Hi ha línies a la pantalla del meu iPhone! Aquí està la solució!

Hay L Neas En La Pantalla De Mi IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

el meu Mac no reconeixerà el meu iPhone

Estàs veient línies a la pantalla del teu iPhone i no estàs segur de per què. Aquest problema generalment ocorre quan el cable LCD del teu iPhone es desconnecta de la placa mare o base, però també podria ser un problema de programari. En aquest article, t'explicaré per què hi ha línies a la pantalla del teu iPhone i et mostraré com solucionar el problema efectivament .Apaga i Encén el teu iPhone

Primer, intentem descartar un petit problema de programari. Apagar i tornar a encendre el teu iPhone permetrà que tots els teus programes s'apaguin normalment, el que podria solucionar el problema que fa que apareguin línies a la pantalla del teu iPhone.Si tens un model d'iPhone 8 o anterior, mantingues premut el botó d'encesa fins que aparegui a la pantalla lliscar per apagar . En un iPhone X o model més recent, pressiona i manté pressionats simultàniament el botó de volum i el botó lateral fins que aparegui el lliscant per apagar .Fes lliscar la icona d'encesa blanc i vermell d'esquerra a dreta per apagar teu iPhone. Espera uns segons, després mantingues premut el botó d'encesa (iPhone 8 i versions anteriors) o el botó lateral (iPhone X i posteriors) fins que aparegui el logotip d'Apple al centre de la pantalla.

En alguns casos, les línies a la pantalla del teu iPhone seran tan obstructives que no podrà veure res a la pantalla. Si les línies a la pantalla del teu iPhone estan obstruint completament la teva vista, pots apagar-a través d'un reinici. Un reinici apaga i encén abruptament teu iPhone.quant costa un implant dental en estats units

La forma de reiniciar el maquinari d'un iPhone depèn de l'iPhone que tinguis:

  • iPhone 6s i models anteriors : Pressiona i manté pressionats simultàniament el botó Inici i el botó d'encesa fins que vegis el logotip d'Apple parpellejar a la pantalla.
  • iPhone 7 i iPhone 7 Plus : Mantingues pressionat el botó per baixar el volum i el botó d'encesa simultàniament fins que aparegui el logotip d'Apple al centre de la pantalla.
  • iPhone 8 i models més nous : Pressiona i deixa anar ràpidament el botó per pujar el volum, després el botó per baixar el volum, després pressiona i mantingues premut el botó lateral. Quan aparegui el logotip d'Apple a la pantalla, deixa anar el botó lateral.

Poden passar entre 25 i 30 segons abans que aparegui el logotip d'Apple, així que es pacient i no et rendeixis!

l'iPhone no acceptarà la contrasenya wifi

Fes una còpia de seguretat del teu iPhone

Et recomanem fer una còpia de seguretat del teu iPhone el més aviat possible si encara hi ha línies a la pantalla. Aquesta pot ser la teva última oportunitat per fer una còpia de seguretat si el teu iPhone està greument danyat o pateix danys per líquids.

Fer una còpia de seguretat del teu iPhone guarda una còpia de tota la informació que conté. Això inclou les teves fotos, contactes, vídeos i més!

Podeu fer servir iTunes o iCloud per fer una còpia de seguretat del teu iPhone. Necessitaràs un cable Lightning i un ordinador amb iTunes per fer una còpia de seguretat del teu iPhone a iTunes . Si vols fer una còpia de seguretat del teu iPhone a iCloud , No necessites un cable o un ordinador, però necessitaràs prou espai d'emmagatzematge d'iCloud per guardar la còpia de seguretat.

Posa el teu iPhone en mode DFU

La restauració d'Actualització de firmware al dispositiu (DFU) és el tipus més profund de restauració d'iPhone i és l'últim pas que podem prendre per descartar un problema de programari. Aquest tipus de restauració esborra i torna a carregar tot el codi al teu iPhone, restablint als seus valors per defecte de fàbrica.

recomanem encaridament guardar una còpia de seguretat de la informació al teu iPhone abans de posar-lo en mode DFU. Mira la nostra guia pas a pas quan estiguis a punt per posar el teu iPhone en mode DFU !

Opcions de reparació de pantalla

La majoria de les vegades, les línies a la pantalla del teu iPhone són el resultat d'un problema de maquinari. Pot ocórrer quan se't cau teu iPhone sobre una superfície dura o si la teva iPhone s'exposa a líquids. Les línies verticals a la pantalla del teu iPhone solen ser un indicador que el cable LCD ja no està connectat a la placa mare.

Fes una cita en el teu Botiga Apple propera per reunir-te amb un tècnic, especialment si el teu iPhone està cobert per un Pla de Protecció AppleCare +. També et recomanem Pols , Una companyia de reparació a demanat que enviés a un tècnic certificat directament a la teva llar o oficina. 'Estan allà per ajudar-te a solucionar el problema de les línies verticals en el teu iPhone en seixanta minuts!

bateria de l'iPhone 5s que s'esgota ràpidament

No més línies!

Espero que aquest article t'hagi ajudat a reparar el teu iPhone o a trobar una opció de reparació que t'ajudi a reemplaçar la pantalla el més aviat possible. Ara que saps per què hi ha línies a la pantalla del teu iPhone, ¡assegura't de compartir aquest article en les xarxes socials amb familiars i amics! Deixa qualsevol altra pregunta que tinguis per a nosaltres en la secció de comentaris a continuació.