Significat de ploma a la Bíblia: amor i proteccióFeather Meaning Bible Love

Significat de ploma a la Bíblia: amor i protecció

Ploma que significa a la Bíblia?

Heu trobat plomes mentre camineu? Si és així, el àngels transmeteu missatges a la vostra vida. No us quedeu sense saber què us volen dir. Aquí expliquem què volen dir les plomes dels àngels.

Els àngels us portaran plomes per demostrar-vos que no esteu sols . Els experts diuen que estan directament relacionats amb el pensament i l’oració perquè provenen d’éssers de llum.

En moltes cultures les plomes representen la Divinitat . Els egipcis els van associar amb el deessa de la veritat , a la Bíblia representen amor i protecció . Mentre que els maies, els asteques i els indígenes els relacionen amb la saviesa.

La veritat és que, tot i que els àngels tenen ales per volar, plomes significa la capacitat de dur a terme la voluntat divina.

Scott Cunningham , en el seu Només cal que pareu atenció i que tingueu més consciència del moment present per sintonitzar el significat específic que té per a vosaltres la ploma d’àngel en aquell moment.

La popularitat de la ploma blanca

Les plomes tenen clarament una forta connexió amb els regnes espirituals. Llavors, per què la popularitat de la ploma blanca?

Té sentit que les plomes blanques siguin les més conegudes, ja que el blanc és un símbol comú per a la puresa, que coincideix molt amb el significat dels àngels.

Alguns dels significats més habituals a l’hora de trobar una ploma blanca són:

El blanc també és un símbol de fe i protecció i, quan trobeu plomes blanques en llocs peculiars, el missatge és especialment significatiu.

11 colors de plomes d’àngel i què significa quan les trobes

Hi ha molta informació sobre les plomes blanques, però en realitat els àngels utilitzaran plomes de totes les formes, colors i mides per cridar la vostra atenció.

Aquí teniu un breu repàs a alguns dels significats addicionals que poden tenir certes plomes de colors.

Plomes roses

Trobar una ploma rosa és un recordatori de l’amor incondicional dels teus àngels i un recordatori de la infinita inspiració disponible quan t’estimes.

Plomes vermelles

Trobar plomes vermelles significa energia vital, energia, vitalitat física, estabilitat, força, passió i coratge.

Plomes de taronja

Trobar un bolígraf taronja comporta un missatge de creativitat, escoltar la seva veu interior i mantenir-se positiu per atraure l’èxit.

Plomes grogues

Trobar plomes grogues és sovint un recordatori per estar alegre, present, alerta i centrar-se en allò que voleu magnetitzar aquestes benediccions a la vostra vida.

Plomes verdes

Les plomes verdes signifiquen abundància i diners, una oportunitat fèrtil, a més de benestar vibrant, salut i amor.

Plomes blaves

Les plomes blaves proporcionen una energia calmant i pacífica i estan connectades a la comunicació, la consciència i, sovint, són un recordatori per escoltar-les.

Plomes grises

Les plomes grises són una crida a tornar a la pau interior per crear-la fora. El gris també és neutre i pot indicar que la resposta a la vostra pregunta no és un simple sí / no o que tot és blanc / negre.

Plomes marrons

Les plomes marrons signifiquen terra, vida a casa i estabilitat. Hi ha una energia de respecte, positivitat fonamentada i equilibri entre allò físic i allò espiritual.

Plomes negres

Trobar plomes negres és un recordatori de la protecció dels vostres àngels i un senyal que la saviesa espiritual i la màgia són accessibles a l’interior.

Plomes amb porpra

Les plomes amb porpra porten missatges d’espiritualitat profunda, transmutació de la negativitat, així com l’obertura de la visió psíquica i espiritual.

Significat de ploma en blanc i negre

Trobar plomes amb una combinació de blanc i negre és sovint un signe que aviat es desenvoluparan canvis importants (o que ja s’estan produint) a la vostra vida. Confieu que se us dóna suport i que els canvis que es produeixen estan en consonància amb el vostre bé suprem i donaran pas a una major curació, creixement espiritual i alineació amb la vostra màxima veritat.

Les plomes blanques i negres també signifiquen neutralitat divina. En lloc de quedar atrapats en la dualitat i jutjar les coses per bones o dolentes, permeteu allò que simplement haureu de ser.

Visualment, les plomes amb blanc i negre ens recorden l’equilibri entre llum i foscor i ens obliguen a integrar aspectes de les ombres per convertir-nos en éssers complets i unificats.

Les plomes en blanc i negre també representen una connexió, un sentiment d’unió i recorden que els àngels us estimen i us donen suport a mesura que passeu per canvis importants a la vostra vida.

Troba el missatge real de les plomes

Tot això és una visió general del que pot significar trobar plomes de colors. Trobareu el significat més profund del missatge angèlic en estar atent i mirant cap a dins.

El millor de trobar plomes és que els àngels els alinearan al vostre camí en el moment adequat per oferir-vos validació o pistes sobre la resposta a una pregunta que heu fet o us animaran a seguir el camí correcte.

Per aquesta raó, no us preocupeu massa pel significat específic , simplement obriu. Si hi ha alguna cosa específica que els àngels vulguin que conegueu, apareixerà. L’avantatge dels missatges dels àngels és que són repetitius fins que no els enteneu, de manera que, si el trobeu a faltar la primera vegada, us enviaran el missatge d’una altra manera.

Demaneu als vostres àngels que us ajudin a trobar el significat de la ploma. Confieu en el que sentiu i en el primer que us vingui al cap. Segurament, aquest serà el significat real de trobar un bolígraf al vostre pas.

Cerqueu plomes a terra ... Les heu de recollir?

En cap cas cal aixecar un bolígraf per reconèixer el missatge, la guia i la presència angelical que recorda.

Trobar plomes en si mateix és una benedicció i un senyal que els vostres àngels estan amb vosaltres.

Utilitzeu el moment que trobeu un bolígraf com a recordatori per tornar a estar present i agraïu als àngels la seva presència i ajuda a la vostra vida.

Personalment, mai no agafo els molts bolígrafs que apareixen al meu camí ... Tot i que els fotografio sovint!

COM SABER SI HE TROBAT ÀNGELS PLOMES?

És molt fàcil de reconèixer quan es troba un bolígraf que prové d’un àngel perquè el teu cervell el reconeixerà automàticament i et vindran al cap els problemes o la felicitat que travessa la teva vida.

Els àngels respondran a les nostres peticions sempre que el que demanem sigui positiu, no perjudiqui ningú ni interfereixi amb el nostre pla diví.

Estan preparats per ajudar-nos a resoldre grans problemes i per apropar-nos al nostre Ser Superior, al nostre Ser Espiritual o Real.

[Citi]

Continguts