El meu iPhone no deixarà de vibrar. Aquí teniu la veritable solució.

My Iphone Won T Stop Vibrating

El vostre iPhone continua vibrant i no sabeu per què. De vegades vibrarà a l’atzar sense cap motiu. En aquest article t’explicaré què fer quan el vostre iPhone no deixi de vibrar .

Reinicieu l'iPhone

El primer que cal fer quan l’iPhone no deixi de vibrar és apagar-lo i tornar-lo a engegar. Reiniciar l'iPhone és una solució habitual per a problemes menors de programari.Si teniu un iPhone 8 o anterior, manteniu premut el botó d’engegada fins que aparegui a la pantalla “slide to power off”. Si teniu algun iPhone X, manteniu premut el botó lateral i el botó de volum. Feu lliscar la icona d'alimentació d'esquerra a dreta a través de 'llisca per apagar' per apagar l'iPhone.

Espereu uns 30 segons per assegurar-vos que l'iPhone s'ha apagat completament i, a continuació, manteniu premut el botó d'engegada (iPhone 8 o anterior) o el botó lateral (iPhone X) per tornar-lo a engegar.

El vostre iPhone està congelat i vibra?

Si el vostre iPhone no deixarà de vibrar i està congelat, haureu de restablir l'iPhone en lloc de desactivar-lo de la manera habitual. Un restabliment complet obliga l’iPhone a apagar-se i tornar-se a engegar ràpidament, cosa que pot solucionar problemes menors de programari, com ara quan l’iPhone es bloqueja.

Per restablir un fitxer iPhone SE o versions anteriors , manteniu premuts el botó d'engegada i el botó d'inici alhora fins que la pantalla s'apagui i aparegui el logotip d'Apple. A la iPhone juliol , manteniu premuts simultàniament el botó de baixar el volum i el botó d’engegada. A la iPhone 8, 8 Plus i X , premeu i deixeu anar el botó per augmentar el volum, després el botó per baixar el volum i, a continuació, manteniu premut el botó lateral.Tanca totes les aplicacions obertes per a iPhone

És possible que una aplicació no funcioni correctament o que us enviï notificacions en segon pla a l'iPhone, cosa que farà que vibri contínuament. Si tanqueu totes les aplicacions del vostre iPhone, podeu solucionar un problema de programari potencial que causen.

Abans de poder tancar les aplicacions del vostre iPhone, haureu d’obrir el commutador d’aplicacions. Per fer-ho, premeu dues vegades el botó Inici (iPhone 8 i versions anteriors) o llisqueu cap amunt des de la part inferior fins al centre de la pantalla (iPhone X). Ara que esteu al commutador d'aplicacions, tanqueu les aplicacions lliscant-les cap amunt i fora de l'hora de la pantalla.

Comproveu si hi ha actualitzacions de programari

Si teniu una versió obsoleta d’iOS, podria ser el motiu pel qual el vostre iPhone no deixarà de vibrar. Per comprovar si hi ha actualitzacions de programari, obriu Configuració i toqueu General -> Actualització de programari . Si hi ha una actualització de programari disponible, toqueu Baixeu-lo i instal·leu-lo . Si no hi ha cap actualització de programari disponible, dirà que el vostre iPhone està actualitzat.

Desactiveu totes les vibracions de l'iPhone

Sabíeu que hi ha una manera d’apagar totes les vibracions del vostre iPhone? Si hi aneu Configuració -> Accessibilitat -> Tàctil , podeu desactivar definitivament totes les vibracions desactivant l'interruptor que hi ha al costat Vibració .

Si desactiveu totes les vibracions, no s’adaptarà al motiu real pel qual l’iPhone no deixarà de vibrar. Probablement el problema tornarà a aparèixer tan bon punt torneu a activar la vibració. Això és l’equivalent a posar un tocador a un tall que realment necessiti punts de sutura.

Per solucionar el problema més profund que probablement fa que el vostre iPhone continuï vibrant, passeu al següent pas: la restauració de DFU.

Poseu el vostre iPhone en mode DFU

La restauració de DFU és el tipus de restauració més profund que es pot realitzar en un iPhone. En posar l’iPhone en mode DFU i restaurar-lo, s’esborra i es torna a carregar tot el seu codi, cosa que pot solucionar problemes de programari molt profunds. Consulteu la nostra guia pas a pas per aprendre com posar el vostre iPhone en mode DFU !

Opcions de reparació

Si el vostre iPhone encara no deixarà de vibrar després d’haver-lo posat en mode DFU, és probable que el problema sigui causat per un problema de maquinari. És possible que el motor de vibració, el component físic que fa vibrar el vostre iPhone, no funcioni correctament.

Si teniu un pla AppleCare + per al vostre iPhone, programar cita a l'Apple Store i veure què poden fer per vosaltres. També us recomanem Pols , una empresa de reparació a la carta que us enviarà directament un tècnic experimentat.

Salvació per vibracions

Heu solucionat correctament el problema i el vostre iPhone ja no vibra. La propera vegada que el vostre iPhone no deixi de vibrar, sabreu exactament com solucionar el problema. Si teniu alguna altra pregunta sobre el vostre iPhone, no dubteu a deixar-nos un comentari a continuació.

Gràcies per llegir,
David L.