Reflexions de vida i amor

Reflexiones De Vida Y Amor

Reflexions de vida i amor . Recordo que el meu professor de piano em va dir que la música és un llenguatge universal. Ara també poso amor, pèrdua i dolor en aquesta categoria.

Independentment de qui som, què creiem o on vivim, tots nosaltres experimentarem algun grau de amor , Pèrdua i dolor en la nostra vida. I en Converses amb la meva ànima: Històries i reflexions sobre la vida, la mort i l'amor després de la pèrdua, la terapeuta Ellen P. Fitzkee ens permet aprofundir en les seves pròpies experiències perquè puguem reflexionar pel nostre compte.

He acumulat cinc pèrdues significatives en un lapse de tres anys, escriu Fitzkee, i d'alguna manera, continuo recuperant de les profunditats de la desesperació. Sabia des del principi que no seria una lectora desapegada i observacional del seu llibre. Sabia que també estaria reflexionant sobre el meu propi viatge per lidiar amb la pèrdua, el dolor i la curació.

Fitzkee dóna descripcions de el moviment de la Nova Era i l'atenció. Tots dos han tingut un impacte significatiu en la seva vida. Pel que fa a la primera, reconeix que algunes de les habilitats d'afrontament que exploro no són el corrent principal, sinó que ofereixen un canvi d'enfocament i, com a resultat, una millor comprensió de l'existència humana a l'mirar cap a dins i descobrir el que sempre hem sabut que era cert.

Sóc cristià, així que tinc un sistema de creences diferent, però respecte i reconec que aquesta és l'experiència de Fitzkee. Aquestes tècniques fora del comú són la manera en què assoleix la pau, se centra i connecta, i obté la seva esperança i força quan s'enfronta a enormes tristeses i revessos.

Fitzkee també ha triat servir als altres durant el curs del seu treball. Em vaig convertir en la mare d'altres que volia tenir, escriu. Vaig triar carreres que em van permetre expressar això, ja fos mestre, entrenador, conseller, terapeuta o mentor. Aquí, amb valentia obre la porta del seu cor a través del diari, que és una pràctica àmpliament utilitzada per a la reducció de l'estrès, la reflexió i la resolució de problemes, independentment de les creences o afiliació espirituals o religioses de cadascú. Les seves entrades -que nosaltres com a lectors podem explorar- revelen les seves experiències professionals i personals, la seva identitat, els seus descobriments, el seu dolor, les seves alegries i els seus desitjos. Aprenem sobre algunes de les seves experiències com a consellera escolar, i com mare de dos gossos.

Fitzkee també reflexiona sobre les seves relacions passades, presents i futures. Ella fa servir guies espirituals, escriptura canalitzada i altres enfocaments que poden sonar místics per a alguns lectors, però que Fitzkee troba que l'ajuden a aprendre sobre si mateixa. Ja que ella també incorpora l'atenció i el centrar-se en el dia a dia, ella gravita cap viure el moment.

Sé per experiència pròpia que el dolor i la pèrdua són forces enormes en les nostres vides, que sovint ens deixen amb el cor masegat i cicatrius emocionals. No obstant això, he descobert que si i quan estiguis obert a la sanació, el teu cor i la teva ànima començaran a desprendre lentament de les capes de dolor. Llavors, gairebé per sorpresa, t'adones que tens l'habilitat i la resistència per viure i estimar de nou.

No hi ha molta gent en aquest món que convidi voluntàriament a estranys al seu dolorós viatge a través de la pena, però Fitzkee és una d'elles. Estic agraïda per la manera en què ella gentilment ens permet veure aquest procés desenvolupar-se en la seva vida, i compartir les coses que més signifiquen no només per a ella, sinó per a tots nosaltres.

  • Paraules de Motivació que poden canviar la teva vida