mida del text en un iPhone des del centre de control

 1. Per obrir el Centre de control, feu servir el dit per lliscar cap amunt des de sota de la pantalla de l'iPhone.
 2. Mantén premut el botó Mida del text control fins que aparegui el control lliscant Mida del text vertical a la pantalla del vostre iPhone.
 3. Per canviar la mida del tipus de lletra al vostre iPhone, arrossegueu el control lliscant cap amunt o cap avall. Com més amunt arrossegueu el control lliscant, més gran serà el text del vostre iPhone.

Com fer que la font sigui en negreta al vostre iPhone

A més d’augmentar la mida del tipus de lletra al vostre iPhone, podeu fer que el text en negreta. El text en negreta és més gruixut que el text estàndard, de manera que és més fàcil llegir-lo.

Obriu Configuració i toqueu Accessibilitat -> Pantalla i mida del text . Activeu l'interruptor situat al costat de Text en negreta.

per què el meu telèfon passa directament al correu de veu?

Aquesta font és massa petita. Aquest tipus de lletra és massa gran. Aquesta font és Només Dret!

Heu canviat amb èxit la mida de la lletra del vostre iPhone i us és més fàcil llegir-hi text. Us animem a compartir suggeriments a les xarxes socials perquè els vostres amics i familiars puguin trobar la mida de text perfecta per als seus iPhone. Gràcies per llegir i no dubteu a fer-nos una pregunta o un comentari a continuació.

Tot el millor,
David L.