Skype no funciona a l'iPhone? Aquí teniu la solució.

Skype Not Working Iphone

Esteu intentant trucar a algú, però Skype no funcionarà al vostre iPhone. No podeu fer trucades, fer xats de vídeo ni enviar missatges a cap dels vostres amics. En aquest article, explicaré per què Skype no funciona al vostre iPhone i us mostra com solucionar el problema !

Assegureu-vos que Skype té accés a la càmera i al micròfon

Skype no funcionarà en un iPhone tret que doneu permís a l’aplicació per accedir a la càmera per als xats de vídeo i el micròfon perquè pugueu parlar amb la persona que esteu Skyping.Cap a Configuració -> Privadesa -> Micròfon i assegureu-vos que el commutador situat al costat de Skype estigui activat.

la pantalla de l'iPhone només es va tornar negra

A continuació, vaja Configuració -> Privadesa -> Càmera i assegureu-vos que el commutador situat al costat de Skype estigui activat.

El micròfon i la càmera del vostre iPhone ara tenen accés a Skype. Si encara no funciona, passeu al següent pas.Comproveu els servidors d’Skype

De vegades, Skype es bloqueja i el fa inutilitzable per a tothom. Comprovar Estat de Skype per assegurar-me que tot sigui normal. Si el lloc web diu Servei normal , Skype funciona correctament.

skype statys servei normal

Tanca i torna a obrir Skype

És possible que Skype s’hagi estavellat i hagi deixat de funcionar. Tancar i tornar a obrir Skype és una manera ràpida de solucionar un bloqueig d'aplicacions.

En un iPhone 8 o versions anteriors, premeu dues vegades el botó Inici per obrir el commutador d'aplicacions. A continuació, llisqueu Skype cap amunt i cap amunt de la part superior de la pantalla.

En un iPhone X o versions posteriors, llisqueu cap amunt des de la part inferior fins al centre de la pantalla per obrir el commutador d'aplicacions. Feu lliscar el dit Skype cap amunt i fora de la part superior de la pantalla per tancar-lo.

Cerqueu una actualització de Skype

És possible que executeu una versió obsoleta de Skype, que pot causar problemes. Sempre és una bona idea actualitzar les vostres aplicacions quan sigui possible, ja que aquestes actualitzacions poden corregir errors.

Dirigiu-vos a l'App Store i toqueu la icona del compte a l'extrem superior dret de la pantalla. Desplaceu-vos cap avall per veure si hi ha disponible una actualització de Skype. Si és així, toqueu Actualització al costat de Skype.

Reinicieu l'iPhone

Reiniciar l'iPhone és una solució ràpida per a diversos problemes menors de programari. Els programes i les aplicacions que s’executen a l’iPhone s’aturaran de forma natural i tornaran a començar de nou, si el torneu a encendre.

Mantén premut el botó d’engegada (iPhone 8 i versions posteriors) o mantén premut simultàniament el botó lateral i el botó de volum (iPhone X o versions posteriors). Deixeu anar els botons quan aparegui el control lliscant d'alimentació a la pantalla. Feu lliscar la icona d’alimentació d’esquerra a dreta per apagar l’iPhone.

l'iPhone no trucarà

Comproveu la vostra connexió a dades Wi-Fi i mòbils

Necessiteu una connexió a Internet per utilitzar Skype. Obriu Configuració per assegurar-vos que esteu connectat a dades Wi-Fi o mòbils.

Si feu servir Wi-Fi, toqueu Wi-Fi i assegureu-vos que hi hagi una marca de selecció al costat del nom de la vostra xarxa Wi-Fi.

Si feu servir dades mòbils, toqueu Cel·lular i assegureu-vos que el commutador situat al costat de Dades del mòbil està activat.

Podeu saber ràpidament si el vostre iPhone no està connectat a Internet obrint Safari i intentant carregar una pàgina web. Si la pàgina web no es carrega, el vostre iPhone no està connectat a Internet.

Consulteu els nostres altres articles si el vostre L'iPhone no es connectarà a la Wi-Fi o bé dades del mòbil .

Suprimiu i torneu a instal·lar Skype al vostre iPhone

Quan una aplicació falla regularment, és una bona idea suprimir-la i tornar-la a instal·lar. És possible que un o més fitxers de l'aplicació s'hagin malmès. La supressió i la reinstal·lació de l’aplicació donaran un començament completament nou.

el meu iPhone no carregarà més

Mantén premuda la icona de Skype fins que aparegui el menú. Aixeta Suprimeix l'aplicació i, a continuació, toqueu Suprimeix per desinstal·lar Skype.

suprimir skype a l

Aneu a l'App Store i cerqueu Skype. Toqueu la icona del núvol per tornar a instal·lar Skype a l'iPhone.

Restableix tots els paràmetres

Restablir tots els paràmetres de l'iPhone restableix els valors predeterminats de fàbrica a Configuració. Això vol dir que haureu de tornar a introduir les vostres contrasenyes Wi-Fi, restablir el fons de pantalla de l'iPhone, tornar a connectar els vostres dispositius Bluetooth, etc.

Realment, només us recomanem que feu aquest pas si teniu altres problemes de programari amb el vostre iPhone . La majoria de les vegades, els problemes d’aplicacions aïllats estan relacionats amb la pròpia aplicació i restablir tots els paràmetres no solucionarà el problema.

Obriu Configuració i toqueu General -> Restableix -> Restableix tots els paràmetres . Aixeta Restableix tots els paràmetres quan aparegui l'alerta de confirmació a la pantalla. És possible que hagueu d’introduir la vostra contrasenya.

L'iPhone s'apagarà, realitzarà el restabliment i es tornarà a engegar.

per què la bateria es mor tan ràpidament?

Skype torna a funcionar.

Heu solucionat el problema i Skype torna a funcionar. És frustrant quan Skype no funciona a l’iPhone, però ara ja sabeu què fer en cas que torni a passar. Tens alguna altra pregunta sobre Skype? Deixeu-los a la secció de comentaris a continuació.