Com puc crear un memoji al meu iPhone? Aquí teniu La veritat!

How Do I Create Memoji My IphoneProveu El Nostre Instrument Per Eliminar Problemes

Sempre has volgut un emoji que t’assembli exactament. Ara, amb Memojis, en podeu fer un. En aquest article, us ho mostraré com crear un Memoji al vostre iPhone !Actualitzeu el vostre iPhone a iOS 12

Els memojis són una nova funció d’iOS 12, de manera que haurà d’actualitzar l’iPhone abans de crear-ne un. Per actualitzar l'iPhone a iOS 12, obriu Configuració i toqueu General . A continuació, toqueu Actualització de programari i Baixeu-lo i instal·leu-lo .Consulteu el nostre altre article si en teniu problemes en actualitzar l'iPhone a iOS 12la pantalla tàctil de l'iPhone no funciona bé

Nota: iOS 12 es publicarà públicament el setembre de 2018.

Com crear un memoji al vostre iPhone

Obriu per crear un Memoji al vostre iPhone Missatges i toqueu una conversa. A continuació, toqueu la icona Animoji a la part inferior de la pantalla. A continuació, desplaceu-vos d’esquerra a dreta fins que aparegui un botó més blau i circular i Nou Memoji .

toca memoji nouA continuació, toqueu Començar . Ara, és hora de la part divertida.

Podeu triar el color de la pell, el patró de pigues, el pentinat, la forma del cap, els ulls, les celles, el nas i els llavis, les orelles, els cabells facials, les ulleres i els tocats. Quan estigueu satisfet amb el vostre Memoji, toqueu Fet a l'extrem superior dret de la pantalla. El vostre Memoji apareixerà al costat dels Animojis.

oli d’espígol per a chinches

Com enviar el vostre memoji als missatges

Ara que heu creat el vostre Memoji, és hora d'enviar-lo als vostres amics i familiars. Primer, obriu Missatges i toqueu la conversa amb la persona a la qual vulgueu enviar el vostre Memoji. A continuació, toqueu el botó Animoji a la part inferior de la pantalla i assegureu-vos que la vostra cara estigui a la vista de la càmera de l'iPhone.

A continuació, toqueu el botó de gravació a l'extrem inferior dret de la pantalla. Sembla un cercle vermell. Quan toqueu aquest botó, començareu a gravar el missatge Memoji. Mireu directament el vostre iPhone i parleu clar. Un cop hàgiu acabat d'enregistrar el missatge, torneu a tocar el botó circular que hi ha a l'extrem inferior dret de la pantalla.

Ara teniu l'opció de suprimir la gravació i tornar-ho a provar o enviar la gravació al vostre contacte. Per suprimir la gravació, toqueu el botó de la paperera a l'extrem inferior esquerre de la pantalla. Per enviar la gravació de Memoji, toqueu el botó circular de fletxa blava a l'extrem inferior dret de la pantalla.

Crear memojis fàcilment

Heu creat el vostre Memoji amb èxit i ara teniu un Animoji que s’assembla a vosaltres. Després de compartir el vostre Memoji, assegureu-vos de compartir aquest article també amb els vostres amics i familiars. Té alguna altra pregunta sobre iOS 12? Deixeu-los a continuació a la secció de comentaris.

Gràcies per llegir,
David L.