La càrrega sense fil de la seva iPhone no funciona? Aquí està la solució!

La Carga Inal Mbrica De Su Iphone No Funciona

El seu iPhone no es carrega de manera sense fil i vostè no sap perquè. Vostè col·loca el seu iPhone a la base de càrrega, però no passa res! En aquest article, li mostraré com solucionar el problema quan el seu iPhone no es carrega sense fils i li recomanaré alguns dels millors carregadors sense fils Qi.

El meu iPhone té càrrega sense fil?

Els següents iPhones admeten càrrega sense fil: • iPhone agost
 • iPhone 8 Plus
 • iPhone X
 • iPhone XR
 • iPhone XS
 • iPhone XS Max
 • iPhone 11
 • iPhone 11 Pro
 • iPhone 11 Pro Max
 • iPhone ES 2 (2a Generació)
 • iPhone 12
 • iPhone 12 Mini
 • iPhone 12 Pro
 • iPhone 12 Pro Max

Cada un d'aquests iPhones es carregarà quan els col·loqui en una base de càrrega sense fil Qi. L'iPhone 7 i els models anteriors no tenen capacitats de càrrega sense fils.Què fer quan el seu iPhone no es carrega sense fils:

 1. Reinicia el teu iPhone

  El primer que ha de fer quan la càrrega sense fils no funciona és reiniciar el seu iPhone. Reiniciar el seu iPhone de vegades pot solucionar problemes menors de programari i problemes tècnics que podrien evitar que es carregui sense fils.  Primer, premeu el botó de repòs / activació fins que aparegui el regulador a on digui: lliscar per apagar. Feu lliscar el dit pel regulador per apagar l'iPhone. Per tornar a encendre l'iPhone, premeu el botó de repòs / activació fins que aparegui el logotip d'Apple Si té un iPhone X, el procés és similar, excepte que mantindrà pressionat el botó lateral i qualsevol dels botons de volum simultàniament fins que aparegui el regulador a on digui lliscar per apagar.

  Espereu uns segons, després premeu i mantingueu pressionat el botó lateral (en l'iPhone X) un cop més per tornar a engegar el seu iPhone. Deixeu anar el botó quan vegi que el logotip d'Apple apareix al centre de la pantalla del seu iPhone.

 2. Reinici forçat del teu iPhone

  Si el seu iPhone no respon del tot quan l'introduïu a la base de càrrega sense fil, és possible que hagi de forçar el reinici de l'iPhone. Forçar el reinici de l'iPhone, forçarà al seu iPhone a apagar-se i encendre ràpidament, el que pot solucionar temporalment el problema si el seu iPhone amb la càrrega sense fil.  Per forçar el reinici de l'iPhone, premeu i deixeu ràpidament el botó de pujar volum. Després, premeu i deixeu ràpidament el botó de baixar volum, després premeu el botó lateral. Seguiu prement el botó lateral fins que aparegui el logotip d'Apple, quan això passi deixeu anar el botó.

  No es sorprengui si ha de mantenir pressionat el botó lateral durant 15-30 segons!

 3. Treu-te la funda del teu iPhone

  Alguns estoigs són massa gruixuts perquè estiguin col·locats en el seu iPhone mentre ho càrrega sense fils. Si la càrrega sense fils no funciona en el seu iPhone, intenti treure el seu estoig abans de posar-lo a la base de càrrega.

  Si desitja comprar un estoig genial que pugui guardar en el seu iPhone mentre ho càrrega sense fils, ¡consulteu la nostra selecció Payette Forward a Amazon.

 4. Poseu el iPhone al Centre de la Base de Càrrega

  Per carregar el seu iPhone sense fils, assegureu-vos d'haver-ho col·locat directament al centre de la base de càrrega sense fils. De vegades, el seu iPhone no es carregarà sense fils si no és al centre de la base de càrrega.

 5. Assegureu-vos que la configuració sense fil estigui endollat

  Una base de càrrega sense fils desconnectada podria ser la raó per la qual el seu iPhone no es carrega sense fils. Assegureu-vos ràpidament que la seva base de càrrega estigui connectada!

 6. Comproveu que el carregador sense fil tingui tecnologia Qi

  És important tenir en compte que els iPhones que es poden carregar sense fils només podran fer-ho amb les bases de càrrega sense fils Qi. És probable que el seu iPhone no es carregui sense fils en una base de càrrega de baixa qualitat o que sigui una imitació de la marca original. En el pas 9 d'aquest article, li recomanarem una base de càrrega sense fils per a iPhone Qi d'alta qualitat compatible amb tots els iPhone.

 7. Actualitza el teu iPhone

  La càrrega sense fil d'iPhone es va implementar originalment mitjançant una actualització de programari de iOS. Si la càrrega sense fils no funciona en el seu iPhone, és possible que només hagi de actualitzar el seu iPhone per habilitar la seva funcionalitat de càrrega sense fils.

  Per cercar una actualització de programari, ingressa a Paràmetres> General> Actualització de Programari . L'iPhone comprovarà si hi ha actualitzacions de programari disponibles. Si hi ha una actualització de iOS disponible, toc Descarregar i instal·lar . Si no hi ha cap actualització disponible, veureu el número de versió del programari i la frase 'El seu iPhone està actualitzat'.

 8. Restauració DFU del teu iPhone

  Encara després d'haver fet l'actualització de l'iOS del seu IPhone, encara hi ha la possibilitat que un problema de programari sigui la raó per la qual el seu iPhone no es carregarà sense fils. El nostre últim esforç per solucionar un possible problema de programari és la restauració DFU, el tipus més profund de restauració que es pot fer en un iPhone. Consulteu el nostre article per aprendre com posar un iPhone en mode DFU i realitzar una restauració de DFU.

 9. Repari la seva base de càrrega o compri una nova

  Si va treballar amb la nostra guia, però el seu iPhone encara no es carrega sense fils, és possible que hagi de reemplaçar o reparar la seva base de càrrega. Els iPhones només poden carregar-se sense fils en una base de càrrega sense fil Qi, així que assegureu-vos que la configuració sigui compatible.

  Si està buscant una base de càrrega compatible amb Qi barat i de qualitat, li recomanem fabricada per àncora . És un carregador excel·lent i costa menys d'O $ D 10 a Amazon.

 10. Visita la botiga d'Apple

  Si el seu iPhone encara no es carrega sense fils, pot estar experimentant un problema de maquinari. Una caiguda en una superfície dura o una exposició a l'aigua podria haver danyat alguns dels components interns del seu iPhone, evitant que pugui carregar-se de forma sense fil. Porteu el teu iPhone a la botiga Apple i miri què poden fer per vostè. No estaria de més portar la seva base de càrrega sense fils també! li recomanem programar una cita abans d'anar, només perquè s'asseguri que algú estigui disponible per ajudar tan aviat com arribi.

Sense cables, sense problemes!

El teu iPhone s'està carregant sense fils un cop més! Ara que sap què fer quan la càrrega sense fil de l'iPhone no funciona, esperem que també comparteixi aquest article a les xarxes socials amb els seus amics i familiars. Si té més preguntes, o desitja compartir els seus pensaments sobre la càrrega sense fil amb nosaltres, deixi un comentari a continuació!